- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
adika4444 #3844 üzenetére
Ez itt tényleg erősen off, de én úgy látom, ezen a billentyűzeten nincs annyi billentyű, ahány a magyarhoz kellene.
-
Macika66
őstag
válasz
adika4444 #3842 üzenetére
A véleményírót érdemes azért elolvasni:
„Előnyök
Magyar kiosztású, a leírástól eltérően, segédprogram segítségével Androiddal is működik a magyar kiosztás. (External Keyboard Helper)Hátrányok
Nem automatikusan áll át a magyar kiosztásra, minden használat előtt át kell állítani a Beállításokban.” -
Macika66
őstag
válasz
adika4444 #3102 üzenetére
2002. májusában vettem egy Nokia 6310i-t a Westend MediaMarkt-ban, 129.900 Ft-ért.
Még ma is fóliás a kijelzője, nem használtam 2 évnél tovább. Azóta csak szinten tartom, 2 havonta egyszer rátöltök az akksira.
A múltkor, míg kameracserén volt az OP3-am, beraktam bele a 2-es helyen lévő kártyámat.
5 napig (0-24) ment a 15 éves BPS-2 akksi. -
Macika66
őstag
válasz
adika4444 #3022 üzenetére
Itthon van egy profi Canon DSLR vázam 6 db profi obival, egy nem túl használt autó ára van benne, és félévente 1-2x, ha előveszem, azóta MINDENT a telefonnal fotózok, mióta ilyen kiváló minőségű kamerákat tesznek beléjük. Amióta pedig RAW-ot is tudnak, hát teljesen oda vagyok!
Nekem iszonyatosan fontos a kamera.
------
A DASH-ban annyi a okosság, hogy párhuzamosan, cellánként tölti az akksit (ezért van olyan sok érintkezője az akksi-csatinak), ami egyrészt személyre szabott (tehát külön-külön vezérlik őket töltéskor), másrészt pedig a soros töltéssel ellentétben nem nagy árammal sem nagy feszültséggel nem foglalkozik. 5 V 1 A, ez magasan barátibb, mint a régebbi telefonok 5 V 2 A, vagy az újabb QuickCharge telefonok 9 V 1,63 A, vagy a még újabbak 12 V 1,63 A töltése.
Ráadásul a párhuzamos töltésnél külön-külön érhetik el a 100%-os töltöttséget a cellák, míg a sorosnál az első cella 100%-ra töltésnél meg kell álljon a töltés.
Szóval nagyon okos dolog, bár nem az OPPO találta ki, a modellezők régóta használják ezt a technikát, de mobiltelefonba mégiscsak ők ültették át nagy sikerrel. Az OPPO meg ugye az OnePlus papája.-------
Az OP5 nálam sajnos nem játszik, ha valaki nem akar VR-ezni, akkor teljesen fölösleges energiapazarlás a QHD kijelző.
Ha valami csoda folytán mégsem lépnék meg a váltást, ha maradnának FHD-n, akkor viszont egészen biztos, hogy az első napon fogom megrendelni az OP5-öt...
-
Macika66
őstag
válasz
adika4444 #3019 üzenetére
Hogy érted hogy nem lesz benne sok köszönet?
Pl. úgy, hogy nem a gyári kamera app lesz benne várhatóan.
A DASH nem a gyors töltésről szól, hanem arról, hogy úgy gyorstölteni, hogy még annyira sem veszi igénybe az akksi celláit a töltés, mint a 2A-es „sima” töltésnél.(De én nem raktam még fel nem stock ROM-ot, csak kezdetektől van OP3-am, és olvasgatom szorgalmasan az OP3-as topicot, a tapasztalatokat a 3rd party ROM-okról.)
Ami biztos, a ROM-olások egy jelentős része amiatt történik, mert egyszerűen megszokta az ember és a kisördög ott motoszkál, hogy nagyon jó, nagyon jó, de hátha van MÉG JOBB... És azután, miután végigpróbált 67 fajta custom ROM-ot, visszarakja a gyárit. Mert belátja (persze csak magának), hogy sem a készenléti idő, sem az esetleges szolgáltatások nem nyújtottak annyi pluszt, ami megérte a lemondásokat.
De mondom, ezek nem az én szavaim, mások írták.
Szerintem csak azért, mert a Nexus7-en viselkedik valahogy a gyári ROM, azért nem érdemes élből az OP3T-nél is lebombázni a gyári szoftverkörnyezetet.
Én – ne haragudj, nem Neked szól – kicsit a játék iránti igénynek fogom fel a ROM-olást.
A korábbi telefonok igen nagy részénél tényleg szinte életbevágó volt, hogy a gyártók által elb...rontott ROM-okat használhatóra cserélni.
De ez az OP3T ez egy „unalmas” telefon. Csak működik, hiszti, éjszakai kényszer-ROMolás, lefagyás és hasonlók nélkül...
Volt aki azt írta egy másik fórumban, hogy azért adja el a készülékét, mert neki túl unalmas a készülék... -
Macika66
őstag
válasz
adika4444 #2997 üzenetére
1. Elvileg a bal-jobb oldal és a mikrofon az kompőatibilis, de a kezelőgombok nem.
2. Az OOS stock android. De természetesen létezik hozzá gapps-mentes ROM is. Nem biztos, hogy sok köszönet lesz benne, de van.
3. Én még nem láttam olyat, ráadásul a DASH töltéskor használja az adatvonalat is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Asztrofotózás
- Tőzsde és gazdaság
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- OLCSÓ MONITOROK
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest