- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Cruzolka #11659 üzenetére
Valahol láttam egy Motorolás hírben egy ütemtervet is amiben november-december volt bele írva, de itt a hivatalos "frissítés követő" weblapjuk. .
-
heidricha
őstag
válasz
Cruzolka #8522 üzenetére
Az első számomra nem MotoG-s kérdés, hanem launcher-es. Érdekes látni, hogy nem mindenkinek nyilvánvaló, hogy a testreszabás a felhasználó privilégiuma. Nem tartom rossznak, csak annyira távol áll tőlem, hogy folyamatosan meglep. Ismertető cikkekben rendszeresen szokták írni, hogy milyen jó lenne, ha ez, vagy az lenne még hozzá. Én meg csak nézek ki a fejemből: dehát van 300 féle a piacon, a fele teljesen ingyen... minek tennének bele egyet, amit vagy szeretek, vagy nem? Aztán meg az lesz a baj, hogy minek van az ott, ha úgyis másikat használok.
A másik sem igazán, a fentiek miatt ... "Hírek+Időjárás" az alap Google Androidban is van (mint nálam a jelenlegi GPE), de sosem használtam. "News and weather" néven?
-
r.endruu
tag
válasz
Cruzolka #8337 üzenetére
Szia, nem tudom a prediktív bevitelre gondolsz-e, annak a kikapcsolásához a billentyűzet beállításainál a Show correction suggestions-t Always hide-ra rakd, a Next word suggestions-t pedig kapcsold ki. Ha nem erre gondoltál akkor is valahol ott a Language & input részben keresgélj a beállítások között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest