-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hesszan
aktív tag
havonta 1-2x nálam így is lemerül (véletlenül) Inkább lehet úgy kellene fogalmazni - és használni - hogy rendszeresen legyen lemerítve illetve a végközelében, hogy a szoftver megfelelően tudjon kalkulálni a aksi töltöttségével. Aztán persze lehet tényleg az aksi a gond, és alacsony töltöttségen már nincs benne annyi fesz, hogy tudja táplálni a telót. fene se tudja, de mint írtam nem vettem észre jelentős üzemidő csökkenést így nem foglalkoztam vele.
más, ha már írok:
(sem root sem nyitott bootloader nincs, de van pár dolog ami nem tetszik és módosítanám ha tudnám hol/hogyan)
1.
Hogyan lehet a 5.0.2 alatt a dupla újjal lehúzott menüben szerkeszteni az ikonokat? [magától odakerült a zseblámpa + hotspot és valami invert color. első kettő hasznos második tök felesleges] illetve a cast screen is felesleges nekem. Illetve kiraknám ha lehet a szinkronizáció on/off gombot [ami nem egyenlő a data on/off -al] Ötlet?
2.
4.4.4 alatt szerettem az automata fényerőt, most 5.0.2 alatt is van automata, de azon felül még egy plusz csúszka, szintén a dupla ujjasban. és az automata emiatt nem jó. Azaz automata + min csúszka nem jó napfényben, automata +max csúszka nem jó sötétbe/lámpafényben. automata + középcsúszka meg se itt se ott nem jó, de legalább használható. így szerintem semmi értelme az automatának ha azon felül még nekem kell huzigálni. nálam az automata legyen olyan mint 444 alatt és legyen full automata. Erre ötlet?3.
ha fut egy app (pl hangout/sms/gmail/email) és hív egy kontaktom (akinél több szám és kép és minden egyéb van) az megjelenik nekem legfelül két sorban. kettőben!! se kép se részletek. Ezt nem tudom nagyítani? azért mert pl X-hez van berakva 3 szám amiből az egyiket én ingyen hívom és akkor ki kellene nyomnom mikor arról hív és visszahívnom. De nem látom melyikről hív!! (mobil? vezetékes? munkahelyi?) csak felső sorban név, alatta accept / decline. (A kontakt szétdarabolása barbár megoldás lenne, nem szeretném!) Lehet azt beállítani hogy bármi van bármit csinálok a telón a bejövő hívás full screen -en jelenjen meg? ne ott felül kelljen vele bizgerélni.
u.i.: mindezt a gyári motoG-vel, nem szeretném a telót terhelni (prociidő/ram) semmilyen alternatív appal/témával/homescreennel.Ha nem lenne szerintem sokkal jobb a ram kezelése az 502-nek mint a 444-nek volt (több nyitott prorgam fut egymás mellett, több napig is kibírom reboot nélkül, a nagyobb igényű appok (játékok) sokkal ritkábban záródnak be a háttérben) akkor ezen 3 dolog miatt simán visszasírnám, de összesítésben nyer nálam az 502, bár mínuszpontjai vannak.
köszi előre is a válaszokat!
-
ronin79
addikt
Máshol pedig azt, h.ha teljesen lemeríted nem tesz jót. 30-80 közt érdemes tölteni.
Én nagyon ritkán néztem hány %-on van, 30/60 mind1 este megy töltőre, mert ha másnap 2kor lemerül falhoz vágomés ilyen használat mellett idáig egyetlen 1 telóba vettem új aksit, de azt nagyon sokáig használtam, több mint 9hónapot húzott le nálam
-
Kroni1
veterán
Én is hangsúlyozom hogy szeretem a lollit, nagyon sokmindenben tényleg javult, (pl. értesítések, szabat memória, tárcsázó, talán akkuidő is) de nekem is az az érzésem, hogy a 4.4.4 habár kicsit butább, de stabilabb és hibátlanabb volt. Nincs ezzel sem semmi komolyabb, de apróbb hibák, visszafejlődések jöttek amik eddig nem voltak..
1032-nél sokan irták a hangrecsegést, kicsörgésnél a hang elejének lecsípését,
nekem 1033-on nem tűnik el a wifi mellől a felkiáltójel, élő kapcsolatnál sem,
nem lehet olyan egyszerűen kikapcsolni a mobilnetet mint eddig.
ezen kívül van még pár apró visszafejlődés:
power menüből eltűnt a némítás, repülő mód, és a reboot;
a némítást is feleslegesen megbonyolították,
eltűnt a kibontható hangmenü.
Ezek jutottak eszembe hirtelen, de mind apróság igazából!!! Ezek mellett is ajánlott feltenni a lollit a kitkat helyett szerintem, sokkal több és komolyabb az előnye mint a hátránya, ráadásul nagyrészük megoldható ha van kedve mókolni az embernek. Nekem speciel nincs hozzá egyáltalán lelki erőm, full gyári az 5.0.2 a 1033-asomon, és igy is jól elvagyok vele..
-
papeti01
senior tag
én egy lumia 730 at akarok lecserélni, de valószínűleg akkor a moto g 1st gen lesz...
semmi baj a wp-vel, csak nagyon csúszik a fogása, a tokokat meg utálom.moto x jó lenne de árban még mindig sok...
a gyári lolli akkor itt nincs teleb**va sok hülyeséggel??? mert mókolni se időm se energiám!
-
Skillet
addikt
+1. Szerintem nagyon jó telefon. Ezen kívül nekem még az x tetszett, ugyanekora méreten picivel nagyobb kijelző, erősebb hardver. Csak hát árban nekem sok volt.
A mostani telefonokkal a méret a legnagyobb bajom. A G méretei -nekem- ideálisak. Ennél nagyobb telefonom nem lesz. Remélem, hogy ha majd egyszer váltani kell, lesz ilyen méretű telefon a palettán.
Az új motorolák is nagyobbak sajna :SHa egy youtube linkre kattintok (böngészés közben), nem lehet azt elérni valahogyan, hogy a külső youtube appot hívja be lejátszásra? A böngészős youtube-tól már rohamot kapok.
-
bigmafa
tag
Busz? Zsebtolvaj? Elhagyás? Ottfelejtés?
Persze, a wipe / távoli jelszómagadás ilyenkor alap - de addig sok idő eltelhet. (pl. találni kell egy másik telefont, számítógépet)
Egy ügyesen kiválasztott pattern nem sokkal volt macerásabb a slide-nál, viszont pár perces védettséget adott. Ezt sajnálom, mert most már kétszer olyan macerás lett
-
cszn
őstag
Mondjuk én nem sokat értek az android bindzsizéshez, de mivel megelégeltem a várakozást, xda-s javaslatra leszedtem a Blur_Version.220.27.1.falcon_umts.Retail.en.DE frissítést (210 volt a rendszerem), beraktam a gyökérbe, mellépakoltam a 220-as 4.4.4-et mellé és így simán frissítette. Biztos nem nagy dolog, de én most örülök neki.
Eddig nagyon tetszik. Gyorsabb és jobb az alkalmazások interakciója, az animációk frankók és még semmi anomália egyelőre.
-
ronin79
addikt
És jönnek szépen a frissítések egymás után. Térkép se rossz, habár sokat nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest