-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Hülye kérdés, de recent appsból ki szoktad húzni? Akkor újratölti a programot, hátha megoldódik.
Ha nem, akkor talán a Settings/Apps alatt kéne törölni a cache-t, de nem tudom pontosan, hogy minek. Lehet, hogy valami Google-framework-nek, vagy Play services-nek, vagy magának a Play Store-nak. Ezzel még várj, valaki biztos jobban tudja, mint én.
Mellesleg 4.4.4-ben a Settings/wireless & networks/more/mobile networks, alatt a show mobile network-nél ki tudod kapcsolni a bal felső sarokban lévő szolgáltatót. Így több helye lesz az értesítéseknek. -
g-matte
csendes tag
Sziasztok
Köszi a segítséget Lovi24nek is.
Sajnos nem megoldás a FR sem, már kb 7edszer teszem fel. újra, mindig mást szűrtem ki. a végén odáig jutottam, hogy amint az accountba belépett leléptem a wifiről és mobilnet is tiltva és így is újra indul egy idő után a gyári szoftverrel...Most megpróbáljuk a motorola help-et, hátha tudnak valamit javasolni, de én remélem, hogy nem kell visszaküldeni.
Az a legbosszantóbb hogy tudom, hogy a barátnőm nem bütyköli a telót (nem úgy mint én) együtt vettük, ugyanazt a modelt (Dualsim 16Gb) és az enyém megy és az övé szarik be.. :/
namost vagy vissza kell álni a 4.3-ra vagy sürgősen tovább, ha lenne frissítés...
amúgy érdekes dolog, hogy ha gépre van dokkolva akkor nem jelentkezik ez a probléma...
mindkettőnknek ugyan az a retail verziója..
-
robagp
tag
Ejnye!
Fogadd el, hogy a világban nem csak a te istened létezik.
Másnak az csak egy tehén!
Bár van amit kicsit indulatból írt, de az tény, hogy samsung után ez a teló olyan, mintha a bmw -ből átülnék a trabantba.Jancsibacsi3:
- akksi csere egyszerű, otthon simán kicseréled és lehet venni hozzá
- minden telóban a memóból lopják le a rendszert, ez pl az új samsungnál a 16Gb-s ből 8Gb-t használhatsz.
- csak kábel, csak 5Mp: épp ezért olcsó
- mindegyik gorilla glass-t könnyen be lehet törni, ráadásul ez a 3-as pocsék is, de ez a tervezők hibája nem a telefoné
- utolsó mondatodra neked is: ejnye! -
robagp
tag
slecht:
Az a baj, hogy csak szűk körben gondolkodtok, épp erre írtam, hogy én sokkal szélesebb körben használom. Ami nem azt jelenti, hogy egész nap nyomkodom /széles kör nem folyamatos használat/.
Írok egy példát: ha pl valakinek gyógyszert kell szedni időre, akkor az utcán más hangerő kell, mint egy csendes szobában este, és más az ébresztéshez. Nem zenéről beszélek, hanem hangerőről!Lovi24:
Már írtam, hogy én nem elszaladok a dolgok elől, hanem megoldom. Ha pedig veszek vmit és vannak hibái, azt nem titkolom el azok elől, akik most vennék, mert lehet nekik ez lényeges.namyang:
nem a könyvjelzőről írtam, és nem is a böngészőről. Úgy kezdtem: kijelző.
Ezzel próbáltam bemutatni. Több mint 10szer kell lehúznom a képernyőt, hogy a könyvjelzők aljára érjek, és ez szinte lehetetlen mert a húzásokat néha érintésnek érzékeli.
Nem érzem nyűgnek, csak ez a telefon hibái, és ezt sehol senki sem említi.Destr4ct:
nem indítom el soha az alkalmazást, csakis widget ként van kint, és úgy kapcsolgatom.
Megnéztem a párom telóján is, és neki se kattog, se semmi. Nincs hangja.
Egyedüli hang az érintés hang, de ha kikapcsolom, akkor néma.
ez van nekünk: Android 4.3
Blur_Version.14.71.8.falcon_umts.Retail.en.GBA háttér problémát ismét nem értitek, mert ismét kicsiben gondolkodtok...
-
kelly416
veterán
Igen, valamiért a tegnap amikor a kezembe vettem, totál Defy érzésem volt. Kicsit olyan a hátlap anyaga is, meg sokat is írogatunk róla itt a fórumon, egy pillanatig tényleg, mintha a Defy lett volna a kezemben. Persze tudom, más a méret, más a kinézet is kicsit, sokminden más, de olyan rég nem volt Defy a kezemben, hogy ezt elnéztem magamnak.
És tényleg tök jó, hogy sallangmentes, kicsit unalmas is lenne, de még nem volt annyi időm nyomkodni, hogy nekem is unalmas legyen. Azt viszont nem tudom, hogy ennek örüljek-e vagy ne.
-
kelly416
veterán
Ott egy nagy lehetőség, írj TayRol fórumtársnak, hogy az esetlegesen Rajta maradó töltők egyikét átvennéd, mert nekem azzal vígan kajálgat a telefonom. Tehát biztosan jó hozzá. Hagyd rajta töltőn egy pár órára, ne is piszkáld, utána meg hosszan power.
Szerk.:
Én szorítok Neked, hogy jó legyen. -
-
Destr4ct
aktív tag
Hello!
Mi is így jártunk az egyik Moto G-vel. Először a javaslatoknak megfelelően megpróbáltuk hosszú ideig tölteni. (Egy LG T385 töltőjével, most nem tudom megmondani ez mennyit ad le) Rajta volt vagy 8 óráig. Lehet, hogy ez is hozzájárult a sikerhez, de végül (egy másik javaslat alapján) a bekapcsológomb kb. 1 percig nyomvatartásával sikerült feléleszteni. -
kelly416
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest