-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
domerator
veterán
válasz
gaben1117 #4439 üzenetére
Nalam nem lassult be eddig, talan azert, mert egy rakat dolgot letiltottam benne es igy pl. alvo allapotban nem ebreszti fel semmi. Nalam a szinkronizalas is le van tiltva, gmailt csak kezzel frissitek, igaz nem ez az elsodleges eszkozom.
Szerintem a droid akadozik nalad. Egyebkent az UC browser tunik nekem a legjobbnak eddig.
-
törölt tag
válasz
gaben1117 #3198 üzenetére
Gondolom a szokásos "csak játékra kell" felkiáltással vették ezeket a nagyszülők, aztán pont arra használhatatlan.
Hányszor mondták ezt nekem is még évekkel ezelőtt, rakjak össze olcsó gépet gyereknek, csak játékra kell.
Mindig el kell mondani, hogy játékra kell csak igazán izmos drága gép/laptop/tablet/telefon. -
Degeczi
nagyúr
válasz
gaben1117 #2240 üzenetére
MIndegy, mit mond: ha 3 napon belül használatot akadályozó módon (tehát nem pixelhiba, hanem pl. az említett gyakori fagyás) tönkrement, akkor az ügyfélnek nem kötelessége elfogadnia a cserét, ragaszkodhat a pénzvisszafizetéshez is.
Aztán hogy utána azon vesz-e egy másikat, az már az ő dolga.
(így valszeg arra vonatkozhatott, h 3 munkanapnál régebbi vásárlás esetén nem fizetik vissza a pénzt, amit esetleg máskor megtennének - de az már nem kötelességük)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest