- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uwe
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #833 üzenetére
Hajlékony, ( kerékpár külső szerű gumiból van, nagyon jól illeszkedik a telefonra, nekem fekete van és alig lehet észrevenni, hogy tok van rajta ) tapintásra nagyon jó anyagúnak tűnik, és kánikulában sem csúszik. Remélem a szilikonnál tartósabb lesz.
-
Uwe
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #812 üzenetére
[link] inkább guminak mondanám, nem kopogós műanyag. Több színben létezik, és tényleg gyári a cucc. a nokia.hu is őket hozza visszonteladónak.
-
Uwe
csendes tag
Természetes 720-at kell venni
A meggyőzéshez: Lassan egy hónapja használom a telefont, és csupa pozitív tapasztalom van. Akku röhögve bírja a 3-4 napot (napi 1 óra körüli telefonálás és folyamatos wifi mellett), nekem gyors, mondjuk a régebbi droidok után mi nem az...
Tetszik a kijelzője, nekem nem darabos,meg minek 2 cm-ről nézni, napfényben is jó. Soha nem fagyott még le, igaz töltés után mindig kap egy újraindítást.
A navi része, kicsit fura nekem, számomra nem a leglogikusabb utat tervezi, de gyorsan újratervez.
Az alkalmazások megszerzése kissé fájdalmas a droid után, de 250-1000 HUF között a többség beszerezhető, és csak egyszer kell megvenni.Vagy a próbaidő után újrarakható, újabb próbaidőre....
Nekem gondom igazából csak a készülékházzal volt , csúszott nagyon, de egy gyári tok, (cc-1057) megoldja.
Csak bátran, ajánlom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest