Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigrici
tag
az csak egy elmentett info amibe minden benne van mert sokan úgyis bele vágnak mint média szerver és nem médiahivatkozás.DLNA szervernek meg egyáltalán nem éri meg foglalkozni vele.Telepités után Elöször is le kell szedni és hozzá adni a port plugint,majd beállitani a sorrendet.Én magyar könyvtár,eredeti filmcimet "film1/magyarcim/angolcim.avi" szoktam adni neki,de igazából ilyenkor a könyvtárcimre keres elöször.
-
melan
senior tag
Közben próbaképp megcsináltam a TM jelszavazását - a kezdeti telnet-telenség ellenére fel tudtam rakni a cm-et, és szerkesztettem a settings.json fájlt.
Most jön a plex.
Valaki meg tudná írni, hogy hogyan érdemes a fájlneveket megadni, meg hasonló finomságok? Azt olvastam, hogy nem szereti, ha a nason mondjuk TC-vel átnevezgetek, meg egyszerre sok mappát adok hozzá (még nincs fenn, de úgy sejtem, hogy lesz egy felülete vagy gui, és azon kell hozzáadogatni a kezelni kívánt mappákat, benne a filmekkel). Azért gondolom, hgy fontos elkerülni a helytelen fájlnév mizériát, mert különben fals info alapján keres adatokat a neten, és tovább tart a NAS zombivá válása...
Lehet alap kérdés, de a plex telepítési útmutatója végén, miért van a plex eltávolítása?
-
melan
senior tag
Jelentem, rávettem magam a határidős munkám végeztével, hogy a PLex érdekében felrakjam az ffp-t.
A programcsomagok közül szépen fel is ment, utána ez alapján mentem tovább, de a putty máris visszadobta próbálkozásaimat network error, connection refuseddel. Láttam, hogy nem én vagyok az első - visszaolvastam.
Miután nem jutottam előrébb, ssh-val próbálkoztam a 22-es porton, és láss csodát, beléptem, nsa könyvtár létrehozva. De telnettel nem sikerült kapcsolódnom.
Most ez baj? Folytathatom a leírásnak megfelelően a telepítgetést? -
dmc
aktív tag
válasz
tigrici
üzenetére
Nem tudom mikor mert nekem csak torrentre van meg TV hez.
A SMART adatok szerinte minden rendben van .( vagyis amennyit értek hozzá )
Én az egyik torrentre gyanakszok mert volt már ilyen csak akkor azzal a különbséggel hogy akkor kifagyott és nem lehetett sehonnan se elérni. -
yodacsoda
csendes tag
válasz
tigrici
üzenetére
A tv menüjében kell kiválasztanom hogy wifi vagy lan csatlakozást akarok és annak megfelelően működik, nem keresgél folyamatosan.
A media receivers-nél is be van állítva a megfelelő (LG DLNA player).
Lehet hogy feladom és marad a wifi csatlakozás... most majd még kipróbálom valami combosabb BD filmmel is a streamelést, megnézem úgy akad-e a wifi-n keresztül... -
tigrici
tag
válasz
yodacsoda
üzenetére
A Media Receivers részben a tv-nek megfelelőt,de ha wifin müködik akkor nem lehetséges az hogy a tv a kábelen is meg a wifin is egyszerre akar csatlakozni?vagy ha már történt csatlakozás az egyiken annak egy bizonyos ideig megmarad a cime és hiába csatlakozik a másik. ütközés miatt van a dadogás?Azaz tv hálózati beállitásoknál kell keresgélni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
zimmerferi
üzenetére
Szerintem NAS-be ne 7200-as fordulatút vegyél, hanem inkább 5400-ast...
-
zimmerferi
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy új HDD-t a 310-esbe.
Ezekre gondoltam:
http://www.infolex.hu/termekek/adatlap/16525/seagate-barracuda-2tb-st2000dm001-7200rpm-64mb-sata3-35-hdd
http://www.infolex.hu/termekek/adatlap/9361/western-digital-2tb-wd20eurs-7200rpm-64mb-av-gp-35-sata-hddSzerintetek melyik legyen a kettő közül.
Köszi: Gábor -
hétalvó
addikt
válasz
yodacsoda
üzenetére
nem a tplinkkel van baj. van ahol akad gigabiten a lejátszás, be kell rakni egy 100-as switchet. (régi router is jó csak a 4 portjába kell dugni mindent. a wan-t nem használva. próbáld ki háth.
nálam gigabites medialejátszó is csinálta. a pioneer bd lejátszóm is ilyen gondokkal küzd. ez van. -
-
yodacsoda
csendes tag
-
dmc
aktív tag
Nekem kb 3 napja kezdte el azt hogy a HDD led az átvált pirosra de az eszközt ugyanúgy elérem hálózatról webről meg TV -ről is.
Valakinek volt ilyen tapasztalata? -
yodacsoda
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 310-es nas-t, gondolván hogy megváltom a világot és majd hálózatról filmezes stb...
Most kb ott tartok hogy felgyújtom ezt a vasat... Az a bajom hogy a hálózati lejátszás akadozik. Akár tv-vel (LG LA690S), akár Popcorn Hour 210-zel próbálom lejátszani a filmeket. Élvezhetetlen így az egész. A hálózatom minden eleme (switch, router) gigabit-es. a Router egy Tp-Link TL-WDR3600-as.
Ami még furcsa, ha tablet-en nézem a filmet (LG G Pad) wifi-n keresztül, probléma nélkül lejátsza...
Szerintetek mi lehet a gond?
Köszönöm előre is a segítséget! -
Anonymus23
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát ez egyénfüggő. Döntsd el magad.
Itt ugyan a utorrent leírása van, de abban is vannak ilyen beállítások.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Partnerkapcsolat
utp
és Helyi peerek kereséseÉrdemes őket bejelölgetni?
2.77-nél nekem ha beállítottam az utp-t akkor egyetlen emberhez sem csatlakozott -
Anonymus23
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
A WAN beállításoknál nincs semmi különös, ami a lényeg, hogy a port megfelelően legyen átirányítva a routerben, illetve érdemes kikapcsolni, hogy mindig új portot nyisson, egyet be kell lőni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Sikerült, leállítottam a gyárit, pára újraindítás, és most csak az FFP-s fut, sajnos mindent újra HASH-eltettem, de már lassan végez, viszont kapcsolatokat nem nagyon találja, pedig van letöltő, bár sajnos a port zárva van, és sehogy nem jön össze hogy nyitott legyen, hiába minden tűzfal, és router beállítás, szerintem szolgáltatói gond, de még próbálkozok vele
Mondjuk a hálózat (wan) beállításoknál nem tudom mit érdemes bepipálni és mit nem
-
Anonymus23
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az szép.
310-esed van?
Mondjuk amikor én véletlenül elindítottam a programcsomagból a TM-et, akkor simán csak a programcsomagos ment, a pendrive-ost nem lehetett elérni.
Azért is furcsa, mivel ugyanazon a porton és ugyanazon az IP-n van mindkettő, vajon miből dönti el, hogy éppen melyiket nyitja meg? Nekem nem döntött, csak a programcsomagost volt hajlandó megnyitni, a másik elérhetetlen volt amíg le nem tiltottam a programcsomagok közül.Szerintem érdemes felrakni csak a vinyóra, és mehet a programcsomagból telepített. Ugyanazzal a módszerrel mint a 325v2-nél fel lehet rakni.
Annyi van, hogy simán működik a visszatöltés is, és nem kell újra hasheltetni a cuccokat:
Az adott TM mappáiból ki kell másolni a torrent fájlokat, és az újonnan telepített TM megfelelő mappájába bemásolni, előtte az elérési utat is helyesen meg kell adni, és indításkor benne lesznek a torrentek, és futtatja is őket. -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Torrent oldalak szerint futtatom 2.77-en és 2.82-n is

-
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egy screent dobjál már fel a programcsomag listáról...
Bár most el kell mennem, de furcsa ami nálad történik. Pendrive-on van az FFP egyébként? -
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
De pont ez az érdekes most
Ott azt írja hogy 2.77, mindenhol máshol weben és guiban is 2.82-t ír
De az előbb letiltottam és leállt a TM, nyomtam újraindítást a NAS-nak, most megint 2.82-t ír, de nem merem letiltani mert megint leáll

-
Anonymus23
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egyszerű, ha a programcsomagban lévő aktív, akkor az fut. Tiltsd le, és azonnal kiderül

A programcsomagnál lévő is kiírja a verziószámot. -
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
És azt hogyan? Mert megfelelő lenne, de 103 torrent fut bőségesen letöltőkkel, még is alig alig csatlakozik... egy új hátha dobna valamit a dolgon, a gyári is megfelel, csak jó legyen

Azt hiszem most az FFP-s fut, mert azt a nevet kódot kérte amit megadtam
Valahogy tudom ellenőrizni? Bár most 2.82 megy az biztos
-
Anonymus23
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha engedélyezed a programcsomagban lévőt, akkor az fog futni, az FFP-s nem fog futni.
De lehet frissíteni a gyárit is 2.82-esre egyszerűen. -
enginev3.0
félisten
Illetve az megeshet, hogy nem is az FFP-vel telepített TM-et használom, hanem az alap gyárit? Pedig már 103 torrent fut benne, de én 2.82-t telepítettem, viszont 2.77-et ír mindenhol és a szoftvercsomagban engedélyeztem a TM-et
-
tigrici
tag
válasz
zambozoli
üzenetére
Sima DLNA szerverként nem érdemes használni,csakis hivatkozásként és persze csakis videóra.A keresés pedig akkor van amikor hozzáadok 1 könyvtárat magátol sosem keres.általában 50-100 közötti állománynál nagyobbat nemigen érdemes hozzáadni.Az ahogyan épiti az adatbázist az nem a PLEX hibája hanem sajnos a nasé,kicsit kevés hozzá,de azért meglehet csinálni.Ha viszont felépiti valaki az adatbázist akkor 1 komplett videótékával rendelkezhet ,keresési funkciókkal együtt "évre,cimre,szinészre,müfajra' és persze bármikor folytatható a lejátszás akár több videónál is.De simán futhat akár több média szerver is egyszerre ,hiszen a lejátszó képes választani közöttük.Nálam fut a PLEX, TWONKY , SERVIIO egyszerre.
-
zambozoli
aktív tag
válasz
tigrici
üzenetére
Persze.. ,amikor bemásolsz a médiamappába valamit és az ütemezés 2 órával később van, akkor addig a DLNA kliens nem látja a betett új állományt, ha az ütemezés miatt sok összejön akkor meg meghúzza úgy a processzort, hogy azért nem tud majd kiszolgálni. Túl sokat a kar szerintem a PLEX.
Nálam két teljes nap alatt nem végzett, (persze közben minden elérhetetlen, vagy csak nehezen volt elérhető), és teleszórta a TV képernyőt értelmetlen használhatatlan mappákkal. A minidlna meg 20perc múlva tökéletesen tette a dolgát.
Magánvélemény: miniDLNA! -
zambozoli
aktív tag
Az FFP mindenképp kell a Plex futtatásához is. A miniDLNA tuti engedi aludni a gépet. A Plex szerteágazó adatbázis felépítéséről nem tudom elképzelni, hogy ne kajtatna állandóan valamit a neten a médiatartalomhoz való infót kutatva.
Ha leállítom az FFP-t nincs médiaszerver sem. -
zambozoli
aktív tag
válasz
üzenetére
Semmi különös, én is csak észrevettem.
Nálam a NAS 7/24-ben megy. FFP, TM, miniDLNA van felrakva. A S.M.A.R.T adatoknál tűnt fel, hogy leállítás nélkül is nő a fejparkolás száma (pedig kikapcsoltam).
Megnéztem a NAS energiaellátását és vinyó leállítás 5 percre van állítva. Ha békén hagyja a TM, meg a DLNA akkor az FFP-sem ír logot, pláne ha minden rendben van. Így mivel nem kell a vinyó a NAS szépen leteszi aludni. Ha kell, akkor szépen hallom felpörögni. -
törölt tag
-
melan
senior tag
válasz
üzenetére
Azt vágtam egyből, hogy ez egy futtatási környezet, ami ahhoz kell sokszor, hogy telepíthess, vagy pluszban futtathass dolgokat, csak először azt hittem, hogy nincs rá szükségem... még a TM-et is be tudom állítani nélküle, hála Tonyk segítségének. De a plex nagyon tetszik, ezért kénytelen leszek

Ha a plex fenn van, utána az ffp-t ki lehet kapcsolni, vagy kell a futáshoz? Annak örülnék, ha a vinyót lekapcsolná a NAS, ha épp nem kell (annyit nem torrentezek, hogy folyton menjen). -
törölt tag
Mi a baj az FFP -vel? Mérgező? A kezdeti lehetőségek nekem se tetszettek, de így, hogy menüből telepíthető és kikapcsolható marad a vinyó, rögtön felraktam. Azt kell megérteni, hogy ez egy futtatási környezet, mint a Java, vagy a Net.Framework. Python -nak hívják. Ez elég elterjedt, sok program készült alá. De nélküle ezek nem tudnak futni.
-
melan
senior tag
válasz
tigrici
üzenetére
Köszönöm, hogy elírtad - olvastam feljebb, hogy lehet ffp-ből, csak nekem nincs fenn ffp... Viszont a cikkben olvastam, hogy a TM-t lehet úgy is telepíteni, hogy letöltöm a telepítőfájlt, bemásolom a \admin\zy-pkgs\ mappába, és az appok közül telepítem. Gondoltam, hátha erre is működik

-
tigrici
tag
Akkor a PLEX:
Feltétel: FFP megléte.
Lépjünk be SSH n a putyba.
töltsük le a skriptet egy nekünk tetsző könyvtárba:
wget http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/plexmediaserver-0.9.7-arm-1.txz
majd ki kell bontani:
funpkg -i path/to/plexmediaserver-0.9.7-arm-1.txz
ha ezekkel megvagyunk telepitsük:
/ffp/start/plexmediaserver install
vagy slcker -i
kijelöl : plexmediaserver-0.9.7-arm-1.txz
itt várjuk még végez.
inditsuk el:
chmod a+x /ffp/start/plexmediaserver.sh
/ffp/start/plexmediaserver.sh install
/ffp/start/plexmediaserver.sh start
leállitás:
/ffp/start/plexmediaserver stop
várjunk 5-10 percet még elindul.
ha minden jólment akkor elérjük a web-ui t a:
http://IP:32400/manage
Plex eltávolítása:
/ffp/start/plexmediaserver.sh stop
/ffp/start/plexmediaserver.sh uninstall
slacker -r plexmediaserver
Kézzel törőlni a /mnt/HD_a2/plextmpdir mappát.természetesen ha azóta van ujabb verzió avval is ugyanigy kell.
-
melan
senior tag
Plex-et lehet telepíteni úgy, hogy letöltöm a telepítőfájlt,bemásolom a megfelelő mappába és az appok közül telepítem? Tm-re van ilyen leírás...
-
enginev3.0
félisten
TM-en kívül más torrent klienst nem lehet futtatni a gépen?
-
melan
senior tag
válasz
Claude Leon
üzenetére
Van egy nekem, és bizony épp ma gondoltam rá, hogy a másik ágban nem feltétlenül kell ám meglennie mind a 4 ágnak, elég, ha a tápot megtáplálja... így ezt alá is támasztottad
Köszönöm!
Sajnos nem jött be az ötletem, így döntenem kell, melyikre kötöm a nyomtatót
-
Josearc
csendes tag
Üdv!
Nem e tudjátok, hogy a gyári transmisson hova tölti le a torrent fájlokat? nem a letöltött filmekre gondolok, a torrent kiterjesztésüekre. Még nem sikerült megtalálnom....
-
tigrici
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Akkor Te mázlista vagy ha minden jó az eredetivel.Nálam tudja a folytatást ,de csak addig amig nincs ki kapcsolva a Tv.Viszont a Plex médiahivatkozásként akár hetek mulva is és akár több videot is képes folytatni,de mint DLNA ugyanaz mint a Twonky. csak kikapcsolásig és egyet.
-
CoolBoy323
nagyúr
Jól tudom, hogy a miniDLNA tudná azt, hogy ahol abbahagyom a filmet, utána onnan folytatja?
Ha ez így van, teszem is fel, ha kapok egy how-to-t

(egyébként az alap DLNA klienssel sincs bajom, gyors, pontos, mindent tud, én hangsávot is tudok váltani, felirat is van, csak a fenti dolog hiányzik kicsit)
-
törölt tag
Update:
Közben találtam egy elég friss segédletet. A Puppy típusa ebből a szempontból lényegtelen, lehet bármelyik ISO. Vannak hozzá videók. Hátha segít. Az blogoldal nekem Androidon nem töltődött be, de Google cache -ből igen (tárolt változat).
Ezért a Google keresés linkjét küldöm. -
törölt tag
A telepítési opciókat a Puppy start menüjéből tudod elérni. Ezért kell egyszer elindítani. Azt írtad, hogy virtuálban megy. Ha van a virtuálnak usb kapcsolata, akkor talán onnan is megy. Az a baj, hogy nem tudom, hogy hol akad el a rendszerindulás. Ha a Puppy indítási lehetőségeit tartalmazó menüt látod, akkor az usb creator által készített menu.cfg szöveges fájlban lehet vmi bibi. Akkor dobd fel nekem valahova az usb creator által preparált penről ezt a menu.cfg fájlt! Ha addig az ablakig sem jutsz, akkor az adathordozó bootolhatóvá alakítása nem sikerült. Ha esetleg ismerős a Hiren's boot CD, akkor az is jó. Az is Grub4dos -t használ, mint a Puppy. Ha van ilyened penen, akkor csak rá kell másolni a Puppy ISO -ból 3 fájlt, én meg küldök hozzá egy menu.cfg -t, ami még egy múmia erekcióját is elindítja pendrive -ról. De sztem folytassuk privátban.
-
törölt tag
BIOS beállítás rendben? Más indul usb boot -tal? Nem emlékszem ilyen problémára annál a programnál. Puppy -t csak egyszer kell elindítani. A menüben van opció Puppy "telepítésre" mindenféle módon és mindenféle adathordozóra. Ez sokkal nagyobb mozgásteret ad, mint a Wines programok. Nem csak FAT -ra lehet. Az első partíció megmaradhat az adatoknak. Ilyenkor az MBR -be csak egy hivatkozás kerül, ami mondjuk a 3. partíción levő rendszerindítónak (grub4dos) adja át a vezérlést. Ennek a menüjét látod induláskor és indíthatja pl. a 2. partíción levő Puppy -t, vagy akár a PC merevlemezének bármelyik partícióján levő, bármilyen rendszert. A Win -t akkor is elindítja, ha a saját rendszerindítója nem. Még olyan extrém módra is van lehetőség, hogy egy most kártyaolvasóban levő CF -memóriakártyára telepítse a Puppy -t, amiről később egy adapteren keresztül, SATA -porton bootolsz. Ezt az első indítást én CD -ről csináltam, de talán virtuál gépről is megoldható. Ha volna benne 160MB ram, akkor a Puppy sztem egy hideg vasalón is elindulna.
-
törölt tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Valóban fájlrendszer függő is. Eddig az volt a tapasztalat, hogy a gyári 500GB -os vinyók nem EXT4 -re vannak formázva, hanem XFS -re. Ha jól tudom, ezt nem kezeli a TC. Meg ha cxak 1 hely van a gépben, akkor ki kell venni a rendszervinyót. Akkor viszont marad a Hiren's boot CD, vagy valami Linux.
-
Másolandó mennyiségtől és hálózat sebességtől függ a legcélravezetőbb módszer. Néhány tíz GB esetén szerintem hálózaton keresztül érdemes. Ha ennél több és/vagy lassú a hálózatod akkor egy gépbe mindkettő és úgy másolsz. Természetesen mindkét változatnál az újat először a NAS-al formáztatni és telepíteni szükséges. Ízlés és fájlrendszer kérdése, hogy a másolást hogy hajtod végre. Nekem ext4-nél teljesen megfelelt a Total Commander egy megfelelő plugin használatával, de vannak akik esküsznek valamilyen linux live (pl.: Puppy) használatára.
-
törölt tag
Igen, itt a topikban mintha valaki már csinált volna ilyet. Keress rá! Én is hasonló módon költöztem, bár a beállításokat újra megcsináltam manuálisan. Csak a NAS -ban az új vinyón létrehoztam ugyanazt a könyvtárszerkezetet, mint ami a régi vinyón volt, majd kivettem a NAS -ból az újat, beraktam egy e-SATA -s külső házba, a régit meg a PC -be, a rendszervinyó helyére. Bebootoltam Puppy -val és SATA -tempóban átmásoltam az adatokat.
-
melan
senior tag
Tervezek egy nagyobb winyót a NASba. Ha megvan, át lehet költöztetni valahogy a rendszert, vagy újra be kell állítani mindent? Úgy gondolnám, hogy kiveszem a régit, be az új+formázás+rendszer, majd be mellé a régi és adat átmozgat.
Lehet egyszerűbben? -
melan
senior tag
Lehet, hogy telhetetlennel/lustának/naívnak tűnök, de a minidlna-t nem lehet telepíteni ffp nélkül valahogy? Gondolok itt olyanra, hogy leszedni a telepítőfájlt és bemásolni a NAS-on a programok közé...

Kipróbálnám, aztán, ha mégsem jön be, letiltanám. -
SteveL
aktív tag
MiniDLNA-val a hangsávváltás LG tévén nem megy, a médialejátaszóm viszont tud váltani.
-
zambozoli
aktív tag
Minidlna a borítót megjeleníti csak a videofájl mellé kell raknod az indexképet ugyanazzal a fájlnévvel mint a video.
Twonkynál messze gyorsabb!
Plex eszement lassan épít adatbázist,iszonyat sokat szöszmötöl. minden általam készített képhez (18000db) megpróbált infót szerezni, két nap után (még nem végzett) leállítottam!
Minidlna 20perc alatt megvolt ezzel a mennyiséggel:
Audio files: 2059
Video files. 516
Image files. 18770 -
z123456789
addikt
Valaki tudja hogyan lehet működésre bírni a transmission applikációt mobilon?
Köszi.
-
melan
senior tag
Valaki meg tudja mondani, akinek a plex fent van, hogy megy e dlna-n keresztül a hangsávváltás?
Nem akarom felszenvedni feleslegesen, ha nem lesz jó... nekem Samu C650-esem van. DLNA-n keresztül, meg hálózaton nézve sajna nem megy a hangsávváltás, így sanszos, hogy nem is fog. Ellenben az is elég, ha látom az MKV fájlokat, mint most a twonkyban és lesz plusz boritó és nfo... -
tigrici
tag
a plex nem lassu amig épiti az adatbázist hanem egy szerüen használhatatlan.ami eltart 1 jó darabig,ami nem is csoda elvégre nem a nasra tervezték. ráadásul nagyon nem mind egy az elnevezés,mivel különböző helyekről tölt le és például " h4fud-no1.mkv " 1 ilyen elnevezéssel semmit sem tud kezdeni,de ezeket manuálisan lehet javitani .viszont ha türelmesen megcsinál mindent az ember 1 kész videótékával rendelkezik.
-
-
tigrici
tag
Média hivatkozásként a Plex alkalmas arra hogy tárolja a "boritó,információ,fanart"okat.Igaz az adatbázis felépitése eltart jó darabig és macerás,ráadásul az LG tévén amig minden boritót meg nem jelenitett addig "elsőre 10-30sec"lassu,,valószinü ilyenkor rendezi sorba az infokat.de ha ez meg van akkor tökéletes már tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

310-esed van?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Hihetetlennek tűnt számomra, hogy pont ott ne legyen feltüntetve