- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
pető bá' #16005 üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam egyet. Lezárattam vele pár appot ami fontosabb. Majd letöröltem az AppLock appot, és ennyi volt, fel is törtem az emailemet. Kemény védelem
Azt hiszem új után nézek
Van esetleg valami tipp? Olyan amit nem tudok mondjuk letörölni hacsak nem tudom a passwordot?:-) -
lajozs
aktív tag
válasz
pető bá' #15246 üzenetére
+1
Így igaz, ahogy írtad. Kiegészítésképpen: a - csakugyan káros - teljes lemerülés akkor következhet be, ha pl. egy kikapcsolásig lemerített akkut csereakkuval kiváltasz, és a fiókban felejted jó időre; nos, akkor csakugyan elér(het)i a kritikus kiürülési szintet. Nálam ez két notebook akkuval is megtörtént (egyazon időben, két amúgy is asztali üzemben, hálózatra kötött gépből szamár módon "kímélésre" kivéve). -
Teasüti
nagyúr
válasz
pető bá' #12922 üzenetére
A dashcam progik végtelenítve vesznek fel, csak egy tárhely korlátot kell megadni nekik. 300 mega már elég kb 4 perc felvételnek, ennél nemigen van szükség többre, ha meg kell őrizni a felvételt.
Normális utak? Te melyik országban élsz?
Majd írok a blogban róla, ha nagyon unatkozok akár egy tesztet is. -
Teasüti
nagyúr
válasz
pető bá' #12911 üzenetére
A videó alapján szar (felvételt készíteni vele), már ujjal pöcögtetve is úgy hajlítgatja a srác, ahogy akarja.
(#12914) Kroni1
Ilyet rendeltem én is kínából, csak nem a csipeszes verziót, hanem a másikat.
Szar ez is, úgy hajlítgatom a talpnak a vékony nyakát, ahogy akarom. Úgy vibrál, mint egy hangvilla.
A vibráció meg tönkreteszi a felvételt. És már a benzines kocsim alapjárata is megremegteti álló helyzetben, kátyú se kell hozzá.
Persze ha csak közönséges tartónak kell, akkor egész jó, stabilan fogja meg minden.Rendeltem egy ilyet, meg egy ilyet. Ezeknek masszívabb felépítésük van így ránézésre, remélem merevek lesznek.
Fém tartót ismer esetleg vki?
-
lanszelot
addikt
válasz
pető bá' #12801 üzenetére
Most miért baj az nektek, hogy én nem akarom feltenni.
Valaki megkérdezte miért, arra válaszoltam, és írtam is, hogy fogalmam sincs, csak ezt láttam!
4.4.4 jól működik, minek új?A legjobban a G2-es válasz tetszett....kicsit elvakult volt, de jót nevettem
Mi köze a 4.4.4 vs 5.0.1 témához a G2-nek? -
ronin79
addikt
válasz
pető bá' #12496 üzenetére
A telepítést már jócskán kiveséztük, meg ha visszaolvasol a két h.sz.-ben eléggé szájbarágósan leírtam mit és honnan kell letölteni ha a telód még mindig nem jelzi a frissítést. Lényeg, hogy módosítatlan legyen a 4.4.4 gpe amire felrakod, tehát ha rootolt akkor a supersuban rányomsz a teljes unrootra, ha van xposed akkor ezeket ugyanúgy eltávolítod, ha módosított boot logo van lecseréled az eredetire, stb. és ha nem akarsz semmi gubancot akkor nem árt egy FR recoveryben.
-
ronin79
addikt
válasz
pető bá' #11989 üzenetére
Azt más hangnemben mondtam volna
és pont itt a gáz, hogy írásban nem jön át a hangnem és másképp lehet értelmezni, mint ahogy az gondolva volt. Mind1, egy vicces infó volt a kérdezőnek és mindenki úgy értelmezi ahogy akarja
(#11990) Lovi24
Ezen is már túl vagyunk, annyira itt nem hiányzik a mélyvíz topik, elvagyok xda-n. Ha jön valami új dolog úgyis onnan kerül ide, idővel.
-
ronin79
addikt
válasz
pető bá' #11981 üzenetére
Na most akkor valótlant állítottam?
Ebben a topikban nincs custom rom téma, nincs kernel, semmi tuning, mert mindenkinek megfelel a gyári úgyh. a kérdező custom rom témával rossz helyen keresgél.
Amúgy utóbbi pár napban én is GPe romon lógtam, de valahogy mindig vissza kerül a cm11 -
ronin79
addikt
-
APippo
tag
válasz
pető bá' #11865 üzenetére
Papíron a gpe az a nexusok után kapja meg a frissítést, ahhoz pedig semmi köze, hogy honnan van gpe a telefonon. Annyi, hogy az eredeti recoveryt kell visszanyomni ahhoz, hogy normálisan frissítsen (van aki szerint a rootot sem árt visszaállítani /effektíve teljesen szűz rendszerre érdemes az OTA-t ráereszteni/ bár ezt anno mikor a 4.4.4 re frissítettem sikeresen megcáfoltam de biztos ami ziher.) Mint korábban írtam akkor leszek rosszul, ha hamarabb lesz kint a motorola gyárija mint a gpe
Tekintve, hogy gpe szerintem még ebben a hónapban megkapjuk a frissítést. De lévén, hogy holnap indul a teszt indiában... hát várhatunk még egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged