- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Újra megcsináltam. Ezúttal kaptam is egy unlock kódot emailben. Azzal követtem az itt leírtakat.
Annak ez lett a vége:
Most megint mi a hiba?
Ez tényleg ilyen folyamat, hogy minden egyes lépésével órákig kell szopni? -
rup1u5
nagyúr
restartoltam már kétszer...mi lehet a baj a képen?
talán rossz nevet adtam a mappának?(#16887) Adamis:
A leírás szerint haladok sorban. Még nem volt unlock. Ahhoz kéne hogy lássa a gép a telefont nem?(#16889) (jan):
Ja persze! Most majd még pont nekiállok linuxot is feltenni az éjszaka közepén ezért a szarért miközben bármelyik pillanatban ébredhet a kislányom én meg mehetek visszaringatni....azért aludnék is ma pár órát ha lehet(#16890) Upo:
Ennyire hülyének azért ne nézzél!Rá van dugva a telefon és driver is fent!
-
rup1u5
nagyúr
Mindent felraktam és beállítottam ami a leírásban van de továbbra sem látja cmd-ben a telefonom.
most merre tovább?(#16884) Upo
ezt igazán beleírhatták volna a leírásba mert nekem már így is szét megy a fejem...most már lassan 3 órája hogy neki kezdtem és még mindig az elején vagyokna ezért nem álltam neki 4 évig!!!
a fastboot már fönt van rég de baszik működni cmdben a dolog...
Rossz helyre másoltam vagy mi?
Ebből a képből ti ki tudjátok logikázni hogy hol lehet a hiba? -
Adamis
őstag
-
Galopp
tag
Köszönöm szépen!
Ami megvolt eddig:
- bootloader nyitva
- boot képernyő lecserélve a warningosról.
- twrp-3.0.2-3-peregrine -be bootolva a superSU telepítve.És jön a kérdés...
Ez a twrp fent van a telefonon mostantól, és bármikor előhívható, vagy mindien egyes alkalommal a PC-n parancssorból kell előcsalni?Illetve mióta ezt megcsináltam, a telefon normál bootolás után amindig optimalizálja az alkalmazásokat, és mire eljuk 54-ig, az nem kis idő...
Valamint az ajánlott "Resurrection Remix 5.8.0" (Pontosan ezt próbálva: ResurrectionRemix-N-v5.8.0-20161211-peregrine.zip, vagy akár ezt: RR-N-v5.8.0-20170108-peregrine-Official.zip) telepítésekor mindig hibaüzi jön.
A hibaüzi:Szóval itt megakadtam picit. Tippje valakinek? :-)
-
törölt tag
nekem is van egy felesleges
műszakilag hibátlan
Lmh: nekem még játékokkal is simán elbír 1 napot
ha nem játszok, csak van akkor 2-2,5nap android7.0-val
ami nekem a legnagyobb bajom hogy kispórolták belőle az sd kártya foglalatot,tudom a 4G-s modellben van, és ez az 5.5GB nem sok mindenre elég mikor a facebbok és messenger majdnem 1 giga a kettő :/
-
tothmaxy182
őstag
Azt el tudnád mondani, hogy hol van ez? Mert én a képernyők mennyiségét úgy állítottam be, hogy az ikonokat, widgeteket, amiket kihúztam rá mindig továbbhúztam egy új lapra, és így létrehozta az új lapot. De ezt csak jobbra tudtam megcsinálni, balra nem. Így most van 5 lapom, de mindegyik jobbra van a főképernyőtől.
-
Ma megérkezett, egy Xperia minit váltott, és veszett gyors ahhoz képest, így végre tudok több alkalmazás között váltogatni mindenféle lassulás, újratöltés nélkül
A fehér grip shell nagyon tetszik, jó a fogása. Másik, ami kényelmes, hogy a bekapcsoló gomb pont a hüvelykujjamhoz kerül, amikor kézbe fogom a telefont
Egyelőre ennyit tudok mondani, szerintem jól választottam -
Emlékeim szerint 1 napon belül ellenőrzik a dokumentumokat az Expansysnél.
@(#10462) adabra : A kérdésedre sajnos nem tudom a konkrét választ. Nekem mezei 8GB-os van, ezen jelentkezik, a nálam okosabbak szerint hardveres oka lehet. Együtt lehet élni a problémával, GPS használat után célszerű újraindítani a telefont.
@(#10466) csako: Nagyszerű, ha minden jól megy, akár holnap meg is érkezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest