- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Mi lehet a gond? NSA325-öm van, de gondoltam itt is megkérdezem
Eddig gondtalanul ment a le és feltöltés egyszerre torrenten, most meg max 2mb/s a letöltés, feltöltéssel nincs gond, pár napja csinálja, nem tudom miért
más eszközön nincs gond -
enginev3.0
félisten
válasz
s7evcsenko #11439 üzenetére
Médiamegosztás
-
enginev3.0
félisten
válasz
s7evcsenko #11437 üzenetére
dlna-t látnia kell szerintem ha egy hálózaton vannak
-
enginev3.0
félisten
válasz
z123456789 #11408 üzenetére
Úgy a legkönnyebb, ha
\\NSA325\admin\zy-pkgs mappába csinálsz egy kiterjesztés nélküli web_prefix nevű fájlt, beleírod, hogy ftp://ftp.zyxel-tech.de/
Majd lefrissíted a program csomag listát a webes felületen és már ott kell lennie -
enginev3.0
félisten
válasz
z123456789 #11400 üzenetére
2.82 nem elég?
-
enginev3.0
félisten
egyes sorozat, vagy minimális hibajavitasok, közel sem összehasonlítható, nem tudom mért a két vegletet kell nézni, de ha ez a semmilyen hibajavitas megér annyit hogy 500 torrentet atpakolni, (persze megoldható hash nélkül is), és feltenni az ffpt , hát akkor aldasom rá
De utána ne halljuk hogy nem változott semmi -
enginev3.0
félisten
válasz
CoolBoy323 #9229 üzenetére
A fájlkezelőben böngészés közben fogod és áthúzod a kívánt mappát az usb mappájába
A folyamatot ugyan nem nagyon tudod követni csak ha sajátgépen belül megnyitod a nast és nézed hogy hány mb-nál jár, vagy totalcommanderben
Nekem így sikerült gyorsan könnyen
-
enginev3.0
félisten
válasz
vanRobert #9180 üzenetére
Gépen néztem egy windows media playerrel, csak azzal tudtam megnyitni úgy hogy ne akarja letölteni a gépre a filmet
Kábel megy a gépbe 100mbit, tplink router azt hiszem az adatlapomon kint van hogy milyen, telefonról nehéz megnézni a Wan része 300mbitesTelefonról is próbáltam filmet nézni, egész szépen ment a full hd is wifirol, de mivel néha beszaggatott ezért csak sima bdrippet néztem az ment roccenesmentesen
És persze minidlna van nekem is
-
enginev3.0
félisten
Ezt most nem értem, most akartam kipróbálni a minidlna-t, sajátgép, ott a minidlna, meg akartam nyitni a filmet, és le akarja másolni a géprewindows media player lejátszó, de ugyan úgy szaggat...
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #9114 üzenetére
Meg ezt is írja
root@nsa310:~# /ffp/etc/minidlna.conf
-sh: /ffp/etc/minidlna.conf: Permission deniedSikerült , már csak a configot nem tudom módosítani
-
enginev3.0
félisten
Megpróbáltam miniDLNA-t feltenni de nem jött össze
slacker -U -a -A mz:minidlna-1.0.25-arm-0.txz
Erre azt írja, hogy no packages
-
enginev3.0
félisten
Nincs jobb media lejátszó ennél a twonky hülyeségnél?
-
enginev3.0
félisten
Nem tudok filmet nézni mert minden lejátszóval szaggat
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jumpalaja01 #9019 üzenetére
Vagy felraksz valami ext4 olvasót win alá, és úgy formazod
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jumpalaja01 #9017 üzenetére
Lemezkezelésben vissza tudod formázni
-
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23 #9000 üzenetére
Nem jó
-
enginev3.0
félisten
Ha E-satan kötök rá egy külső HDD-t akkor arra is tudok torrentezni? Ha igen akkor TM-ben mit kell megadni mentési helynek?
-
enginev3.0
félisten
Hát nekem ez a nas 5-6mb/s folyamatos letöltést nem bír, 99%-on a proci
Hiába fut sok torrent, szinte csak egy aktív, amit töltene le, de mindig kiakad, nem hiszem hogy ilyen lassú lenne egy 2TB-os HDD [link] -
enginev3.0
félisten
Mi változott az új fw-ben?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23 #8640 üzenetére
Transmission
Volt restart is, eddig nem volt ilyen gond, minden más le van tiltva, mert csak erre használomHa törlöm a transmissiont, de megtartom a beállításokat, akkor újratelepítésnél minden torrent megmarad ugye?
-
enginev3.0
félisten
25Gb-os torrentnél miért haldoklik a NAS? TM 2.82-vel, 15-20gb-tal eddig nem volt baja, és úgy emlékszem múltkor a 30GB-osat is bírta, mondjuk ez több fájlos torrent, de mért akasztja meg ennyire (cpu 100%)
-
enginev3.0
félisten
Az alap klienst nem lehet megokosítani hogy ne csak 10 torrentet tudjon futtatni?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23 #8374 üzenetére
Partnerkapcsolat
utp
és Helyi peerek kereséseÉrdemes őket bejelölgetni?
2.77-nél nekem ha beállítottam az utp-t akkor egyetlen emberhez sem csatlakozott -
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23 #8372 üzenetére
Sikerült, leállítottam a gyárit, pára újraindítás, és most csak az FFP-s fut, sajnos mindent újra HASH-eltettem, de már lassan végez, viszont kapcsolatokat nem nagyon találja, pedig van letöltő, bár sajnos a port zárva van, és sehogy nem jön össze hogy nyitott legyen, hiába minden tűzfal, és router beállítás, szerintem szolgáltatói gond, de még próbálkozok vele
Mondjuk a hálózat (wan) beállításoknál nem tudom mit érdemes bepipálni és mit nem
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #8370 üzenetére
Torrent oldalak szerint futtatom 2.77-en és 2.82-n is
-
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23 #8369 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23 #8367 üzenetére
De pont ez az érdekes most
Ott azt írja hogy 2.77, mindenhol máshol weben és guiban is 2.82-t ír
De az előbb letiltottam és leállt a TM, nyomtam újraindítást a NAS-nak, most megint 2.82-t ír, de nem merem letiltani mert megint leáll -
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23 #8365 üzenetére
És azt hogyan? Mert megfelelő lenne, de 103 torrent fut bőségesen letöltőkkel, még is alig alig csatlakozik... egy új hátha dobna valamit a dolgon, a gyári is megfelel, csak jó legyen
Azt hiszem most az FFP-s fut, mert azt a nevet kódot kérte amit megadtam
Valahogy tudom ellenőrizni? Bár most 2.82 megy az biztos -
enginev3.0
félisten
Illetve az megeshet, hogy nem is az FFP-vel telepített TM-et használom, hanem az alap gyárit? Pedig már 103 torrent fut benne, de én 2.82-t telepítettem, viszont 2.77-et ír mindenhol és a szoftvercsomagban engedélyeztem a TM-et
-
enginev3.0
félisten
TM-en kívül más torrent klienst nem lehet futtatni a gépen?
-
enginev3.0
félisten
Mire jó az e-Sata ha alig másol? Dockolóra
-
enginev3.0
félisten
Srácok
Tesóm laptopja elég... sz*, és nem tudja nézni sem webes felületen sem pedig hálózati mappán keresztül a 720p vagy 1080p linux telepítőket, mert szaggat és minden baja van
Van erre valami megoldás, vagy marad a folytonos másolgatás? -
enginev3.0
félisten
2.77-es tm-et nehéz újra frissíteni?
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #7625 üzenetére
Ha Totalcommanderrel nem ftp hanem hálózaton másolok akkor megvan a 11+megabyte másodpercenként, amennyit szerintem a NAS bír
-
enginev3.0
félisten
válasz
Anonymus23 #7624 üzenetére
tp link wr841n
Router kábellel kötve
Gépem pedig wifi stick (150mbps)
A fájlok nem kicsik, 4mb másodpercenként a másolási sebesség
FTP-n (hálózaton belül) pedig csak 500kb/sSajnos nincs még egy kábelem hogy a gépet is kábellel kössem rá
-
enginev3.0
félisten
Hogy lehet a leggyorsabban felfelé másolni a nasra? Régi cuccokat fel akarom tenni és seedelni tovább
Gépről-Nas-ra
Hálózaton keresztül végtelenség, plusz egy óra -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #7566 üzenetére
Viszont nem tölt, csak 0kb/s-mal
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #7564 üzenetére
Sikerült!
Telepíteni kellett még NAS-on belül is a transmission-t, ez nem volt leírva
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Connection refused-et kapok gui-tól
Az alap transmission-t nem lehet beállítani hogy több torrentet tudjon futtatni?
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
EZt nem találom sehol, a fájl megvan, ezek a sorok nincsenek, vagy nem tudom hová kell beírni
Mentsük el, majd keressük meg a "/ffp/start/transmission.sh" fájlt, és módosítsuk:
(TRANSMISSION_HOME=/ffp/tm/.transmission-daemon)
(user=root)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest