-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz audi100td #11696 üzenetére
En biztos nem vennek 2. gent, mert nekem tul nagy lett a kijelzoje (raadasul azonos felbontas mellett).
Az elso G-re jelenleg 4.4.4 van, es tuti lesz 5.0, talan meg iden.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
szeretnék vásárolni egy ilyen telefont, hol érdemes megvásárolni a készüléket? Itthon nem sok üzletet találtam. (jöhet akár privátban is)
Illetve a 2. gen megéri a felárat? Az elsőre melyik a legfrissebb android illetve várható rá még frissítés?
[ Szerkesztve ]
-
Joke21
aktív tag
Aki rendelt már Amazonról, attól kérdezném, hogy hány év garanciát adnak most a telóra? Mert a spanyol amazonnál nem írnak semmit, a franciáknál egy év gyártóit adnak és plusz pénzért lehet bővíteni 2 évre. A spanyoloknál mennyi van akkor, 1 vagy 2 év?
-
ronin79
addikt
Aha, viszont ami vicces egy olyan készülékre ami gyárilag leragadt a jb 4.1.2-n a fejlesztőcsapat délutántól hülyíti xda-n, facebookon és saját weboldalukon az agyataln rajongóikat, hogy már egy hete dolgoznak az 5.0-án és mára be is ígérték, sőt bizonyíték ként van egy boot animációjuk is
Röhej, hogy milyen szenyák a lengyelek és milyen hülyék egyes emberek... -
törölt tag
most szólt a g2 hogy rendszerfrissítés van, hirtelen az hittem hogy az 5.0 de nem
[link] -
fatorzs
tag
No, új update.
LaFerrari 790 arany.
Maserati MC Stradale R$. De nem tudom, mennyi
Luxury Tourer Tournament az Aston Martin Expedition alatt: DB9, SL65, Maserati GT
Hybrid hypercar challenge a Vertex alatt: 918 concept, P1, LaFerrari. Nahát, nahát. A P1 jobbnak tűnik, mint a ferka.
Marquis World Championchip - Speedrush-hoz hasonló challenge.
És utána egy külön maserati széria a GT3 world series alatt. -
ronin79
addikt
válasz heidricha #11681 üzenetére
Az volt nekem is, de visszaraktam a cm11-et. A carbonból egyedül az aktív kijelző a peek értesítésekkel hiányzott, de ezt tudja az AC Display is és legalább nincs gond a videókkal sem többé.
Meg az akku is jobban bírja. Amúgy a videóhiba nálam a DU-ban is előjött. Lehet egy kernelcsere megoldaná, de ezt nem próbáltam már. -
őstag
válasz randras_83 #11673 üzenetére
köszi a tippet, nagyon jó árban van (így már minden ), viszont US only az ingyen posta, igaz? így azért 5,87$-os postával már egy 0,7 $-os fólia nem nagyon éri meg de össze kell szedni egy 2-3 dolgot, aztán jó lesz ez
"... and I hope you have a great day!"
-
törölt tag
válasz randras_83 #11675 üzenetére
Közben itt is olvastam vissza és megrendeltem
Köszi -
embe
nagyúr
-
törölt tag
válasz randras_83 #11673 üzenetére
Ez minőségi cucc?
-
randras_83
addikt
ha esetleg vásárolnátok fóliát, akkor most 90%-os akció van az XtremeGuard-nál
Kód: 90off1
https://www.flickr.com/randras83/
-
törölt tag
válasz DxxD25 #11661 üzenetére
Én rendeltem.
Akkor nem volt raktáron, azt írták, 1 héten belül megkapom. 1 hét után írtam, hogy akkor mi van?
Nem tudták mikorra tudnak fehéret beszerezni, fekete sem volt, de azt nov. elejére mondták. Visszamondtam az üzletet, a pénzt visszautalták, de ugye az stadionadót buktam vele -
gyuri2008
veterán
Üdv
Bonyolult a magyar nyelvet felrakni? -
ghiottone
nagyúr
-
Cruzolka
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Zolka
-
DxxD25
tag
emag-ról valaki vett már 2. generációs moto g?
62 ezer, de ott én nem találtam olyat, hogy fel lenne tüntetve hogy nincs benne magyar nyelv. akkor ott gpe rom-os a teló, vagy megtévesztés lenne? -
ghiottone
nagyúr
válasz Cruzolka #11659 üzenetére
Valahol láttam egy Motorolás hírben egy ütemtervet is amiben november-december volt bele írva, de itt a hivatalos "frissítés követő" weblapjuk. .
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Cruzolka
aktív tag
Biztosan volt már, csak manapság nem követtem a fórumot, azért én megkérdezném:
Van már valami infó a hivatalos 5.0 várható érkezéséről?Zolka
-
Sutee89
aktív tag
válasz diegho #11655 üzenetére
Én szeptember elején rendeltem kínából grip shellt, még nem érkezett meg (60 napos szállítást vállaltak), kicsit majréztam is, hogy nem ér ide, ezért írtam az eladónak és készségesen meghosszabbította az áruvédelmet. A minőségről csak akkor tudok nyilatkozni, ha végre megérkezik.
-
diegho
nagyúr
Gen1 flip Shellt tud valaki olcsón megbízható csájna eladótól?
[ Szerkesztve ]
-
-
ronin79
addikt
válasz heidricha #11649 üzenetére
Dalvikot használom minden romnál. Visszatettem a cm11 mentést, ott nem volt zöld halál utána egy full wipe recoveryben majd a 3010-es verzió + saját gapps + a magyarítás és első indítás után jónak tűnt, de ismét előjött úgyh. lecserétem KMPlayerre. Ezzel még nem volt zöld halál. VPlayerrel se, egyedül az MX vackolt.
"Nyitottl case-t a Carbon-nál?" ezt nem értem. -
heidricha
őstag
válasz ronin79 #11632 üzenetére
Carbon - mx player.
Dalvik-on használod? Persze ART nem támogatott, de működik, viszont úgy fest, hogy eleve az mx nem teljes értékű vele, ha jól láttam.
Nálam is zöld a hw dekóderrel, a sw-ressel sem sokkal jobb, vibrál, szenved, aztán visszavált hw-esre.Nyitottl case-t a Carbon-nál? Én ART-ról nem tehetem, előbb vissza kell mennem Dalvik-ra.
-
azoltan88
tag
Valaki tud segíteni abban hogy honnan érdemes szilikon tokot beszereznem jó áron? Magyarországon lehet egyáltalán kapni? Köszi a segítséget.
-
DxxD25
tag
Hol lehet jó áron hozzájutni a második generációs moto g-hez? amazont néztem, nincs raktáron ott kb mennyi idő múlva lesz megint?
-
ronin79
addikt
Gpe rommal amúgy mi lesz ha a google eladta a motorolát? Lesz Lenovo edition vagy kaputt és 4.4.4-el befejezte a pályafutását?
-
itamragy
csendes tag
válasz ronin79 #11632 üzenetére
Xposed modulok kikapcsolásával nem jött helyre de maga a Xposed kernel eltávoltítása már sikert hozott és működik minden újra
Csak hát sok jó beállitás hiányzik :S
Remélem ezt hamar orvosolni fogják vagy várhatunk a 5.0-ra
Köszönöm a segítségeket/tippeket[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Második sim is fogyaszt, tehát tuti.
Sőt, hibás SIM kártya okozhat extrém fogyasztást is.Jól tudom, hogy a G 2nd. az aktív dualos? Ha igen, akkor ugye 2 különálló rádió egység van benne, ha mindkettő hálózaton van, az ugye plusz fogyasztást is jelent. Ha nagy hülyeséget írtam, majd javítja aki jobban vágja.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Esetleg van olyan tapasztalat, hogy a 2 simes teló 1 simmel használva kevesebbet fogyaszt? Vagyis ha 2 sim működik akkor csökken a készenléti idő?
-
Kroni1
veterán
Az 1. gen Dual Sim-es XT1033-ast miért nem lehet kapni nemcsak hogy itthon, de szinte sehol még használtban sem? Mikor megjött az uj visszahivták a régit vagy nem is gyártottak belőle szinte csak nagyon keveset?! Ilyet vadászok mert a mérete miatt nekem jobban bejönne mint a 2 gen, de az istennek se találok sehol normális áron már sajnos..
[ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
válasz HUNgaroczel #11633 üzenetére
mindig meggyorsul minden android, ha le van gyalulva, sajnos ilyen ez a rendszer is, idővel, hétről hétre szépen észrevétlenül lelassul...pláne az üres állapotában tud elképesztőnek tűnni. majd szépen ez is beáll neked idővel
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
ronin79
addikt
Fentebb linkeltem egy klikkes 4.4.4 GPE-t, de ha már felment mindegy. Gravity - valami ilyesmire gondoltam én is, de a kérdező csak a keretrendszert említette úgyh. lehet nincs neki gravity box sem telepítve, ha meg van akkor már fogja tudni merre keresgéljen
Neked meg valami ilyesmi kell ScreenOffAnimation(#11634) pető bá'
Ha nincs rá menüben lehetőség esetleg ez Lockscreen Policy? Egyébb ötletem nincs, cm verziókban ez alapból adott.
-
őstag
minden animációt kikapcsoltam, nekem így nincs CRT-s képernyő kikapcsolás
engem inkább az zavar, hogy a zárképernyőn jobbra lapozva belép a kamerába. Akkor is, ha le van zárva (minta/pin/akármi). Ha kilépek a kamerából, akkor csak a zárképernyőre dob vissza, tehát nem olyan nagy gáz.. De ezt nem lehet valahol letiltani?
"... and I hope you have a great day!"
-
HUNgaroczel
tag
Ma én is csatlakoztam a GPE romot használók táborához!
Mintha újjászületett volna a ketyere! Eddig se volt lomha, de most megtáltosodott. Ennyit számítana hogy nem fut a motorola pár dolga a háttérben?
A telepítés viszont nem ment simán, a bootloader unlock már régen megvolt, de eddig német mm-es rendszer helyett US romal használtam. A letölthető rar-ban, mfastboot.exe fájl van, viszont az eredeti .bat fileban fastboot.exe-re van hivatkozás, tehát először nem akart lefutni a parancs. Aztán amikor kijavítottam ez, 3x is le kellett futtatnom hogy végül bebootol-jon és ne csak fastboot-ba dobjon vissza.
Azt nem tudjátok hogy lehet kikapcsolni, hogy amikor lezárom a képernyőt, ne úgy sötétüljön el mint egy régi képcsöves monitor?(#11632) ronin79
A Gravitybox-ban van olyan opció, amivel ha érzékeli a közelség érzékelő, hogy van valami előtte, nem engedi bekapcsolni a képernyőt. Az Energia beállítások alatt van majdnem legalul.[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz kakukkmarci #11631 üzenetére
Talán nem is gond, hogy maradt a sima cm11. Nekem Carbonon előjött az első hiba, mx player zöld halált dobál streamelésnél a cm meg naponta frissül és a leghibamentesebb verzió.
Extra meg gyárihoz képest azért van benne jócskán. Xposed és vacak modulok nélkül is személyreszabható a gyorspanel, kikapcsolómenü, teljesítménybeállítások (cpu/io ütemező, profilok, ksm, stb.), adatvédelem, tiltólista és főként a témakezelő amivel seperc alatt egyedivé tudod varázsolni a telót.(#11629) itamragy
Xposed fent van ez önmagában eléggé kevés, mivel a keretrendszer még semmit nem csinál a telóval, azért telepíted mert nyilván valamilyen modult akarsz használni. Esetleg ha elárulnád milyen modulok vannak milyen rendszeren lehet kapnál használható választ is. Lehet valamelyikben van egy zsebmód ami proximity szenzoron keresztül letiltja az ébredést Vagy csak a gyári kk, vagy gpe rom vagy cm11 hibája, sajnos nem írtad mi van a telón, egyedül a cm11-et tudom kizárni mert az hibátlan és ilyesmi nem fordulhat elő
-
kakukkmarci
senior tag
válasz ronin79 #11628 üzenetére
Na igen, valamiért én is a Carbon-nal akartam kezdeni, de nem jött össze.
Az XDA-n ismert problémaként leírt baj nekem is bejátszott, a systemUi crash. Leáll folyamatosan, XT1033-ra nem jó sajnos.
A gapps jó lett, köszönöm, a CM11-et most lakom be. Első blikkre nem látok benne annyi pluszt a stock magyarítotthoz képest...Bár hiányt sem sokat érzek...(#11629) itamragy:
Nekem is produkálja mostanában, xposed, és gravity box mellett.
Nem szívesen válnék meg tőlük, remélem, kiderül, mivel lehet kiküszöbölni a hibát ![ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
itamragy
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek mintha már lett volna hasonló esete de vissza olvasva nem találtam meg.
Szóval ha hívnak és a telefon a zsebembe van majd kiveszem akkor nem kapcsol be a kijelző, csak valamelyik gomb megnyomására. Valami ötlet? Xposed fennvan ,de mikor elöjött a jelenség semmit nem változtattam a telefonon.
-
ronin79
addikt
válasz randras_83 #11620 üzenetére
Lassan az összes google alkalmazás átmegy a material kinézetre, tegnapelőtti Drive frissítés is hasonló kinézetet kapott. Én még innen
Android Lollipop (5.0) - Google Apps raktam fel, ha valakit érdekel a többi L cucc is moto g topikban is van pár ilyen [Goodies][Lollipop] Android 5.0 Stuff [Exclusive] és Android L Messenger APP.(#11618) kakukkmarci
Majd cm11 után egy próbát megér a Carbon is. Frissítésenként bővülnek az extrák, pl. a legutolsóba bekerült a samsungokból ismert multiwindow is, amit talán egy tableten jobban ki tudnék használni, hogy egyszerre két alkalamást (vagy többet is) futtassak, itt a kis kijelzőn nem éppen hasznos, de ami nekem tetszik benne, hogy pl. még a módosítatlan Youtube-on is lehet zenét hallgatni a háttérben és közben böngészni Playen vagy neten.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nagyon szép lett, köszi a linket
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
heidricha
őstag
Exchange hogyan? Csak POP/IMAP fiókot látok. A Gmail mellett persze.
-
randras_83
addikt
Gmail 5.0 ha valakit érdekelne. Szép lett + Exchange.
-
ronin79
addikt
válasz kakukkmarci #11618 üzenetére
Innen a modular közül bármelyiket telepítheted.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz ronin79 #11610 üzenetére
Na nem vártam tovább, rápróbáltam erre a twrp 2.8.0.1 verzióra, és működik az xt1033-mon !
Most meg van a mentés, így kipróbálok Carbon és CM11 ROM-okat.
A legújabb CM11 nightly-hoz milyen gapps kell ? (Ez lesz az első CM, bocs, rutintalan vagyok...)noob... rooter... geek
-
randras_83
addikt
válasz #32577792 #11615 üzenetére
nyugodj meg nem szoktam sűrűn kifakadni, sőt szoktam segíteni is sokat. A mai egy ilyen nap, emellett útba igazítottam a kollégát, csak már türelmetlenebb vagyok mint 2 éve, illetve az a kérdés amit feltett abban a hozzászólásban, na arra reagálnom kellett. Ennyi, de részemről off.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz randras_83 #11614 üzenetére
Bocs, ha unod, akkor minek reagálsz rá?
Szerintem senki és semmi nem kötelez erre.
Én pl. G2F készüléket próbáltam a leírtak alapján rom cserére bírni, ami már a recovery cserénél nem jött össze. Sokat segítettek az ott lévők, és olyan is, aki szintén ért hozzá. De ilyen hozzáállást ott nem tapasztaltam senkitől... -
randras_83
addikt
válasz Lacci77 #11611 üzenetére
Nem konkrétan a személyed megsértése volt a célom, csak unom hogy mindenki nekiáll mindennek anélkül hogy fogalma lenne arról hogy kb mit csinál. Aztán ha valami nem megy, vagy éppen hazavágja a telefont, akkor jön a rinya meg a hiszti, és a Motorola kimondottan olyan hogy haza tudod vágni úgy hogy bootloader van aztán annyi.
[ Szerkesztve ]
-
Lacci77
tag
válasz ronin79 #11610 üzenetére
Szia
Köszönöm. Megcsináltam az unlockot és már fent is van a GPE.
(#11609) randras_83
Minden fórumon vannak hozzád hasonlók
Ez alapján kezdtem neki, itt nem volt feltüntetve, hogy kell a bootloader unlock.
Azért is írtam oda a végére, hogy nem olvastam végig a topicot, csak az elején az összefoglalót.
Most idézhetnélek, hogy: "Istenem.... Olvasás megy?"
-
ronin79
addikt
válasz Lacci77 #11608 üzenetére
Ott nincs is, csak xda-n, GPE 4.4.4 One Click vagy custom recovery (pl. TWRP)-ből telepíthető változat GPe 4.4.4 Stock ROM (Untouched)/GPe 4.4.4 Stock ROM (Optimized)
[ Szerkesztve ]
-
Lacci77
tag
válasz ronin79 #11607 üzenetére
Sejtettem, hogy ott lesz a hiba.
Akkor megcsinálom a bootloader unlock-ot.A gyári rom-ok közt én nem találtam 4.4.4 GPE romot. Tudnál adni egy linket?
Gondolom már ezerszer le lett írva, de még nem olvastam végig a 12000 hozzászólást.
-
ronin79
addikt
Majd novemberben elválik. Amúgy a gyárit annyira nem várom, xposed arton nem működik és egy gyári verzió nélküle nem igazán kényelmes Nekem cm12 kell
(#11606) Lacci77
"Nem csináltam bootloader unlockot" akkor már tudod is hol a hiba Amúgy minek is akarsz downgradelni? Van gpe-ből 4.4.4, fölösleges lenne 4.4.2-t felraknod aztán meg frissítgetni.
[ Szerkesztve ]
-
Lacci77
tag
Sziasztok
Vettem egy első szériás MotoG-t.
Próbáltam rárakni a GooglePlayEdition romot. Fastbbotban csatlakozik végig megy de mindenhol hibát ír.
d:\Telefon\Motorola\Moto G\GPE\GPE_XT1032_KOT49H.M
oot.exe
r max-sparse-size
max-sparse-size: 268435456
finished. total time: -0.000s
b_mode_set
...
OKAY [ -0.000s]
partition gpt.bin
target max-sparse-size: 256MB
sending 'partition' (32 KB)...
OKAY [ 0.031s]
writing 'partition'...
(bootloader) Preflash validation failed
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.390s
motoboot motoboot.img
sending 'motoboot' (1940 KB)...
OKAY [ 0.125s]
writing 'motoboot'...
(bootloader) Motoboot: Preflash validation for tz
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.437s
modem NON-HLOS.bin
sending 'modem' (47484 KB)...
OKAY [ 1.810s]
writing 'modem'...
OKAY [ 2.356s]
finished. total time: 4.165s
fsg fsg.mbn
sending 'fsg' (719 KB)...
OKAY [ 0.109s]
writing 'fsg'...
OKAY [ 5.320s]
finished. total time: 5.429s
modemst1
erasing 'modemst1'...
OKAY [ 0.031s]
finished. total time: 0.031s
modemst2
erasing 'modemst2'...
OKAY [ 0.031s]
finished. total time: 0.031s
logo logo.bin
sending 'logo' (2563 KB)...
OKAY [ 0.187s]
writing 'logo'...
OKAY [ 0.203s]
finished. total time: 0.390s
boot boot.img
sending 'boot' (10240 KB)...
OKAY [ 0.468s]
writing 'boot'...
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.998s
recovery recovery.img
sending 'recovery' (10240 KB)...
OKAY [ 0.421s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.952s
system system.img_sparsechunk1
sending 'system' (248834 KB)...
OKAY [ 9.298s]
writing 'system'...
(bootloader) Invalid signed image
FAILED (remote failure)
finished. total time: 9.719s
system system.img_sparsechunk2
sending 'system' (253442 KB)...
OKAY [ 9.485s]
writing 'system'...
FAILED (remote failure)
finished. total time: 9.547s
system system.img_sparsechunk3
sending 'system' (210534 KB)...
OKAY [ 7.862s]
writing 'system'...
FAILED (remote failure)
finished. total time: 7.925s
cache
erasing 'cache'...
OKAY [ 0.109s]
finished. total time: 0.109s
userdata
erasing 'userdata'...
OKAY [ 0.499s]
finished. total time: 0.499s
b_mode_clear
...
OKAY [ -0.000s]
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .jelenleg 4.4.4 van rajta
210.12.40.falcon_umts.Retail.en.DENem csináltam bootloader unlockot és nem rootoltam. Ezek kellettek volna?
Vagy a downgrade nem megy 4.4.4-ről 4.4.2-re?[ Szerkesztve ]
-
MKLS
aktív tag
Ez a rezgőmotor meghibásodás ami pár fórumozónál eőjött csak az első generációt érinti, vagy ugyanez a hiba lehetőség létezik a másodiknál is? Esetleg még nem tudni, mert a második széria példányai még túl fiatalok?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest