- Android szakmai topik
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya80
tag
Sziasztok,
Adott volt egy NSA210 + Tplink 841D router + Mede8er mediaplayer. Beiktattam egy Tplink gigabit switch-et, hogy a NAS és a médialejátszó gigabites hálón kommunikáljon.
Nos a lejátszás javult NFS megosztáson már megy a 80Mbps tesztfile innen [link]
, de szerintem menni kéne a 100-1110-esnek is gigabites hálón.Nos kihúztam a routert a switchből, hogy csak a NAS és a lejátszó lógjon rajt. De így meg a lejátszó nem látja a NAS-t. Hogy lehet ez? Nem igazán vagyok otthon ebben a témában, de akkor a router mégis beleszól az útvonal választásba vagy mi?
A NAS-nak statikus ip-je van.
Kösz a segítséget előre is.
-
tigrici
tag
válasz CoolBoy323 #7994 üzenetére
Szerintem még igazából ki sem próbáltad a nast,de máris frissiteni akarsz?.Attól hogy ujabb 1 frymware ,vagy magasabb a verzió száma 1 proginak még nem biztos ,hogy jobb a Te számodra.Az Én nsa310 em még mindig vigan el van a 4.50(AFK.1) es frymmel, és Számomra tökéletesen megfelel.
[ Szerkesztve ]
LG-lv5590 ,Lg-La667S , NSA310 :twonky,plex,serviió,transmission.
-
CoolBoy323
nagyúr
310S-re érdemes felrakni a német fórumon lévő újabb firmware-t?
Az 4.7, nekem 4.61 van fent! -
Anonymus23
veterán
válasz zambozoli #7991 üzenetére
Ja, csak azt nem értem miért vették ki belőle, holott a telepítő fájlok között meg otthagyták.
Én is úgy jöttem rá, hogy valamelyik nap rányomtam a frissítésre, és eltűnt az FFP a listából, holott előtte hiába nyomtam rá a frissítésre, benne hagyta.
Elkezdtem keresgélni a szerveren, és akkor láttam, hogy 2 fájlt módosítottak, és kb. ennyi a különbség, hogy ki lett véve az FFP.
325v2 van most, azon a legfrissebb a 4.70.
Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ha kikapcsolom a jumbo framet , akkor 80-90 MB olvasás, és 65-70 MB-t tud írásban.
Jumbo bekapcsolva 55/55 MB[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
zambozoli
aktív tag
válasz Anonymus23 #7989 üzenetére
A franc a variálásukba! Köszi!
Nálam anno, ha nem vettem el a NET hozzáférést a telepítéskor azonnal frissíteni akart és frissített is. Aztán el is tűnt az összes bemásolt csomag a listából.
Remélem a 4.70-es FW-ben ezt javították!
Még jó, hogy nekem 310-vanÜdv:ZZ
-
kosztya2025
tag
-
Anonymus23
veterán
válasz zambozoli #7988 üzenetére
Amikor mostanság telepítettem (210/310 nem S), akkor nem kellett elvenni a NET elérést, csak nem volt szabad a frissítésre nyomni.
A másik meg, hogy az a baj, hogy pl. az új (02.17-én frissített) ZYPKGS fájlban már nincs benne az FFP, ezt a fájlt egy korábbi mappából kell letölteni, pl ebből: zypkg_02012014, az ebben lévő fájlban még benne van.
-
zambozoli
aktív tag
válasz hétalvó #7983 üzenetére
Innét gondolom letöltötted a szükséges programcsomagokat.
Ez után bemásoltad a NAS admin/zy-pkgs mappájába ezzel együtt.Ha ez meg van akkor vedd el az internet hozzáférését NAS-nak. És indítsad újra.
Ott kell lenni a letöltött programcsomagnak. Ha látod akkor már csak telepíteni kell!Telepítsed fel az összes szükséges csomagot és utána add vissza NAS net hozzáférést.
Ha ez meg van elvileg kész vagy. A web_prefix ne legyen a mappában!!!Üdv:ZZ
-
-
grobi
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni .
Ma vettem egy NSA310S-t . Nagyon nem értek hozzá , de pár dolgot azért be tudtam állítani .
Működik az FTP oda vissza , Mobilról elérem a tartalmakat stb stb .
Egyedül a torrentet nem tudom beállítani . Mi kell még hozzá , hogy működjön ?
A torrenten ha letöltésre kattintok jobb gombbal akkor van egy olyan , hogy küldés NAS részére . A letöltéseknél látom is de csak úgy hogy torrents.php . Ha kimásolom az elérési útvonalat és be az url-hez ugyanez . Meg sem mozdul a letöltés . Mit nem állítottam még be ???köszi
rob -
hétalvó
addikt
szerintem meg lesz a gond, csak a 310s firmware-jét engedi felteni, abból itt :
ftp://ftp.zyxel-tech.de/NSA310S/4.70/
csak a 4.7-hez van cucc amihez a biost innen szedtem le
zyxel.dehttps://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
hétalvó
addikt
-
disskoma.hu
újonc
Sziasztok!
Rövid kérdés: Backup Plannert szeretném használni. Többször említi a fórum, hogy Alkalmazás - Programcsomag alól telepítendő. Az hogy nekem nincs ilyen menüpont az alkalmazás menüben, az miért lehet. Mit kellene tennem, hogy megjelenjen?
Előre is köszi:
D -
zambozoli
aktív tag
válasz hétalvó #7977 üzenetére
Miért a penre akarod rakni az FFP-t:
Villanyszámlán nem veszed észre ha leáll a HDD!
Ha meg a NAS állítgatja le, akkor meg fejparkolás, felpörgés stb. eszi meg a HDD-t.
Ha fut folyamatosan egyforma hőfokon, nem cseszegetve szerintem tovább bírja.Ha felteszed programcsomagból a HDD-re az FFP-t, akkor bármikor menüből le tudod tiltani és máris leáll a HDD, ha nincs használva.
Üdv:ZZ
-
junkpod
veterán
-
tigrici
tag
válasz hétalvó #7977 üzenetére
NSA-320, NSA-325, NSA-325v2, NSA310S, NSA320S, TDC Homebox, on FFP-Stick version 2012-03-19 or newer
Rename nsa310_check_file_C0.libzy.so to nsa310_check_file_C0, replacing the original nsa310_check_file_C0.
On the NSA325 you'll have to use a rear port. The (USB3) front port doesn't work.
-
mike784
tag
Sziasztok!
A Remote Gui programba amikor elindítom a letöltést van egy legördülő lista. Oda beírtam olyan helyeket amik már nem léteznek. Valaki ne tudja véletlenül, hogy, hogy lehet törölni onnan a szükségtelen dolgokat? Köszi![ Szerkesztve ]
-
hétalvó
addikt
válasz tigrici #7967 üzenetére
jó akkor ffp-hez kérdés
megformatálom fat32-re, kicsomagolom rá, újraindítom nast és mennie kellene a puttynak.
valamit kihagytam?
13-11-24-essel próbáltam putty telnetben nem enged be-internetelérés van, nem csinál semmit az usb-vel, nem particionálja át
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
tigrici
tag
válasz hétalvó #7965 üzenetére
én rá néztem erre a fájlra de nem találtam meg,valószinüleg azért mert az nsa nem xmll kiterjesztéssel tárolja.ráadásul a twonky az a frymvare része,azaz már akkor fenn van amikor nincs is bent merevlemez csak le van tiltva amig nincsenek meg a könyvtárak hozzá.
-
tigrici
tag
válasz Milli82 #7951 üzenetére
igazából az ahogyan a média szerverek kezelik a meghajtót,megosztást.hogyan viselkednek a nas lekapcsolt állapota után.Milyen hatással van egy eltávolitás vissza helyezés.a másolási adatok nem lényegesek ,de egy össze hasonlitás jól jönne mindenkinek.
-
hétalvó
addikt
valaki tett már a procira hűtőbordát? akkor is tekeri a ventit? van értelme?
ha valaki ffp-zik megnézné nekem van-e valahol a twonky-ban ez a fáj: "view-definitions.xml"
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7963 üzenetére
addig még nem jutottam el, az "alap TM"-et akartam működésre bírni...
de egy nas reboot segített úgy látszik, már 2 fut is (és én is futhatok )
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7962 üzenetére
Kezd előlről az initializálással. Valamit nagyon elronthattál, és csináld a leírásom alapján, tuti működik, kipróbáltam 210, 310, 325-el is, mennie kell a 310S-el is.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7961 üzenetére
csinálnék, ha működne
de totál megfőtt a TM(el fogok késni a k.rva NAS miatt )
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7956 üzenetére
Megy rajta 500 torrent is ne aggódj.
Csinálhatsz akár új mappát is, ami neked tetszik.[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Köszönöm, megnyugodtam
De akkor még jobban érezném magam, ha a TM működne.
Gyakorlatilag nem tudok vele mit csinálni, hozzáadtam egy torrentet, de törölni, újat hozzáadni nem tudok már
Nem csinál semmit, de mindenre rá tudok kattintani, csak a play pause nem megy, meg az új hozzáadás XDa letöltési útvonalat hogy adjam meg?
/i-data/md0/admin/download/Transmission/ alapból
/i-data/md0/video/ jó lesz? a video mappában vannak a filmjeim[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Nálam 400 valamennyi fut.
Persze ez nem mind aktív.Futtatni tudsz többet is futtatni mint 10 db nyugodj meg.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
betyarr
veterán
nem kell f*sni,nekem már volt több mint 140 torrent fenn,meg hallottam olyat is,akinek 200-nál is több.én a 140 mellett is simán tudtam mindent csinálni a nassal:stream ment egyszerre a gépen meg a tv-n is róla.hiba nélkül.
-
kmarci25
veterán
Azért írtam, hogy próbálgasd. Lehet (majdnem biztos) hogy csak az enyémnek van ilyen nyűgje, ilyesmi problémáról nem is hallott senki, reprodukálni sem tudta.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz kmarci25 #7954 üzenetére
Még nincs fent, böngészőből próbáltam állítgatni, de ott nincs ilyen, csak ha már elindítom, utána tudom megadni, h hova tegye
Pedig használtam már olyan TM-et, amin volt ilyen a settingsben...Csak 10 torrent? Én legalább 40-50-et akarok majd futtatni
10 torrentet a routerem elfuttat basszus@Anonymus23: életemben először van NAS-om, szóval...
Majd este elszöszölök vele, ha hazaértem...[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7949 üzenetére
Ha kb 10x megcsináltad már mint én, akkor 5 perc.
Csináltam magamnak egy leírást, hogy ne felejtsem el. link
Az 1.3-as módszerrel tuti működik, őszintén még a netet sem kell elvenni a NAS-tól, csak nem szabad frissítés gombra nyomni.Benne van az is, hogyan tudsz letöltési mappát és normális autentikációt beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz CoolBoy323 #7953 üzenetére
Most nincs előttem, de a legjobb ha letöltöd TM GUI-t, ah még nem tetted meg. Itt sokkal felhasználóbarátabb képernyő fogad. Ha itt a kis franciakulcsra klikkelsz, akkor feljön a beállítások ablak, ott meg tudod adni az alapértelmezett könyvtárat a folyamatban lévő letöltéseknek, és a kész letöltéseknek is. (Kicsit gondolkodni kell, nem tudsz böngészve mappát kijelölni, be kell írni, de simán rá lehet jönni a szisztémára.)
Itt tudsz portot adni neki, hogy nyitva legyen (persze ha a routerben is megnyitottad), plusz beállítani a letöltések paramétereit.Én levettem a torrentenkénti kapcsolatok számát a default 60-ról, 20-ra. Ahogy írtam, gondom volt a 2.82-es TM-mel, elég sokat szenvedtem vele, nem sikerült megoldást találni sem itt, sem külföldi zyxel fórumon, sem a hivatalos support-tal. Visszatettem a 2.77-es TM-et, "lejjebb" vettem a beállításokat és így működik.
A support hivatalos álláspontja, hogy a 310-es (és így a 310S is) ram-ja arra elég, hogy max. 10 torrentet futtasson párhuzamosan, aktívan (nyilván az inaktív leech/seed nem számít). Én azóta erre figyelek, nincs is vele gondom. Próbálgasd nyugodtan, hogy mit bír nálad, csak azért írom, hogy tudd mi a hivatalos vélemény."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz CoolBoy323 #7950 üzenetére
Ha nem zavar a verziókülönbség, akkor nyugodtan hagyhatod a 2.77-es TM-et. Nekem ugyan sima 310-esem van, de a 2.82-es TM bekavart, eldobálta a hálózati kapcsolatot a NAS. Mióta a 2.77 van fenn, azóta nincs ilyen gondom.
Régen volt mizéria, hogy a 2.77-esnél korábbiakat néhány tracker nem szerette, de mostanában, a 2.77-essel én ilyet nem tapasztaltam."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7948 üzenetére
#7522 alapján csinálnám, de nem a friss TM-et teszi fel, hanem ami volt, a 2.77-et
Pedig a 2.82-őt látom, de nem frissíti -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7948 üzenetére
na ugye, hogy nem 5 perc, és egyszerű hadművelet?!
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7947 üzenetére
310S-nél ez nem működik. Zambozoli leírásában van egy link, onnan le lehet tölteni a szükséges fájlokat, amit be kell másolni, a Nasra, ahova a web prefixet is másoltad.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7944 üzenetére
#7773 alapján próbáltam megcsinálni, de hiába csináltam meg a fájlt, nem látom a programcsomagoknál amit kéne
-
beszabo
csendes tag
válasz ISI-McM #7201 üzenetére
Helló,
- Lett bármi eredménye annak, hogy nem ismerte fel a külső eszközöket? Sajnos én is hasonló cipőben járok az NSA325-el és egy külső 1T-al.
- 100% processzor használat is van "Python" miatt. Bárkinek bármi javaslata. Minden funkció ki van kapcsolva rajta (nincs torrent, nincs mediaserver, nincs twonky, nincs ftp, nincs megosztás,....)NAS: NSA 325
FW : NSA325_V4.70(AAAJ.0)
FFP : ffp_0.7_arm_004 on HDD
Running Transmission (v2.82) -
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7943 üzenetére
Kb 5 perc alatt meg lehet csinálni, magát a frissítést.
Először trükkösnek tűnik, de egyáltalán nem az.;) - The Power of the Light Side
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7942 üzenetére
ahogy látom, nem túl egyszerű ennek a frissítése... de mivel lesz jobb, az újabb?
hagyom hétvégére inkább, sokat kellene utána olvasnom
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7940 üzenetére
2.77zypkg001
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7939 üzenetére
Mármint a TM-ből melyiket hozza fel neked a programcsomagoknál.
A "gyári" beépített torrentkliens, az nem túl komoly, max 10 torrent lehet benne...;) - The Power of the Light Side
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7938 üzenetére
Ön jelenleg a következő firmware verziót használja : V4.61(AALH.1)
Ez a legújabb
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7937 üzenetére
Hanyas verzió van benne neked alapból?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7936 üzenetére
a gyári program nem jó?
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7935 üzenetére
A TM telepítésre is van egyszerű megoldás, korábban le lett írva egy párszor.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7934 üzenetére
Totál új, mai, friss, ropogós
Reboot-ok megoldották, aktívak az ikonok
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7933 üzenetére
Kérdés: ez egy totál új NAS, vagy már volt használatban?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7932 üzenetére
De az a program halott Inaktív az összes ikon
Meg majd a torrentet is be szeretném egyszer állítani
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7931 üzenetére
Egyszerű, csatold fel hálózati meghajtóként
Balról a 3. ikon az NSU-ban.Az a beállítás, amit futtatni akartál (initialization Wizard) az hozta volna alap állapotba a NAS-t, formázza a vinyót, hogy egyáltalán használni tudd. De akkor nem értem, hogy mit hogyan csináltál meg rajta...
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7930 üzenetére
Kell valamire az a beállítás nekem?Mert elértem böngészőből, már a vinyó is kész.
Most arra akarok rájönni, hogy hogyan tehetném láthatóvá, hogy tudjak rá másolni a PC-ről
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7929 üzenetére
Tűzfalon engedd ki, vagy amíg telepíted kapcsold ki a tűzfalad.
-
gabor#
tag
Sziasztok,
Btsync kapcsán van-e másnak ilyen problémája?
csináltam egy movie nevű share -t, szépen szinkronizál bele a btsync, winXP alól elérem a megosztást, tudok létrehozni könyvtárakat és fájlokat ide de törölni nem tudom amit a btsync hozott létre. Macerás, hogy ssh és mc kell egy törléshez. Nálatok, hogy megy?
Köszi
Gaborbtsync - aki nem tudja, olyan mint a dropbox, saját gépek között szinkronizál
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #7924 üzenetére
Írtam. Mount Manager. Felcsatolja, tudok róla/rá másolni, csak újabban nem enged rajta mappát létrehozni, pedig a beállítások változatlanok.
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #7921 üzenetére
De én szeretném kipróbálni. PC -n nekem is hibátlan, csak Androidon, CIFS csatolásnál van egy hiba, ami a régebbi firm -mel nem volt és szeretném a Mount Managernek megadni a pontos elérési utat.
-
Anonymus23
veterán
válasz #79335424 #7920 üzenetére
A NAS kezelőfelületének az elérése továbbra is ez:
NAS IP:80 vagy elég csak az IP-t beírni, elvileg még a portot sem kell megadni.
Vagy ha állítottál be másik portot is, akkor azon keresztül is elérhető.
Nem fontos a szöveges részt beírni.;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
Valami nem kerek a jogosultságaimmal. Valaki le tudná írni, hogy a 4.61 -es firmtől mire változott a NAS elérése? Belekerült egy számsor, de most csak teló van nálam és nem tudom vele megnézni. Köszi!
-
tigrici
tag
válasz hétalvó #7916 üzenetére
ezt meglehet adni magában a twonky web beállitásoknál is " http://192.168.1.xxx:9001/#advanced ",de ne is kérdezd hogyan.alapban nálam ez van. Compilations,Sampler. elvileg irhatsz mást is vesszővel elválasztva.
de én a helyedben a merevlemezen található rendszer mappákban nem nagyon mokolnék ,főleg ha nem vagyok biztos benne hogy mit és hogyan kéne csinálni.[ Szerkesztve ]
-
hétalvó
addikt
-
hétalvó
addikt
twonky-ban tud valaki segíteni, hogy lehet hogy file sorrendbe rendezze a könyvtáraimat?
gondolom a compilation folders -ben kellene beírni, de mit?
esetleg egy ushare-t fel lehet telepíteni valahogy, végső megoldásként minidlna-t ?
-
spiky03
veterán
válasz kmarci25 #7913 üzenetére
Köszi megint.
Igen tudtam, hogy valaki már linkelt egyet, csak nem tudtam, hogy ki volt az.De köszi, az tökéletes lesz nekem 5000-ért.
Be is rendelem majd én is.Igen lehet, hogy egy picit nagyon is rápörögtem a témára.
De már leállok ígérem.Thx mindenkinek mindent!
-
kmarci25
veterán
válasz spiky03 #7911 üzenetére
Már egyszer linkeltem, de most megint megteszem. Nekem ez van. Kapsz hozzá egy kis csavarhúzót, egy usb madzagot és egy tápkábelt.
Ja, és nem úgy néz ki mint a képen, legalábbis én ilyet kaptam, mikor átvettem. Az egyik Coolink, a másik Kolink. Nem problémáztam, átvettem.Offoff: szerintem egy kicsit túlpörgöd ezt a témát...
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
devid.biro
csendes tag
A routeren nyitottam.
Amúgy most egyszer elindult, és a mappákban lesz szerintem a trükk. Mivel az alapértelmezett helyére szépen letöltötte a cuccot... Viszont sikerült eltüntetnem a feliratokat a gui felületről. A torrentet csak egy csík jelzi (szürke, majd zöld és kék a végén), de az, hogy ő kicsoda, micsoda azt nem tudom. Gyakprlatilag az összes szöveg eltünt. Érdekes viszont hogy a beállításoknál látom a szövegeket..
Erre valami ötlet? 2.77 transmissiont használok. -
spiky03
veterán
válasz Milli82 #7909 üzenetére
Nyugi a külső winyókra közvetlenül másolok MC-el.
Pl amikor havernak kellett vmi film és elhozta a winyóját, akkor azt a NAS-ba dugtam és nem a laptopba.
Hülye azért nem vagyok.A laptopon csak az átnevezéseket, meg az áthelyezéseket szoktam csinálni, amik ugye rögtön mennek még így is, hogy wifin vagyok a laptopon.
Nem félek én a passzív házaktól sem. Csak olyat szeretnék ami jó, és nem túl drága. Mert kb 5-6000-et gondoltam, hogy költök a külső házra. És ugye az nem menne non-stop a NAS-al, mert filmnézésre használnám csak, amit fentebb is leírtam. Szerintem max ha 3-4 filmet fogok rajta megnézni egyhuzamban, ha szabin leszek pl vagy hétvégén ha filmes maratont tartunk a haverokkal. Ezt meg csak bírják ezek a házak, mert este meg ugye pihenhet.
Igen tudom, hogy nekem kell eldönteni.
Itt tőlem nem messze van egy USB3.0-ás ház ha jól emlékszem 6500-ért. Az akkor jó ár?
Vagy tudtok mondani egy konkrét típust, ami jó áron van és rendben is van?Mert ezt megköszönnöm.
-
hétalvó
addikt
köszönöm a segítséget, ment nagyon gyorsan. transmission megy. 5ös
-
Milli82
tag
válasz spiky03 #7906 üzenetére
Úgy viszont, ha nem használod a MC-t, akkor időmilliomos lehetsz.
Főleg BD50 másolgatása fog örökké tartani.
Röpke számolással kb. 6MB/s Wifi átvitellel kb 2óra alatt át is másolódik a gépeden keresztül egyik HDD-ről a másikra.MC-vel 18MB/s-el számolva már csak a 40-45perc.
Most nem értem a rációt.
Egyébként meg az internet népe nem tudja megmondani neked mi a tuti!!!!
Mert mindenki másra használja a dolgait. Más hardverek vannak. Neked kell dönteni hogy USB3 vagy eSata vagy 2.0.
Én is az USB3-as preferálnám a helyedben. HotPlug és gyors is.Én azért használom az eSata-t, mert ez volt itthon. Már megvan a rack évek óta amikor még nem volt USB3.
Szóval nem összezavarni akartalak. Egyszóval nem kell tartanod a Passzív HDD házaktól. És USB3 legyen!
[ Szerkesztve ]
Asus AC85P - DS118
-
Feccni
csendes tag
válasz devid.biro #7901 üzenetére
Portot nyitni a routeren kellene.
Ha jól értem az is van a rendszerben. -
spiky03
veterán
válasz Anonymus23 #7905 üzenetére
Lusta vagyok belépni a puttyba, így TC-el szoktam mozgatni a dolgokat (áthelyezni, törölni, átnevezni)
-
petya80
tag
Sziasztok,
NSA210-esben szeretnék ventit cserélni, szeretnék megerősítést kérni, hogy az alább linkelt darab megfelelő-e a célra:
[link]kösz
-
törölt tag
válasz spiky03 #7899 üzenetére
Én a videószerkesztés miatt használom külső táron az eSATA -t és nagy áldás, mert a videószerkesztő tud közvetlenül arról dolgozni, sőt, akár az oprendszer is üzemelhet róla. De ha csak másolgatni kell, akkor elterjedtebb az usb3. A képen látható táron sztem csak usb2 van, ami 40-50 gigánál nagybögrés kávészünetet igényel. Viszont ha otthon van eSATA, a havernál meg csak usb2, akkor ez a ház a nyerő.
-
devid.biro
csendes tag
Nah...kinyitottam a portot..asszem (nat -> virtual server, kitöltöttem a nas ip címével és a transmission álltal kért portal...de még mindig azt írja hogy prot is closed...nat mapping table-nál pedig folyamatosan próbálkozik szegényke, de nem tud kifele kommunikálni...
Ennek mi lehet az oka?
Esetleg valami más ötlet arra, hogy nem tudok torrent fájlt upload-olni?
Előre is köszönöm!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital