- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Revoltek #5154 üzenetére
Osztom a véleményedet, én legalább 2000 oldalt kiolvastam rajta, könnyű, egy kézben simán tudom tartani, régi 7" Kínai tabom legalább 2x ilyen nehéz. AZ E-ink biztosan jobb sima könyvre, de ez is megteszi, és ezen képregényeket is tudok olvasni (igaz arra egy 9.7" 4:3-as retinás még jobb lenne, korábban belinkeltünk olynokat, 200 USD körül van Kínából)
-
válasz
Revoltek #4225 üzenetére
Akkor nem panaszkodhatok, én már dec. eleje óta használom és most jött elő először.
De nem örülök neki.
HBO go biztosan nem fogja újra elfogadni, új regisztrációnak fogja érezni és egy hónap múlva tudom újra használni....Ez több volt annál, én kikapcsolva töltöttem, és nem indult többet, csak factory reset után...
Nem örülnék neki, ha ezt hetente el kellene játszani...
-
-
RVR400
veterán
-
szpali
addikt
válasz
Revoltek #2794 üzenetére
megeshet, hogy rossz google play services verzió van feltéve
innen mazsolázgass:
www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/ -
Degeczi
nagyúr
válasz
Revoltek #2659 üzenetére
Igen, az eredeti gyártó oldalán ki is hangsúlyozza a testvérmodellnél, mennyire alacsony, 3 mA a készenléti fogyasztása, amivel akár 2 hónap is lehet a készenlét - ez pedig tényleg csak úgy lehet, ha mindent leállít
Ez egyrészt jó, mert így ha nincs használatban, ritkán kell majd töltögetni, másrészt korrektebb lenne opcionálisan állítható viselkedéssel, mert sokaknak fontos lenne a levelek ellenőrzése alvás közben is
-
syler123
veterán
-
dome.no1
tag
válasz
Revoltek #1891 üzenetére
Ennél azért egyszerűbb az xposed modul. Az magától pakolja az sdre az obb-t.
Ha ez nincs , le se tudod tölteni a játékok egy részét, mert megáll helyhiány miatt.
Ha a programokat is át akarod rakni ,akkor jön a Link2SD, azt is be lehet állítani automatára, de az nem ajánlott. Én biztos ami biztos megvettem belőle a plust.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Revoltek #1111 üzenetére
Egyébként érdekes, a mobiltelefont nem árazták le, az maradt 30. Épp most voltam bevásárolni a tescoban, persze benéztem a kütyüosztályba is, hát a táblagépes asztalnál egy árva lélek nem volt, a mobiltelefonos pult körül viszont nyüzsögtek a népek. Úgy látszik ezt valamiért nem kajálják annyira. Sebaj, végül is ez a mi mázlink...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest