Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
etohun
aktív tag
Én régebbi telón próbáltam, nem tudom hogy azóta változott-e. A felület nekem itt jobban tetszett, mint a dex, de lehet, hogy van eltérés funkciókban. Nem próbáltam végig mindent a kollégám telóján. Úgy emlékszem, hogy volt window snap is, meg nagyon jó volt az ablakkezelés. Egy apró hiba volt vele, a chrome tab-ok fölött pluszban megjelent még az ablaknak is egy címsávja, de azért ezzel együtt lehet élni. Csak monitor is elég mert lehetett touchpadezni, meg billentyűzetet használni a képernyőn, én a lenovo laptophoz való dokkolóval próbáltam, úgy is ment (a kolléga azt mondta elég lutri tud lenni, hogy megy-e az adott dokkolóval, de van elvileg sajátja is a moto-nak egész olcsón). A kamerát nem próbáltam desktop módban, de szerintem ott is működik. Szerintem nagyon jó a Motorola koncepciója, hogy mindenre van több opciód. Van mirror-ing, van desktop mode, tv mode, gaming, meg talán video chat(ebben nem vagyok biztos, meg nem is próbáltam). A telót is tudod inputnak használni, vagy multitaskolni rajta. Azt viszont tudom, hogy a nem csúcs telókon korlátozzák.
-
MrPetya19
addikt
Tetszik.
A Moto Edge 50 neo így is nagy esélyes nálam, és ha az utód kap ilyet az még jobb lenne. Az első Note telefonoknál a mostaniak már sokkal nagyobbak, szóval lehetne támogatás tollra.
Anno az LG csinálta ezt és ott is tetszett ez. A tollat külön kellett megvenni, így nekik kevesebb pénzbe kerül. -
janeszgol
félisten
-
-
-
etohun
aktív tag
Ha lesz benne desktop mode, snapdragont kap, meg egy nagyobb aksit, akkor lehet, hogy megvan a következő telefonom. Persze ehhez az is kell, hogy tényleg elkészüljön. Sajnálom, hogy nem teljesítenek jól, mert nagyon jól konfigurált, felhasználóbarát cuccokkal jönnek ki, van márkaarculat, a frissítésekre is elkezdtek jobban figyelni stb.
-
-
Kifejezetten tetszik . Remélem el is készítik.
-
janeszgol
félisten
Szerintem a tol csak nagyon kevés embernek szükséges. A Note/Ultra vásárlók többsége sem használja le merem fogadni. Eleinte bohóckodnak vele, de ennyi.
Kisebb telefont bezzeg nem gyártanak, pedig sokkal több embernek kell kisebb telefon, mint tollas. -
Igen, ez egy kiaknázatlan terület, a középkategoriában másnak nem jutott még eszébe, na majd most, jönnek majd sorban...
-
atosan
veterán
Támogatom az ötletet. Van benne logika, nem kell a túl nagy, drága telefon, de időnként jól jön a toll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Motorola az Edge szériába emelné a kapacitív érintőceruzát, szűkítve a szakadékot a piac két tollas ajánlata között.
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest