- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
trassher #13271 üzenetére
Persze, hogy segített. Elvileg a MIUI 12.5-ben már alapból szürke lesz a háttere az Irányítóközpontnak. Tényleg végre szépen laggmentesen legördül. Egyedül az hiányzik még, hogy sötét módban váljon a szín inverzbe a háttér meg feketébe. Nekem mondjuk jobban tetszik a szürke szín, a blur már csak iOS alatt divat, minden máshol a minimal és flat design az irány.
-
Bizsu1st
aktív tag
-
junkpod
veterán
válasz
trassher #8294 üzenetére
11.0.4?
Újabb 11es tapasztalat, használok Messenger és WhatsApp csevegő appokat is és a 1104es óta naponta többször is feljon egy biztonsági figyelmeztetés, hogy ezek a háttérben használják a mikrofont és ki akarom-e kapcsolni. Ekkor kikapcsolom, de később újra jön ugyan ez...
Hogy lehet véglegesen tiltani? -
deske76
csendes tag
válasz
trassher #7572 üzenetére
Szia.
Én annó ezt a típust vettem, hazai forgalmazótól, ami a mai napig is rajta van és nincs vele problémám, inkább csak annyi, hogy hiába azt ígéri, hogy ujjlenyomat mentes, azért szereti ez is gyűjteniminden más tekintetben teszi a dolgát, egy karc sincs rajta, pedig napi használatban van, ráadásként, tegnap még heves esőt is kapott szegénykém
de kiállta a próbát..
dobozos változat, a képek róla, kibontva ugyan olyan , mint a fenti linken.
Én ajánlom, teljesen passzol és az egész képernyőt védi -
Pityu.
nagyúr
-
fa4hu
őstag
válasz
trassher #5821 üzenetére
Sajnos én is ilyet tapasztalok időnként otthoni hálózatom, ahol más eszköznél nem jön elő. Félő, hogy valamit elszúrtak a telefon wifi driver-ében, vagy kevésbé megbízható wifimodulok kerültek egyes szériákba beépítésre. Nagyon remélem, hogy az előző, és orvosolni fogják. A hivatalos MIUI fórumon is többen jeleztek hasonló hibákat.
Abban reménykedek, mivel a XIAOMI.EU ROM-oknál nem nagyon jeleztek ilyen hibát, tényleg csak driver hiba lesz. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
trassher #5821 üzenetére
ilyen nagyon ritkán velem is előfordult, saját wifi-n ahol jelszó sincs, nem volt más eszköz csatlakozva és nem upc-s vagyok (mint ahogy előttem írták). kikapcsoltam a wifi-t a telón, majd vissza és utána már jó volt nem jött elő ez. ez valami bug lehet a telefonba akkor, csak ki tudja mire jön elő, mire érzékeny. azt figyeltem meg hogy akkor volt amikor túl korán akart csatlakozni a wifi-hez azaz elég gyenge volt még a jel csatlakozáskor...
-
-
calambrito
csendes tag
válasz
trassher #5821 üzenetére
Nekem is ezt írta ki pár napon át (úgy, hogy előtte a wifivel használva a telót azelőtt soha nem volt probléma). Próbálgattam dolgokat, tesztelgettem (pl. másik lakás wifijével, ahol gond nélkül működött).... nem jöttem rá, hol a hiba. Végül felhívtam a UPC-t, elmondtam, hogy mit tapasztalok. Azt mondták, ez nem egyedi eset, semmi gond, ráküldenek a modemre egy frissítést. Nekem csak annyi volt a dolgom, hogy áramtalanítsam a modemet fél percre, utána indítsam újra. Minden megoldódott.
Nem tudom, hogy UPC-s vagy-e, de mivel totál ugyanezt a hibaüzenetet írta ki nálam is, gondoltam, hátha segít neked is. A lényeg, hogy nem a telefonban van a hiba. -
rebla
aktív tag
-
tomsolo
addikt
válasz
trassher #2597 üzenetére
Én se értem ezt az akkunáci hozzáállást itt.
Mikor beraktam hogy nálam mennyit fogyaszt, már megindult a hőbörgés.
Egy nyaralás alatt majd pont az lesz a legnagyobb gondom, hogy majd 2 óránként rádugdossam vmire mert az itteni szentlélek szerint már milyen az ha lemerül
-
-
Archttila
veterán
válasz
trassher #1762 üzenetére
Esetleg majd te is irhatnal egy rovid beszamolot ha megerkezik a kicsike. Mondjuk most igy ahogy nezegetem a kepeket lehet jobban jartam volna egy ilyennel, de igazbol ugy vagyok vele, hogy ha sikerul megszokni akkor nem piszkalom, marad amig a gyerek ra nem terdel
nah jo, ma nem iszok tobb sört.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
trassher #863 üzenetére
Egyelőre a védelem a cél. Kapja is rögtön az övegfóliát tokból kivételkor majd, azt is rendeltem hozzá... A tárhely izgat kissé nem-e jobb választás lett volna eg ytízezres felárért a 128gb az biztos, hogy kiszolgál a telefon élettartamára... Mondjuk szerintem a P8 lite után fényév szintű váltás lesz tempóban és minden egyéb tekintetben
-
vadászcsiga
félisten
-
vond
MODERÁTOR
válasz
trassher #667 üzenetére
Ilyen full screen protector-t még sosem használtam. Jobb ez, mint pl. ez a sima fólia? Figyelembe véve, hogy egy ilyen tokban lesz a telefon (ha megjön).
________________A többieknek köszi az ikon/launcher válaszokat. Arra gondoltam, hogy egyesével lehet-e cserélni az alkalmazások ikonjait, mint pl. Apex-ben, Nova-ban, stb.
Lehet, hogy az lesz, hogy felteszem valamelyiket, aztán úgy lakom be a telefont. Jó-jó ez a MIUI launcher, de kicsit kiheréltnek tűnik.
Évekig Apex-et használtam. De pár hónapja megvettem a Nova Prime-ot is akcióban valami 150 forintért.
-
30z.Samu
titán
válasz
trassher #667 üzenetére
Én e-bay-ről rendeltem. Az is teljesen jó, 3D-s fólia, és sikerült magamhoz képest szépen rátenni, ami nagy szó.
iPhone-okon mindig elszúrtam, az előző Xiaomi telefonomon (Mi 4C) viszont patika lett.
Érdekes.
(#668) Hegezoo: Bennem is az a kérdés merült fel, hogy miért kért egy napot még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged