- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniele
aktív tag
Sziasztok.
Csepelen vagy boraros ter kornyeken aki surubben jar attol vennek egy darab moto g foliat. Privatot kernek ha van valakinek esetleg.
-
Lmh
őstag
haha, köszi, el voltam tévedve akkor csúnyán xD Érdekes azért, mert faterom iphone-ján 3G-t ír és az tök gyors. Az én H+om meg csiguci hozzá képest. Na mind1, akkor örülünk Vincent
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
heidricha
őstag
-
heidricha
őstag
válasz batai15 #10285 üzenetére
Az IMEI rontásból ment el, de a downgrade eddigi info-k szerint (főleg XDA, nem kevés topic) nem lehetséges - pontosabban nem ilyen egyszerűen. Ha sima ismétléssel megoldódott volna, részemről még bejegyzés sem keletkezik sem itt, sem máshol.
És nem kell elrontani, minden szabályosan ment. Érdekes, hogy ennek ellenére tudott valakinek sikeres is lenni. Nem irigykedem, csak kicsit
-
Sutee89
aktív tag
A H+ gyorsabb (max. 21 Mbit), örüljél.
Nekem vodánál speedtest progival mérve, Budapesten 16-18 Mbit stabilan a letöltés (még metróban is). A feltöltés olyan 3-4 Mbit.
Bővebben itt.
randas83, w333:
Köszi a választ. Egyelőre várok még vele, hátha kelleni fog a gari. Szerencsére elég fürge a gyári rendszer, mindig van 300 mb körüli szabad ramom, lassulni sem lassul, magyar nyelv sem hiányzik, kitkatben pedig szépen le lehet tiltani a nem kívánt gyári appokat.[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
sziasztok!
Én nagyon szeretem ezt a telefont, viszont 1 komoly problémám van, ami valoszinuleg nem is a telefon hibája, hanem T mobilneté. nevezetesen nekem szinte nonstop csak H+-t mutat a hálózat, 3G-t szökőévente látom felvillani 1-1 pillanatra. Ez normális??? ilyen 500 megás netem van, annak nem 3G-nek kéne lennie?
Ennek megfelelően általában csiga is a mobilnet :S[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
TaylorPro
addikt
válasz randras_83 #10283 üzenetére
Nekem összejött a downgrade is. 4.4.4 GPE után vissza a 4.4.2, meg is döglött, majd újra rátoltam a 4.4.2-őt és feléledt. Volt para nem gyengén. Figyelmetlenségből történt.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
w333
félisten
válasz Sutee89 #10281 üzenetére
BL. nyitástól nem kell félni viszont az tudnod kell hogy ezzel repül a garancia, GPE rom sokkal tisztább (több a szabad MB/RAM) a rendszer kicsit gyorsabb és van benne magyar nyelv alapból, jah és egy tejes értékű GPE telefon lesz belőle mivel még az OTA frissítéseket is megkapja !
Főzött romokkal csak óvatosan, EFS mentést mindenképp csinálj, én pl. még azt sem csináltam csak egyszerűen nyitottam a BL. -t majd felraktam a 4.4.2 GPE romot, egyből jött is az OTA frissítés, teljesen elégedett vagyok vele és nem hiányoznak a főzött romok (arra ott a másik telefonom a Nexus 4)
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Sutee89
aktív tag
Sziasztok! Nekem is most sikerült beszereznem egy 8gb-os G-t egy Defy után. Nem bántam meg, hogy a Motorolánál maradtam.
Két kérdésem lenne:
- Lehet még aktiválni valahogy az 50 Gb-os Drive tárhelyet?
- Az előző telefont mókoltam vadul, de a Moto G-nél nem érzem, hogy bele kellene nyúlni a rendszerbe. Mit tud ez a GPE, amiért érdemes rá váltani? A Defy zárt bootloadere miatt bátor voltam, de itt egy kicsit félek a bootloader nyitástól. Voltak már téglázások? Vagy vissza lehetett hozni?Amúgy parádés telefon, a két gyengéje talán a kamera és a 8 gb tárhely, de méretben és minden másban tökéletes.
-
robagp
tag
CyanogenMod fanok!
Erre érdemes lesz oda pillantanotok... -
veterán
Nekem 8GB van. Nulla film és zene van rajta, néhány térkép, 600 MB fotó, így kb. 2 GB a szabad hely, de ha felrakom a 1,5 GB Asphalt 8 játékot, akkor hiába marad még 500 MB szabad, már nem enged semmit telepíteni vagy frissíteni, ezt valahogy "bespájzolja" magának. Alapból 5,5 GB a szabad hely.
Az előző telefonomat az Expansystól vettem, sajnos garis problémája lett. Maximálisan készségesen kezelték a problémámat, de egy teljes hónap volt mira visszakaptam a telefont. Motorola márkaszervizben csináltatták a UK-ben, sajnos a javítás nem sikerült, hibásan küldtek vissza, mikor ezt jeleztem nekik, akkor utólagos árengedményt adtak. (A hiba nem volt kritikus, nem működött a HDMI csatlakozó.)
-
mobilizmo
addikt
Ésszerű használat mellett szerintem is elég a 8 GB-s változat. Ha kicsit tudsz várni, épp most kezdem szervizeltetni az enyémet az Expansys-nél (rezgőmotor halt meg). Azt már tudom, hogy ők hozzák-viszik és nem gyors a folyamat sajnos. Holnap fogom átadni nekik.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Csapoati
nagyúr
Nézd, én épp elvagyok még a 8 gigással. Van rajta kb 1 giga zene, fél giga kép, meg pár játék és egyéb app. Így van most 600 mega szabad helyem. Egy Real Racing 3 már mondjuk csak akkor menne fel rá, ha lekapnám az összes zenét. Játékosoknak és FLAC-ot hallgatóknak mindenképp a 16 gigásat ajánlom, másnak elég lehet a 8-as is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
xTech
tag
Sziasztok!
Eldöntöttem, hogy én is a Moto G tulajok közé akarok tartozni, azonban abban szeretném segítségeteket kérni, hogy mégis honnan szerezzem be eme eszközt. Két lehetséges hely van, az egyik a brit Amazon, a másik az Expansys. Ti mit ajánlotok? Ha most vennétek meg a telót, akkor melyik boltot választanátok (és miért)? Igazából, az én szívem az Amazon felé húz, de a garancia és a szervíz közelsége miatt inkább az Expansys tűnik csábítóbbnak. Viszont, olvasva a kommenteket, az Expansysnál nagyon rossz minőségűnek és hosszadalmasnak tűnik a szervízelés. Az Amazonról pedig olyanokat olvastam, hogy hardverhiba esetén elég chatelnem velük, és küldenek új telefont a régi helyére. Na, ebből mi igaz?
Oh, míg el nem felejtem. Kedves 8 GB-os verzióval rendelkező tulajok: mit gondoltok, elég még a 8 GB (illetve, már amennyi felhasználható belőle) manapság? Nem nagyon szoktam videózgatni, képeket készíteni, ha pedig mégis, akkor rendszerint törlöm őket, miután átmásoltam PC-re. Ami igazából foglalná a helyet, azok a zenék lennének, de abból se sok, mivel hamar megunom őket, és folyamatosan cserélem. Nem szívesen szeretnék egy tízessel többet feláldozni +8 GB tárhelyért, de azért a véleményetekre kíváncsi lennék.
Köszi, előre is.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
N4 topikban volt aki visszarakta a 4.4.2 -t mert annyira merült a 4.4.4 -el, eddig nálam sincs semmi probléma vele 5-6 óra kijelző megvan, okosan kell letiltani a nem használt alkalmazásokat, a helyelőzményeket és a helyadatokat, és akkor nem merül
-
student
őstag
válasz tpeter77 #10251 üzenetére
sajnos nekem is már csak 4 -4.5 órát bír
pedig amikor megvettem simán megvolt 5-5.5óra
nem tudom hogy az akksi gyengült ennyit 8hónap alatt vagy a sok progi szemetelte össze a rendszert és az miatt , vagy az újabb 4.4.4 eszi esetleg jobban.
egyébként úgyanugy csak böngésző+forumozásra használom +néha olvasós app de játék nuku -
Nova96
őstag
Azzal mit lehet csinálni, hogy telefonalaskor nincs hang? Ez szoftveres hiba?
-
TaylorPro
addikt
Érdekes hogy az 1 simes 16GB verzió most a legdrágább az expansysnál és ez is fogy a legjobban úgy néz ki. A GPE rom nagy erény és előny. Legalábbis nekem.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
heidricha
őstag
válasz randras_83 #10255 üzenetére
Még nem. Nem világos, hogy egyáltalán összejönnek-e (program - motoG), ahogy az sem tiszta nekem, hogy tud-e bármennyivel többet, mint amit adb/fastboot parancssorból el lehet érni. Azért megnézem hamarosan.
-
tpeter77
addikt
köszönöm a válaszokat.
-
r.endruu
tag
Van benne light sensor igen, bár külön app nem árt ha saját ízlésedre akarod szabni a fényerőt.
Akkuidő annyira nagyon változó, nekem itthon a viszonylag sötét szobában, wifivel, 0% fényerővel böngészés, messengerezéssel eddig max 7óra 15perc kijelző időt sikerült elérnem, de az átlag az 5 - 5,5 óra (screen on) nálam ha játszom meg megyek olyan helyre ahol mobilnet kell és magasabb fényerő. Ha nem sokat használom akkor 3 nap fölé is sikerült már mennem bekapcsolt állapotban, az kb 4 - 4,5 óra bekapcsolt kijelzőt jelentett ha jól emlékszem. Az aksi a legerősebb része ennek a telónak szerintem, azzal nem lesz gond.
-
Csapoati
nagyúr
Hello! Van benne automata fenyero. Nalam olyan 4-max. 5 orat birna ki bongeszessel. Kicsit kevesebbet szokott, mert messengerezek meg neha logikai jatekokkal is jatszom, igy 3,5-4-et bir.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Automata fényerősségszabályozás van a telefonban, azaz fénymérő szenzora van?
Ha csak fórumoznék , interneteznék a telefonnal akkor hány órás üzemidő érhető el vele automata fényerősségszabályozás mellett?köszönöm.
-
heidricha
őstag
válasz randras_83 #10249 üzenetére
Ez talán a töltőn is múlik, nekem is sokkal melegebb volt az N4 Qi töltéskor, mint vezetékről; de az N4 amúgy is sokkal erősebben melegedett, mint a MG. Egyébként szerettem, Qi után nemigen töltöttem vezetékről.
-
batai15
félisten
ja. nem is lehet rosz dolog hogy nem kell dugdosni mindíg..
mondjuk tudni kéne mit vett a srác mert nem találom ebayen.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz randras_83 #10243 üzenetére
-
batai15
félisten
Én ezen a vezeték nélküli töltési modon gondolkodom
-
catroot
veterán
válasz fpatrik17 #10240 üzenetére
Hali!
Nem akarlak elkeseríteni, de szinte biztos, hogy nem szoftveres a gond. Az enyém is halott (mármint a rezgőmotor).
Ahol én lakom (Csongrád megye) ott pl. találtam egy ügyes szervizest, aki tudja javítani. Nekem a mikrofon halt be. Simán cserélte azt is.
Szóval van esély, hogy javítható - nekem a rezgőmotor is ebbe a kategóriába esett -, mivel általános hardvert használ a Moto, így egy normális szervizes tudja cserélni.
Nem f.som a szót, ha találsz egy normális szerelőt, add be nyugodtan.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Édesapámnak ilyen telefont hozzatunk amcsiból, de sajna múlt héten megpusztult a rezgőmotorja
Szerencsétlen nem veszi észre, ha hívják és elég macerás lenne amerikába visszaküldeni..
Bármi használható ötlet/tanács valakitől? :/ Szervízelhető-e itthon, esetleg szoftveres lehet a gond, valaki járt-e már így? Segítsetek plíz.Köszönöm!
• Honor Magic5 Pro •
-
Upo
addikt
válasz felhasználóx #10235 üzenetére
Igen, de ha feltépik a matricát akkor ugrott a gar, annyit meg nem ér hogy emiatt eldobjam. Inkább egy kis nélkülözés és marad a gar. Szerintem.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
juhiimi
aktív tag
Hi!
Csatlakoznek en is a Moto G tulajokhoz.
Kib***ott jo telo -
mobilizmo
addikt
Úgy döntöttem hétfőn megkezdem az Expansysnél a gariztatást a rezgő motor halála miatt. Már konzultáltam a fószerral (akiről egyébként kiderült, hogy nem is alkalmazott, csak tolmácsként foglalkoztatják, de így is elég jól ismeri a folyamatot), hozzájuk kell bevinni és ők viszik-hozzák a telefont, így nem lesz rövid az ügy. Most még gyűröm két napig FR után, tök pucéran, hogy kiderüljön tényleg meghalt-e a motor, meg keresek egy helyettesítő telót. Ha valakit érdekel, adhatok tájékoztatást a folyamatról.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
catroot
veterán
Csak volt értelme megvenni a grip shell -t. Ma szépen pofára esett a teló és gyakorlatilag a shell gumi pereme fogta fel az esést. Bár a fólia több helyen szenvedett el sérülést, azt lehet cserélni.
Ugyanis ilyen szemcsés műgyanta felületre ejtettem a telefont.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Quetz
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert letörött a hangerő szabályzó gomb egyik mikrokapcsolója, és igy már csak levenni tudom a hangerőt. Tudtok olyan szakit a XXII kerületben aki vissza tudná forrasztani? Vagy küldhetem vissza az amazonnak?
-
kakukkmarci
senior tag
A gripshell elkelt.
noob... rooter... geek
-
TaylorPro
addikt
Én is meguntam a Grip Shellt és rendeltem egy ilyet. Gyári, eredeti és nagyon feldobja a telót. Amúgy is most ez az idei nyár színe, szerintem.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
APippo
tag
Ha valakit esetleg érdekel és/vagy kipróbálná. XDA-n fent van a DirtyUnicorns nem hivatalos modja a G-re flashelhető ZIP formájában. Egy rövid használat után így jellemezném: . A rendszer nagyon pöpec, szaladgál mint Usain Bolt. Indítás után ugyan lassabb mint a pentium 1-en a win7 de utána pörög forog, igaz a settings eléggé bugos - (és nincsen videó lejátszás) - nem egyszer csinál FC-t. Ezen kívül Xposed nélkül is nagyon frankón testre szabható. (De tényleg nagyon durván, még több minden van benne mint az Gravity Box-ban ami azért nagy szó...) Hálózat működik, WiFi szintén kamera ugyan csak. Első nekifutásra remek azt kell mondjam de sajnos hosszú távon nincsen lehetőségem tesztelni a ROM-ot de mindenképpen megéri kipróbálni annak aki érez magában ennyi ambíciót. Na de hívott a kötelesség és kipróbáltam a 27.-ei nightly CM11 modot.. Ez már annyira nem győzött meg. Ez is pörög és forog összességében de pl. nem működött a WiFi és a hálózatot is eldobálta viszont aki kicsit is ismeri a CM előnyeit annak nem kell ecsetelni, hogy ebben is mennyi testre szabható opció van jelen (ami így, hogy visszatértem a GPE rom-ra rettenetesen hiányzik, hiába nem használtam ezt sem olyan sokáig, de azért az elmúlt évek szép emléke visszaköszönt ) Egyik rom-ot sem sikerült teljesen belakni de első ránézésre simán használható mind a kettő a hétköznapokban is (a cm-hez jönnek az update-ek) de azért teljesen még mindig a GPE az az amit én is szívből ajánlok ezek után is. Talán ha jön hivatalos stabil CM vagy bármi olyan rom ami miatt megéri feladni a gyári rendszereket talán, de révén, hogy van GPE és jön majd "nem is olyan sokára" az L nincs ok a hosszú távú váltásra.
[ Szerkesztve ]
-
Baloo27
aktív tag
válasz tothjozsef #10222 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék mit kérsz a törött moto g-ért?
Köszi
-
tothjozsef
aktív tag
Ha valakit érdekel repedt kijelzőjű (pofával leesett a betonra) Moto G 16g pici pénzért az dobjon egy pm-et.
-
batai15
félisten
válasz kakukkmarci #10216 üzenetére
Ment pm
-
heidricha
őstag
-
w333
félisten
válasz kakukkmarci #10216 üzenetére
Nincs engedélyezve a megtekintési mód ...
-
kakukkmarci
senior tag
Meg tudtam szokni a mindennapokat a Gripshell nélkül, így hogy ne fogja itthon a helyet, átadnám valakinek, ha kipróbálná...
Ha kell, feldobhatom az apróba, vagy ha úgy jó, megbeszélhetjük privátban is.[több kép]
Az egyik képen látszik az egyetlen hibája, a bekapcs gombnál valamitől kicsit kifényesedett a gumi.[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
ghiottone
nagyúr
Moto G2 "leak" képek.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Upo
addikt
válasz ghiottone #10198 üzenetére
De nem ám! Nem bántam meg a cserét, azért a 2G ram az jó dolog, egész jól elgazdálkodik vele. napokkal ezelőtt használt appok is a memóriában, de freeram náciknak is jó, állandó kilövögetéssel lehet 900-1100M freeramot csinálni (feleslegesen). Proci ugyanaz mint a Moto, a rendszer fürge, a kamera is egész jó. A kijelző szuper. Valóban használható pluszok vannak a rendszerben, a használhatatlan divatbohócságok helyett. A gyári launcher mindent kirak a főképernyőre, nincs alkalmazásfiók. 2 micro sim+sd foglalat, 4.4.2 alapú szoftver, de folyamatosan dolgoznak a fiúk. Van már hivatalos miui, cm is készül. Asszonynak még moto van de lehet hogy átszállunk...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Kodiak88
tag
CM11-t használ vki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dark Souls sorozat
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás