Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
Hetente kerül fel ilyen állapotú 1 év garis teló apróra, de tényleg napok kérdése, ha meg kifejezetten jó ajánlat (amit említettem 7T Pro Telekomos 8/256 2020. júniusi vásárlás potom 180kért) akkor meg csak órák. Persze az is lehet hogy helyileg rossz helyen lesz neked és órákat kell érte utazni, én ezt semmiképp nem postáztatnám, csak személyes átvétel, de akkor is megérheti még.
Nézd gyakran az aprón, naponta többször. A Nord-dal az a baj, hogy dupla előlapi kamera noccs nekem borazlom lenne (S10+ot néztem MM-ben hát tényleg csúnya volt) a 4 hátlapi kamerából tudod, hogy legalább 2 csak dísz (makró, mélységérzékelő ezek mind kuka modulok szerintem) és a Snapi 855 se egy 765G szint, na meg UFS 3.0 QHD+ és nagyon sok érv szólna még a 7 Pro mellett.
Persze, ha jóval olcsóbb lenne mint 150k, ami kb. 430 Euró akkor jó lehet a Nord. De ezt erősen kétlem, én is 500 euró körüli árra tippelnék, az pedig már 175k
Közben ránéztem hivatalos oldalra, mind a 7 Pro mind a 7T Pro out of stock most ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nézd gyakran az aprón, naponta többször. A Nord-dal az a baj, hogy dupla előlapi kamera noccs nekem borazlom lenne (S10+ot néztem MM-ben hát tényleg csúnya volt) a 4 hátlapi kamerából tudod, hogy legalább 2 csak dísz (makró, mélységérzékelő ezek mind kuka modulok szerintem) és a Snapi 855 se egy 765G szint, na meg UFS 3.0 QHD+ és nagyon sok érv szólna még a 7 Pro mellett.