-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bekapcsoltam, DroidBoot menü betöltött. Rádugtam a gépre. Ott van az eszközkezelőben, hogy Intel Soc.
Ha úgy kapcsolom be, hogy hangerő lefele + usb rádug. Akkor is ugyanúgy ott van.
Most kipróbáltam úgy, hogy közben az eszközkezelő ablaka nyitva van. Folyamatosan jelzi, hogy csatlakoztatva van. Még azután is, hogy"Az eszközt nem sikerült csatlakoztatni" hangot lejátssza. Ráfrissítek, és ott az Intel Soc.
ERROR : Port 1/0/4: Device on port 1/0/4 timeout to enum adb (TIMEOUT = 180) után is ott van az eszközkezelőben.
-
r66
aktív tag
#9233 GZoli7 és #9234 aryes
Bekapcsoláskor megjelent a droidboot menü, de nem vagyok tapasztalt android témában, ezért nem is raktam fel a hivatalos frissítést korábban, csak felbátorodtam, hogy a vadi új gépen nem volt vele probléma /bár ez nem teljesen igaz, folyamat közben állandóan megjelent, hogy ilyen-olyan drivert nem tud telepíteni a Windows/. ÁtlagJóska típusú user vagyok, így most a régi gépet inkább leadtam a TESCO-ba javításra.Viszont azon elgondolkodtam, hogy az új, "üres" tabra felment, a tele pakoltra meg nem. Olvastam olyan javaslatot, hogy frissítés előtt érdemes egy gyári visszaállítást csinálni /meg egy wipe cache-t, amiről amúgy se tudom, hogy kellene/, amit nem tettem meg, talán az volt a hiba oka.
Mindenesetre, ezt a típusú frissítést nem a mezei felhasználóknak csinálta az Op3nDott. Korrektebb lenne kiírni a TESCO-kba, hogy mindenki vigye be a szoftverfrissítésre a tab-ját, mert ahogy az O.D. facebook oldalán láttam a hozzászólásokat, a többségnek nem sikerült otthon felrakni.
Viszont erősen gondolkodom, hogy veszek a lányomnak egy másikat a mostani akcióban, és csak azért is megpróbálom felrakni az újra partícionált ROM-ot. Mivel előzőleg mindent a mellékelt leírás szerint csináltam, mire kellene különösen odafigyelnem még? /pl. USB hibakeresés bekapcsolása (ami viszont biztosan nem volt bekapcsolva azon a gépen, amire felment a ROM) vagy valami egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Diablo IV
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged