- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
isoram
csendes tag
válasz apeelme #13798 üzenetére
Ez olyan elvileg, csak ugye drágább.
Én már vettem tőlük 4 db-ot, amit be is építettem, és eddig hibátlanok, rajta van a porvédő szövet is ragasztva.
Valamelyik másik Motorolához való eredetileg (talán Droid), mivel a szöveten belül még van egy vékony műanyag 3 db lyukkal, nem telibe van a membrán mögötte.
Lehet, hogy egy hajszállal mélyebb a hangzsín mint az eredetinél.
Sajnos én is vettem pár db gagyi hangszórót korábban, és kb. 1-2 hét után ment a kukába az általad is jelzett problémák miatt, sőt némelyik már beépítésnél is gagyi volt.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Egy kis segítséget kérnék.
Teló: Moto G 2014Találtam egy nagyon jó kis CM alapú romot, de nem működik benne a GPS. Egyetlen műholdat sem lát.
Van egy másik, szintén CM alapú, az talál rendesen, csak maga a rom nem tetszik.Kérdésem, hogy a helyzet meghatározásért felelős fájlokat ha átmásolnám, akkor lehet működne?
Melyek ezek a fájlok a romban? Anno a ZTE Blade-nél másolgattuk ezeket a fájlokat, és úgy lehetett működésre bírni azokat a romokat. -
apeelme
addikt
válasz Kroni1 #13787 üzenetére
Én már kétszer cseréltem az enyémben (1032) ilyen ~800Ft-osra aminek az elejéről - mint pl. a gyárin - hiányzik az a bizonyos "dust proof" anyag...tehát a lyukas fém hangszóró rács és a membrán között nincs semmi. Olyan nyönyörűen összehúzza a mágnes az apró fémszemcséket hogy öröm hallgatni ezek után az emiatt létrejött recsegő hangját. És minden esetben ez a gond sajnos, nem muszáj egyébként hogy fémszemcse legyen...elég hogy a fémrácson apró zsepi darabok kitöltsék a légüres teret és megtámasszák a membránt.
Szóval olyat kéne találni ami rendelkezik vmi hasonló sűrű szövésű "dust proof" anyaggal az elején. -
Zoja™
őstag
Akit esetleg érdekel, elkészültem a ViPER4Android egy olyan verziójával, amelyik kompatibilis ICS-től Lollipop-ig minden android verzióval.
Sikerült úgy össze rakni, hogy ICS-től KK-ig marad a Holo UI, viszont Lollipop-on már a Material Design feszít. -
Kroni1
veterán
válasz kakukkmarci #13794 üzenetére
Ahogy látom viszont a droid miniben sincs FM rádió! Tudom ez nem egy lényeges feature, de nekem pont emiatt nem lett Moto X-em sem. Egyik olyan telóba se rakják bele amire szivesen lecserélném a Moto G-t, ugyhogy nagyon úgy néz ki hogy maradok a jóöreg G-nél...
-
-
gmasterb
újonc
Sziasztok!
Két napja megjött az OTA-as Lolli a telómra, csináltam egy gyári beállítások visszaállítását és azóta nem ajánlja fel a frissítést. A „Motorola Update Services” frissítettem, a teló nincs rootolva zárt a bootloader-e. Járt már így valaki? A teló egy német első gen Moto G 1032.
Vernee Mix 2 (Nugat 7.0.)
-
APippo
tag
Ha már megy a szerviz téma, valaki tud olyan partnert aki komplett alaplapot tudna beszerezni és cserélni? Néztem már egy rakat do it yourself oldalt de valahogy nem mernék "belevágni". Vagy inkább felejtsem el és vegyek új telefont?
-
madgie
titán
Magyarul nem tud továbbra sem a "hivatalos" Motorolás Lolli, ugye?
-
szpali
addikt
-
ronin79
addikt
Frissített már valaki az egy simes 1032-n 5.0.2-re?
Hibák, észrevételek? -
choler.
tag
Sziasztok!
Nekem vannak hangszóróim, bár még nem cseréltem a saját telefonomban, de több darabom van így eladni is tudok belőle. Hardverapróra is felteszem hamarosan. -
Kroni1
veterán
válasz madgie #13781 üzenetére
Ebayen vettem, egész konkrétan itt.
Kicserélni nem egy nagy ördöngősség, Torx4-es vagy Torx5-ös kell hozzá csak asszem, én EZEN video alapján csináltam, de vigyázni kell nagyon a kijelző csatira, volt már itt aki elcseszte, ugyhogy nagyobb kárt is lehet okozni, szóval csak akkor ajánlom a cserét ha tényleg torz a hang zavaróan.
-
Kroni1
veterán
válasz ghiottone #13777 üzenetére
Ennyiért tényleg ajándék egy Droid mini, kár hogy kinézetre a G jobban tetszik nekem. Rendeltél is belőle? Ha megjött írhatnál pár szót, hogy milyen a teló. Én egy refurbished Moto G-t vettem ebay-en és hozattam haza ausztráliából haverral, annak egy gondja volt, a hangszóró kicsit torzitott. Irtam nekik, mondták h küldjem vissza és megjavitják, de inkább vettem 800ft-ért egy hangszórót és kicseréltem magam, ez olcsóbb volt. Nem nagy ügy, de akkor is bosszantott kicsit a dolog.
Gondolom a kamerája se gyenge 10MP-el, meg legalább abban van FM Rádió is! (mert ugye Moto X-ekből azt valamiért kispórolták..) És amugy erre is lesz ofiicial lollipop?!
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz madgie #13778 üzenetére
Igen (Zsebob megerősítette)
Nekem elég - úgyis céges telefonnak lesz. Nálam amúgy is 3 naponta rakom töltőre az X-et. Annyi, hogy ugye IPS a kijelző, nem fog beégni.Kroni1: jövő héten fog realizálódni a beszerzés - még nem biztos a Kínai rendelés (más alternatíva is szóba jöhet)
Az Fm rádiót nem tudom biztosra, de tud Qi töltést is. Nekem a kamera megfelelő, bár sokan nincsenek megelégedve a 10 megapixeles kamerával.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz ronin79 #13773 üzenetére
Nekem pénteken az országban volt és hétfőn adta ide a postás a grip shellt. Már fel is toltam Hardverapróra, mert inkább egy Droid Mini-t szeretnék vásárolni. Amúgy ha több eladótól rendeltél akkor ja, több csomag is lesz.
-
-
Zoja™
őstag
Srácok, kéne egy kis segítség.
Csináltam egy témázott verziót a Viper4Android-ból, ami elvileg működik KitKat-en és Lollin is, utóbbin material kinézettel, míg KitKat-en a Holo UI-val.
Nálam működik, de mivel én Lollin vagyok, kellene valaki, aki teszteli KitKat-en, hogy nála elindul-e és megmarad-e a Holo UI, esetleg pár screenshot-ot ha kérhetnék, linkeljetek is.
Letöltés: [link]
Előre is köszi
-
karesz81
tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy Google szolgáltatások (Music, Maps, stb) magyar nyelvűek legyenek?
Köszi!
-
Csapoati
nagyúr
válasz szpali #13764 üzenetére
Érdekes, az enyém isnémet MM-es és még nem jött meg. De legalább majd ti bétateszteltek nekem.
Amúgy azért az IMEI-t én lehet, hogy kitakarnám a helyedben.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Feleségem német Media Markt-os beszerzésű G-jére megérkezett ma az OTA 5.0.2
Előtte készítettem egy screenshotot a teljesen stock 4.4.4-ről
Nem vártuk meg az 1000 órát, de a lényeg, hogy semmi akadás, röccenés nem volt tapasztalható.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
mindanee
tag
A slimrom lolli-s alfáját kipróbálta már itt valaki?
-
-
Lmh
őstag
Próbálkoztam, de nyomorék vagyok én ehhez. Elakadtam folyton aztán nem akartam rommá fárasztani itt a népet. Telót sem ismerte fel a gép... semmi nem ment. Aggódom a telóért, mert kikapcoslni sem lehetett, valami készenléti állapotban fogyasztotta az akksit ezerrel (akksi ugyebár nem kivehető...-.-)
1.5 hete adtam le, de már nagyon kéne visszaSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
ronin79
addikt
Zenét másolt a telóra és bootloop. (#13603) Lmh
Itteni segítségen már túl vagyunk, sajnos bonyolult a gyári felrakás leírás alapján és lehet nem is segítene, habár bootloopnak néz csak ki, de lehet hardveres gond is[ Szerkesztve ]
-
xtibi
tag
válasz sevadevil7 #13749 üzenetére
Hello, ha megvan, ez hogy megy legálisan, osszátok meg. a 4.4 egyértelműen stabilabb volt. Olyan lassulások vannak, amik korábban nem.
Jó, megy minden, de naponta többször minden belassul. Reggel a Play-ről zenét sugározni BT-on a kocsiba konkrétan esélytelen (de délután, ha nem kell, azonnal indul). Tárcsázni van, hogy kínszenvedés, az email-ek megnyitása értelmetlen időbe telik van, hogy felesleges várakozással. Mondjuk az ebay és a Fashion Days app még sose reccent meg.
Egy szó, mint száz ez egy nagyon jó vas, de a Lollipop-ot nagyon elszabták rá gugliék.
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
KMT
addikt
válasz sevadevil7 #13749 üzenetére
Nyugodtan oldjátok meg itt a problémát. Kíváncsi vagyok, mert jött az értesítés, hogy feltehetném a lollipop-ot, de egy-két itteni véleményt, és ezt olvasva még nem mertem. Ezeket tapasztalta valaki?
És nem tudom, mennyire macera visszarakni egy régebbi verziót. Megy az egyáltalán root nélkül? -
sevadevil7
csendes tag
Segítségeteket kérném!
Ha van valakinek kb fél óra ideje rám keressen meg pm-ben.
5.0.2-t szeretnék 4.4-re visszaállítani, de eddig akárhány leírást próbáltam nem jön össze a dolog.
5.0.2 nálam naponta 3x lefagy, újraindul, 4.4 sokkal stabilabb volt.
99%-ban csak telefonálásra használom, kb a gmail szinkronizáció van csak beállítva 3 fiókkal.
Köszi előre is. -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Partneronál vkinek tapasztalat, hogy szoftveres hiba gariztatása/szervizelése mennyi idő volt?
Köszi
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
whYz
őstag
Nektek nem csinal olyat a chrome GPe 5.0.1 alatt, hogy idonkent befagy es utana a google now launcher is befagy?
Ez az egyetlen gondom a rommal. Vajon mitol van?
-
z00mhead
tag
válasz jóhely #13741 üzenetére
A csillagnak semmi köze a a fenti problémához: http://forums.androidcentral.com/android-5-0-lollipop/463546-n7-2013-lollipop-what-does-white-star-next-wifi-battery-symbol-upper-right-signify.html.
Simán ennek az új és "izgalmas" hangerőszabályzónak a része.Btw nekem még KitKat van.
[ Szerkesztve ]
Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
z00mhead
tag
válasz jóhely #13737 üzenetére
Az a rádió nem az a rádió, ez tulajdonképpen mobilhálózatot takarja.
A több mint 1 éves MotoG-m kábé 3-4 havonta csinál nekem is egy olyat, hogy 2-3 napig naponta lemerül, és akkor a legnagyobb fogyasztó a "Mobile Standby", de aztán elmúlik, és hozza a 2 és fél napos akksiidőt.
Nekem ez beyond logic, se újraindítás, se az összes app kilövése nem segít.
Megtanultam együttélni vele.
A csillag jelet még nem láttam, esetleg egy screenshot-od dobhatnál...Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
jóhely
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi jelenséget tapasztaltam: az akksi 1 nap alatt lemerül úgy, hogy a legfőbb használó a "Mobile standby" és erre kattintva azt írja "Mobile radio active". Soha nem használtam még a rádiót és nem is jövök rá hogy hol kell kikapcsolni. A Wifi és a Bluetooth jel között megjelent egy csillag jel is. Ez is a rádiót jelzi?
-
Simple Mind
csendes tag
Sziaszok!
4G LTE-s telefonomon (4.4.4. gyári) miért nem látom a Motorola Update Services-t.
Play-en sem "kínálódik fel letöltésre, laptopon viszont látok ilyen letöltési lehetőséget.
Ez ugye kell a Lollihoz? Honnan?
Köszi a válaszokat előre is. -
r.endruu
tag
válasz r.endruu #13733 üzenetére
A 2. kérdésemre találtam választ, leírom, hátha még jó lesz valakinek. Szóval:
Moto G MAC cím csere:
/persist/WCNSS_qcom_wlan_factory_nv.bin -t nyisd meg valamilyen hex editorral, megtalálod benne a MAC címedet négyszer, az első az eredeti, a többi mindig eggyel nő. (00:00:00:00:00:00, 00:00:00:00:00:01, ...). Írd át ezt a négyet ugyanezt a mintát követve (kívánt, kívánt+1, kívánt+2, kívánt+3), a többi bájthoz ne nyúlj. Ha kész, mentsd el (legyen backup ha valami nem jól sül el!), tedd vissza a persist mappába a fájlt. Reboot után már az új MAC addressnek kell megjelennie a beállításokban is.
Forrás: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2738822
[ Szerkesztve ]
-
vétó
aktív tag
válasz forintuser #13732 üzenetére
Nekem épp pár perce jött egy (német nyelvű) értesítés a telefonon, hogy a következő hetekben érkezik a Lollipop frissítés, de ehhez a legfrissebb verziójú Motorola Update Services-nek kell a telefonon lennie. Hát, lassan kb 3 vagy 4 hónapja az van rajta...
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
r.endruu
tag
Sziasztok, két wifivel kapcsolatos kérdésem lenne. A telóm 1. gen sima verzió, XT1032, rootolt 4.4.4-gyel.
Első, hogy ha fent van a Gravitybox akkor a wifi kapcsolatom fogja magát és megszakad olyan 10-20-30 percenként, nem mértem még pontosan. Ez azt jelenti hogy minden azt mutatja hogy kapcsolódva vagyok és van internet elérés, viszont sem az internetet sem a routert nem érem el olyankor kb 0.5-1 percig. Ilyenkor a wifi ki-be kapcsolása után mindig visszakapcsolódik. Gravitybox törlése után megszűnik a probléma. Legfrissebb GB van fent, és nem találtam olyan beállítást ami ezt okozhatná. Valakinek hasonló problémája esetleg nincs? A router is jó, más eszközön nincs semmi gondom, a telefonomon viszont 100%-osan reprodukálható mind a hiba mind a javítás.
Második MAC cím átírásához kapcsolódik, örülnék ha valaki le tudná ezt tesztelni nekem, mert nálam nem működik. Próbáltam Terminal Emulatorból (su majd busybox ifconfig wlan0 hw ether XX:XX:XX:XX:XX:XX), és alkalmazással is (MacMan). Mindkét módszerrel az ifconfig parancs kiírja a megváltozott MAC-et, de MAC szűréses wifire (engedélyezett MAC-re állítom át) nem tudok csatlakozni, annyit ír csak hogy "Saved". Ha pedig nincs MAC szűrés, csak jelszó, akkor simán Authentication error-t dob vissza. MAC cím visszaállítása után minden működik. Valami telefon specifikus limitáció lenne, vagy csak béna vagyok?
Nem találtam hogy bárkinek lenne hasonló gondja, remélem valaki azért ki tudná próbálni ezeket, vagy korábbi tapasztalatait megosztja. Köszönöm!
-
vétó
aktív tag
Lassan ugyan, de azért végre elkezdődött a 2013-as európai Moto G-k OTA frissítése (1032). Bár a cikk azt mondja, hogy a németroszágban élők örülhetnek elsősorban, tegnap egy román srác jelezte, hogy az ő, németországban vásárolt készülékére már megérkezett. Az enyém is onnan való, de egyelőre azon még semmi, mint ahogy asszony brit készülékén sem...
[ Szerkesztve ]
-
vétó
aktív tag
válasz lajozs #13729 üzenetére
Akkor még esetleg nézd meg ezt közelebbről: ViewRanger
-
lajozs
aktív tag
válasz ghiottone #13726 üzenetére
Ez eddig rendben, ki is fogom próbálni a linkelt progidat, de mivel éppen Tőled származik a downgrade útmutató, próbálj a kérdéseimre is mondani valamit, ha lehetséges. Főleg az a 4.1.2 vs. 4.3 lekivilág egyezés/különbözés érdekelne, illetve ha ez okés lenne, megy-e az egylépéses 4.4.4 -> 4.3?
Csak-csak örülnék a Navitel 5.5.0.182 használhatóságának is.ui. Közben megnyitottam az ajánlott program fejlesztői oldalát, de nem tájékozódásra gondolok, hanem arra, amit utolsó verzióként a fenti Navitel még tudott: az útvonal pontról-pontra tervezése, majd az azon való navigálás. Ezeket rondítják szét az újabb verziók (melyek viszont gyönyörűen feltelepednének a KitKat-re is).
[ Szerkesztve ]
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
madgie
titán
-
ghiottone
nagyúr
válasz lajozs #13723 üzenetére
Magyar fejlesztés: g:hu Play link Korábban én is a Navitelt használtam a 4.1.2-es Atrix 2-n, majd a G-n nem igazán mentek a korábbi verziók, az új 9-esekkel pedig nem nagyon voltam kibékülve. Először az OsmAnd+-ot próbálgattam, de az sem volt az igazi és december végén sikerült megtalálni a linkelt appot, ami 1:1-ben a magyar korábbi turistatérképek - szerintem legjobb - reinkarnációja.
-
madgie
titán
válasz lajozs #13723 üzenetére
Múltkor a G szépen kib@szott velem. Kimentem éjszakai fotózni, évek óta a telefonnal szoktam világítani, hová lépek, most is úgy voltam vele, hogy otthon maradt a zseblámpa. Dolgozik a Fuji a töltés tetején, én is ott cidrizek, egyszer csak eszembe jut, hogy nem hívott még az asszony, pedig máskor egy órán belül hív, hogy odaértem-e, jól vagyok-e, stb. Telefon elő, jelzi, hogy 13% töltöttség, ok, több, mint elég, lapozzunk. Amint feloldottam, kiírta, hogy nincs mobilhálózat, indítsam újra a készüléket. Naiv userként OK-t nyomtam rá és ott meg is állt a tudomány, mert nem volt hajlandó újraindulni, villogott a LED, ha sokáig masszíroztam a power gombot, ezzel is jelezve, hogy nincs benne szufla. Mondom, mi a franc, 13% elillant... de ez volt a legkisebb baj, újhold volt és töksötét, úgy kellett leszambáznom a fagyos töltésen, hogy a lábamig sem láttam le. Jó muri volt, szerintem negyvenhatszor elmorogtam az összes létező szent nevét, míg végül sikeresen leértem.
Hazamentem, rádugtam a töltőre a Moto-t, szépen feltöltötte, azóta is jó, bőven volt már ennél jobban is lemerülve azóta, de semmi gond. Gondolom elnézte a szoftver a valós töltöttséget, meg a hideg is ette az akkut, azért szivtam meg.
Szó, ami szó, én azt ajánlom, ne támaszkodj az egy szem átlag telefonra túrázáskor. Asszem én is berakom ezentúl a zseblámpát[ Szerkesztve ]
-
lajozs
aktív tag
Bizonytalan vagyok...
Gondom az, hogy az 1032-esemet túrázó másodkészüléknek szántam volna, de a Navitel (az egyetlen, mely túraútvonalakat korrektül kezel/ne) régebbi, jól működő verziója már nem települ a 4.4.4-es gyárira. Az illető verzió három más eszközömön 4.1.2 alatt tökéletes. Mivel ilyen downgrade erre a Moto-ra nem létezik, reményeim szerint a 4.3 is alkalmas lehet, ugyancsak JB létére.
1. igaz lehet-e ez a feltevés, vagy a 4.1.x lelkivilága durván különbözik a 4.3-étól?
2. bár az Összefoglalóban csak 4.4.2/4.3 downgrade szerepel, a 4.4.4 esetén ugyanaz-e a módszer (egyes oldalak szerint igen) -?
3. a gépem német retail; kizárólag a német falcon valamely változata jöhet számításba, vagy EU retail is; utóbbinak lenne-e valami előnye?
4. a különböző kódsorokkal leírt ROM-ok (persze falcon és 4.3) belsejében szereplő kódcsoportokban a magasabb sorszámok preferálása ajánlatos?Előre köszönném a hozzáértő segítséget!
[ Szerkesztve ]
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
Upo
addikt
válasz Schutyimatyi #13718 üzenetére
Megnézed benne a telepítő scriptet hogy mit csinál, és manuálisan visszacsinálod. Persze ha pl. töröl valamit, azt telepítés előtt menteni kell. Értelemszerűen kell eljárni.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
lajo
senior tag
Sziasztok! A Sol Republic Jax headset gombjai működnek a telefonnal? Visszaolvastam/kerestem, de a megoldást nem láttam.
-
ronin79
addikt
válasz Schutyimatyi #13718 üzenetére
Természetesen igen, de mivel TWRP-ből rakod fel nem egyszerű az eltávolítás.
Mindenkképpen szükséged lesz egy satura, itt megjegyezném az ajánlott egyengetőüllő mérete: 80×80 mm legyen és személyes tapasztalat alapján ami nekem a legjobban bevállt a 900mm-es Jonnesway Pajszer karosszériához, vagy ha van kéznél pneumatikus karosszériafűrész AT-7039
esetleg a tuti profi megoldás a lángvágás szekátorral
A felsoroltak közül mindhárom egyaránt hatékony módszer, az eltávolítás garantált -
Schutyimatyi
csendes tag
Helló! Ha twr recoveryből telepítek egy .zip kiterjesztésű programot, azt később el lehet távolítani, ha nem tetszik?
-
lanszelot
addikt
Hello!
Tudja vki hogyan tudnék a data/data/ könytvárból egy .db file-t kimásolni akárhová root nélkül?
Próbáltam a Helium-ot, de átalakítja a file-t.
Itt találtam egy leírást csak nem értem: LINK[ Szerkesztve ]
-
dusanek
csendes tag
szió! miért nem látja a micro csatis pendrivét a telcsim? GPE 4.4.4 van fenn, falconról mentem át. a pendrive jó, a notim, tabom látja… a segítséget elõre is köszönöm.
-
Schutyimatyi
csendes tag
Segítség! A telómon van 4,47 Gb szabad hely, mégis azt írja, hogy nincs elég tárhelyem. Mit csináljak?
-
ronin79
addikt
válasz Schutyimatyi #13706 üzenetére
Érdekes, majd legközelebb ha cm12-t rakok fel megnézem. Én mtp-vel másoltam át telóra a formázások után. Korábban próbáltam otg-vel, de akkor nem volt gpt.bin és hiába látta de nem települt can't mout system és hasonló hibákkal gpe-re.
Próbáld még az mtp-s megoldást ha még vonz a cm Rá kell nyomni az enable/disablera ha mégsem látná a gép akkor mtp driver frissítés kell neki. -
addikt
válasz Kroni1 #13701 üzenetére
Ez úgy hangzik mint a tipikus agresszív memóriakezelés (amire Minfreemax a megoldás, de ahhoz root kell). Ez a legidegesítőbb Moto G 4.4 hiba.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
ronin79
addikt
válasz Schutyimatyi #13704 üzenetére
Nem muszály, mert az otg-t vinnie kell annak is de az mtp a 2.8.5.0 alatti verziókban nálam nem működött.
-
ronin79
addikt
válasz Schutyimatyi #13702 üzenetére
Recovery twrp 2.8.5.0?
Ha az advanced wipe alatt kiválasztod a system vagy data partíciót nem szabad 0-kat látni, ha 0 szerepel a méretnél települni sem fog a cm. Ott nálad hogy néz ki?
Otg-t miért nem látja nem tudom, esetleg próbálj egy reboot recoveryt csatlakoztatott otg-vel.
Mtp-hez meg lehet driver kell a gépedre ha nincs telepítve. -
Schutyimatyi
csendes tag
válasz ronin79 #13662 üzenetére
Helló! Végigcsináltam amit leírtál, de sem az otg-t, sem a számítógépet nem látja a telefon, így nem tudom a cm-et telepíteni. Valami ötlet, hogy mit csináljak? A számítógép azt írja, hogy az eszköz nem indítható (kód:10). A teló pedig azt írja "E: No valid storage partituons found for MTP".
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Nekem meg a google maps szokott kilépni vagy leállni hibával, pedig ilyet nem csinált régebben, és a rendszer is frissen lett resetelve nincs nagyon telerakva sem.. 4.4.4 van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981