- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Ja én az elsőt még 24-ért vettem, mert kellett a tablet és nem volt iazán normális alternatíva 35-40 alatt 4:3-asban. Én a 16:9-et ki nem állhatom, esetleg Samuban jó mert ott a vannak idióta fizikai gombok és a vitruális navigációs gombok nem takarják ki a fél képernyőt.
Roottal normálisan el lehet tűntetni a virtuális gombokat örökre az Open Dotton? nagyon idegesítenek!!
Pl. ezt használnnám helyette, oldalt sokkal jobb helyen van és csak akkor jön elő amikor akarom: [link] -
vargalex
félisten
A Fogarasi Tesco-ban én megkérdeztem a műszaki osztályos eladót. Hitetlenül állt az egyéni akciók mellett, mert szerinte azt ők tudnának róla, ha valamelyik áruházban ilyen lenne. Náluk természetesen 29900 Ft a fekete és a fehér is. Ha ott járok, mindig megnézem.
Ha valaki talál 11995 Ft-ért akár fehéret, akár feketét, meg is veheti, én átveszem tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged