Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz mobilefan #3336 üzenetére

    Majd teszek fel parat...csinaltam direkt osszehasonlitast Iphone5-tel (5S-t terveztem, de tegnap es ma a regebbi 5-os volt nalam). A felbontas kulonbseget vegyuk ki a kepbol, raadasul a atlagos hasznalatra 5megapixel is eleg.
    Kijelzon visszanezve azt kell mondjam nagyon jol teljesit a moto g (monitoron majd ma-holnap fogom latni), persze a fenykepezes sebessege elmarad (a HDR-tbekapcsolva kulonosen), es hirtelen elokapva is az iphone-al lehet gyorsabban egy kepet loni, videoban ha nincs nappali vilagos akkor nem csak a felbontas es a kepstabilitas a jobb iphone-ban, de mindent osszevetve jo fenyben konnyu vele jo kepet kesziteni, gyengebb fenyben mozgo temahoz mar szerencse kellhet, sotetebben meg eleg stabilan is kell tartani a telot, hogy a kepen ne legyen bemozdulas.

    (#3349) honeker:
    ehhez azert nagyon kimelni kell (kijelzo hasznalati ido es telefonhivasok ideje sem lehet tul sok), de valo igaz a legtobb telonal atlagosan (nem extrem kimeletes) hasznalattal is erezhetoen jobban birja a mindennapokban, de az akksirol (meg az optimalizalt mukodesrol) sok helyen lehet olvasni dicsereteket mig ellenkezojet sehol ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák