- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
naga
senior tag
válasz
lacafaca #9943 üzenetére
Nekem is van szövet, de egy gyári tokot is sikerült venni nagy nehezen fél évvel ezelőtt még 3 ezerért. Nekem speciel bejött a kihajtós. Nagyon kényelmes tud lenni, hogy nem kell fogni a tabletet, csak kirakom pl. az asztalra. Elég jó a minősége is, nem kopik, nem törik.
-
naga
senior tag
válasz
lacafaca #9930 üzenetére
Nem egészen, a Tesco-s tokon végig fut a perem, ezen csak a sarkokon fogja a tabletet. Többen írták, hogy törik, reped a sarka, mivel pár mm-el kisebb, mint a tablet, ezért jobban feszül benne. Arra is panaszkodtak, hogy nem tartja meg a tabletet, ha kihajtogatod. A gyárival nincsenek ilyen gondok, csak már nem nagyon lehet kapni...
-
eXtase
tag
válasz
lacafaca #9939 üzenetére
Felraktam az elsőt. A tárhely mérete valóban megnövekedett, de a bluetooth -on a fájl küldés továbbra is sikertelen. Hol a hiba?
Bekapcsol, látja az eszközt, párosítás megtörténik, a küldő készülékek viszont sorra dobják vissza, hogy nem sikerült fájlt küldeni a tabletnek...
-
válasz
lacafaca #4348 üzenetére
Nem ez volt a kérdés.
Amúgy:
- a win látja az ext partíciót, csak driver ill. megfelelő segédprogram kérdése
- a win látja a belső sd kártyát is, pedig az is ext. Ugyanis pont ez az egyik oka, hogy a mai androidok nem Mass Storage módban kapcsolódnak a számítógépre, hanem MTP módban.Szóval a kérdést átfogalmazva, hogy érthetőbb legyek: a link2sd felcsatolja az sd kártya ext4 partícióját valahová úgy, hogy MTP módban látszik a tartalma számítógépről és írható/olvasható?
Lop!N: igen, ez általában így van, bizonyos foglaltsági szint alatt nem enged telepíteni.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
lacafaca #4131 üzenetére
Én nem vitatom, hogy lehet bennük akár 16-os is, ezt nem is kutattam eddig. A beirások, a tapasztalatok alapján összegződött bennem az a vélelem, hogy a tabokba rakott flash (ha 16-os, ha 8-as) hibás lehet.
A TESCO hivatalos magyarázata egyébként erre az elparticionált szabad területre az, hogy a későbbi javítások és frissítések igényelték volna ezt a szokatlanul nagy tárterületet. Na jó, de 1 GB csak a lognak, másfél meg cache-nek elég szigorú, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged