- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Google Pixel topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz mindthecrap #11399 üzenetére
Milyen volt az a szokatlan bootképernyő?
Próbáltad a bekapcs gombot kb 1 percig nyomvatartani? Arra sem reagál?
Hangerő le +power?[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
mindthecrap
aktív tag
sziasztok, ma minden előjel nélkül meghalt a telóm, valami mentőötlet esetleg? levettem töltőről a meló végén, és mire otthon elővettem már nem reagált semmire, se töltő, se usb... egyetlen egyszer jött be egy szokatlan boot képernyő de utána se történt semmi. "töltöttem" 3 órát de szintén semmi. köszi
szerk: szoftveresen teljesen gyári volt semmi ROM főzés, és gyárilag független is.
[ Szerkesztve ]
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
őstag
válasz batai15 #11397 üzenetére
olvastam, hogy ő is sajnálta.. én nem adtam még tovább egyik telefonomon sem (kivéve egy Nokiát), ezért tartom valószínűnek, hogy sokáig megmarad a MotoG is
viszont meg kellene hirdetnem nekem is egy-két dolgot (x10 mini pro, Galaxy 3, ZTE U950. Csak porosodnak itthon )
"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
válasz batai15 #11391 üzenetére
én pedig - valami véletlen folytán éppen ezzel egyidőben - holnap vagy holnap után csatlakozom a MotoG tulajdonosok népes táborához
Ez a konkrét készülék a második tulajdonosváltását éli meg a PH keretein belül, talán most nyugalmat talál nálam"... and I hope you have a great day!"
-
batai15
félisten
Srácok búcsúzom a topiktól, köszönöm mindenkinek a segítséget. A kis motorolának meg jár egy pont azon listán, amire azok a telefonok kerülnek fel amit megbántam hogy eladtam, de ez van, ilyen az élet.
Legyetek jók és ne veszedjetek sokat. -
Baloo27
aktív tag
válasz randras_83 #11389 üzenetére
Mindegy, csak felhoztam mint lehetőséget...
-
Grande Ale
őstag
válasz randras_83 #11372 üzenetére
Nekem is cserélték kapásból a kijelző hibás Moto-g-t, Moto-g kettőre. Persze a különbözetet ki kellett fizetnem.
FRENK1988: A GPE verzióban én is reménykedem, végül is miért ne lehetne? Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Na ma tudtam nyüstölni a telót. Moto G 2 gen. Pénteken délután jött meg, de azóta sokat melóztam.
Tegnap este lett feltöltve. Ma sok nyomkodás volt benne, wifi net, telepítgetés stb., és még 15%-on van. 56% képernyő - 5:15 óra képernyő használat. -
ronin79
addikt
Csak meg kéne találni a kiskaput, lehet nincs működő megoldás de 2-3 leírásból össze lehetne eszkábálni, pl. 1. Moto G Root (without unlocking bootloader)
2. TowelPieRoot v1.2 mondjuk külön ki van emelve, hogy 4.4.4-en nem működik, de csak példa, hogy valami ilyesmi vonalon elindulni zárt bl-nél, ha ez más típusokon megoldható lehet a motorolán is akadna megoldás.(#11365) gog
közben kipróbáltam (#5498) focvis linkjét is és 1A fölé valóban nem engedi.
A zseblámpára gravity box? Vagy rootolatlan telónál Flashlight LED Genius aminél ugyan nincs widget vagy ikon a zárképenyőn, de rázással aktiválható a led lámpa. -
kelly7
aktív tag
válasz #32577792 #11371 üzenetére
Mindkét Moto G-t partnero-tól vettem semmi bajom nem volt az ügyintézéssel. Direkt hangsúlyoztam a srácnak, hogy originál dobozt szeretnék kapni és azt is kaptam. Viszont most nézem, hogy már van fehér is náluk. Direkt meg kérdeztem, hogy fehérben nem tudnak-e szerezni és azt mondta, hogy nem.
-
-
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Kilátásba került egy 2014-es Moto G beszerzése, leginkább a beígért frissítések, illetve a remek ár miatt. Legolcsóbban a Partnero-nál láttam itthon, ott 57,000-ért dobják az ember után. Olcsóbban tudtok esetleg valahonnan külföldről akár?Valamint amint láttam, a G 2-ből nem is nagyon van Single-SIM verzió (Indiába szántat láttam), pedig nekem nincs Dual-SIMre szükségem. Esetleg ebben tudtok segíteni, hogy ilyet hol találok?
Másrészt ami még érdekelne, hogy: zenehallgatás minősége milyen (fülessel), a 8MP-es kamera milyen képet lő, és hogy az akksi hogy bírja.
Köszi előre is, bocsi a sok kérdésért!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
törölt tag
nem tudja valaki, hogy zseblámpa ikont ki tudok valahogy varázsolni a zárolt képernyőre?
-
embe
nagyúr
Na kipróbáltam már vagy 3-4 alkalmazást amivel rootolni lehet (-ne) a telót, de egyik sem működik. Bootloader nyitása nélküli megoldást még nem találtam.....azt meg hanyagolni akarom még.
-
ghiottone
nagyúr
válasz FRENK1988 #11361 üzenetére
Ha GPE rom nem is, de GPE+Android One alapú multilang az lesz - Szétszedtem az Android One projektes Mircomax Canvas romját és érdekes módon az összes programban ott van a magyar nyelv - így lesz normális beállítások - Sim kártya kezelés menüpont is magyarul, nemcsak angolul, mint a korábbi DualSimes Multilangos Moto G "romoknál".
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
FRENK1988
veterán
A g2nek nem lesz gpe verziója? Mert akkor lenne talán magyar nyelv
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
embe
nagyúr
-
FRENK1988
veterán
A moto g mikor kapja meg a Lolipop frissítést?
-
embe
nagyúr
Megtaláltam. nekem a "People" alatt volt. Menni kellene aludni, mert reggel végeztem a melóval, ma még van dolgom elég, és este megint meló.
Még egy kérdés, hátha így hamarabb megtalálom, ha előtte megkérdezem.
Háttértár módot hol kell bekapcsolni? Tehát hogy pl. TotalCommanderben lássam a memkarit?[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Kezdem a hülye kérdéseim. Ígérem a tok és a fólia témát nem fogom érinteni.
A telefonkönyvben be lehet állítani a nevek sorrendjét, illetve, hogy mit jelenítsen meg?
Arra gondolok, hogy sim-google-teló. A sorrenden meg azt, hogy a családi név legyen elől....Vagy mivel nem magyar nyelvű a teló, így ez az opció kimaradt belőle? -
-
-
ronin79
addikt
-
ghiottone
nagyúr
válasz mike1334 #11342 üzenetére
Kamerába lehet jobb a Samu, de kb. enyiben ki is merült. Az android L-t pedig kb. majd a G-hez képest 4 hónap lemaradással kapja meg, ha egyáltalán megkapja (elég szerteágazó termékpaletta, sok készülék, elsődleges a csúcsverziók).
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
mike1334
veterán
Moto G 4g vagy Ace 4 LTE (vagy a style verzió) jobb választás? Játékon kívül mindenre lesz használva, amire okostelefont csak lehet És szempont, hogy még az android l-t megkapja. Köszönöm!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Lovi24
senior tag
válasz #79563158 #11339 üzenetére
Ebay-ről én is vettem "eredeti" samu 1A-s töltőt,ami kb 3-400 mAh-s lehetett max. Totál úgy nézett ki,mint az eredeti. Ráadásul 3db-ot rendeltem,mind gáz volt. Refund lett belőle.
De memkari ügyben viszont van olyan eladó,aki tuti eredetit árul:sinceritytrading néven fut.Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
embe
nagyúr
válasz laleeee #11336 üzenetére
Max fél órát buheráltam mert rögtön mentem melózni, most hazajöttem kaja, és reggelig meló. Melóhelyre most nem akarom vinni, amíg nem laktam be.
Majd keresgélni kell, hátha van valami root megoldás amihez nem kell a bootloadert nyitni.Töltő van egy pár itthon, úgyhogy azzal gond nem lesz.
-
Fricy78
tag
válasz #79563158 #11334 üzenetére
Nekem van két samsung töltőfejem az ebayről, még grammra is megegyezik az eredetivel. Első hszedben általánosan az ebayt írtad, nem azt, hogy mit rendelsz onnan. A válaszodban sem tértél ki a gyárira. Egyébként nonameet én sem vennék meg sehonnan. De lehet rendelni gyárit is.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
pete_21
addikt
válasz ronin79 #11330 üzenetére
Elviekben nem tesz neki jót, minél kisebb áramerősséggel kell tölteni. Elviekben.
Gyakorlatilag régebben egyik fórumtárs megmérte egy programmal, hogy 2A-es töltővel töltve mekkora áramerősséget kap a telefon. Egy telítési görbét kapott, és a maximális áramerősség kicsivel 1A fölött volt, ha jól emlékszem. A 2A-t meg sem közelítette, így gyakorlatilag az elektronika leszabályoz, és nem hinném, hogy gond lenne a 2A-s töltővel sem. -
pete_21
addikt
Füles szerintem nem baj, hogy nincs, én jobbnak látom ha annyival is olcsóbb a telefon, és mindenki olyan fülest használ hozzá, amilyet akar (már ha akar ). Meg az emberek többségének szerintem úgyis van otthon fülese, így nem is kell még egy.
Töltő: ez már problémásabb, ebből tényleg jó lett volna, ha adnak hozzá. Vegyél valami márkásabbat, Samsung, Nokia, LG stb. Bár néhányra volt panasz, hogy 1 évet sem bírt, és tönkrement. A lényeg, hogy márkás legyen, ne valami noname kínaival töltsd.(#11325) PpenoO: Egyetértek, az Amazonos gari tényleg nagyon jónak tűnik. Én a Defy+-om kétszer vittem a Cordonba: először semmit nem csináltak, ellenben valami 10 napig náluk volt a telefon. És mivel nem volt másik okostelefonom, és cserekészüléket sem adtak, nem voltam boldog, főleg amikor visszakaptam a telefont úgy, hogy nem csináltak vele semmit (egyik alsó led volt halvány, de nekik nem tűnt fel...). De legalább kiportalanították. Másodjára is visszavittem, gari lejárta előtt, na akkor már tényleg megcsinálták, akkor már elégedett voltam velük.
Mellesleg én a Moto G-t a Screenshoptól rendeltem, akkor még nem voltak ilyen biztató garis tapasztalatok az Amazonnal, és elvileg az enyém is gyári garis. Azt mondták, hogy ha a Cordonnál nem szervizelik, akkor majd ők elviszik külföldre a hivatalos szervizbe. Remélem nem fog kelleni gariztatni, és nem kell kipróbálni, náluk hogy mennek a dolgok. (Amazontól féltem ameddig nem voltak tapasztalatok, mert azt hittem nekem kell fizetni a postát és jó sokáig várni a telefonra. Ez biztosabbnak tűnt.) -
embe
nagyúr
válasz ronin79 #11324 üzenetére
Most jött meg. De csak egy adatkábel van benne. Se füles, se töltőfej. A csomagolás bontatlan volt.
De most látom nem szerepel a tartozékok között. -
PpenoO
őstag
válasz pete_21 #11322 üzenetére
Addig legyünk boldogok amíg nincs hivatalos magyarországi forgalmazás. Lenne nekünk szutyok Cordon és társai, mint hivatalos szerviz. Ezeket a magyar szervizeket még az ellenségeimnek sem kívánom. Jelen esetben, ha gond van a telefonnal, 2 éven belül az Amazon kérdés nélkül cserél és térit minden költséget. Lehet venni Expansys vagy eMagtól is, nálunk 3-5 hét egy telefon szervizelése, ami külföldön zajlik, normális szervizbe. Aki meg szadomazó, megveszi a készüléket sufniba, baj esetén meg veri Gyúrma Józsi pultját aztán meg a fejét a falba.
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Amugy miert nem magyar a telefon?
-
törölt tag
Köszi srácok!
-
APippo
tag
válasz catroot #11318 üzenetére
Tud igen, én is angol rendszerrel használom a magyar gyári google billentyűzetet. Tekintve, hogy az app a googletól jön azokban pedig többnyire van magyar nyelv, a rendszer nyelvétől független, - szerintem - hogy magyarul tudj pötyögni.
BTW: settings -> language & input -> keyboard & input methods és ott ki lehet választani a google keyboardnál a beállításokban, hogy magyar nyelven tudjál pötyögni.
-
catroot
veterán
-
törölt tag
Csak a billentyűzetet lehet valahol magyarítani? Nem zavar az angol nyelv, viszont a billentyűzetet magyarul szeretném használni.
-
heidricha
őstag
válasz FRENK1988 #11312 üzenetére
morelocale2 - rendszer maga ugyan nem lesz magyar, de a magyarul tudó appok igen.
Nem kell root sem, leírás a play-en, ahonnan telepíted.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz FRENK1988 #11312 üzenetére
Hozz létre a memkain egy mappát, és oda másold. megfog jelenni a hangbeállításoknál!
SDcard/Sounds/Ringtones/ide másold!
Vagy a teló memóriájába.De szerintem úgy is fog működni, ha hosszan nyomod a kiválasztott zeneszámot, és akkor bead egy menüt, és ott lesz a hangbeállítás is.
Magyarítás talán van erre a típusra, de hogy konkrétan erre, azt nem tudom. De ehhez rootolni kell a telót, és jelen állás szerint ehhez nyitni kell a bootloadert, ami gari vesztéssel jár, mert visszafordíthatatlan folyamat.
Nekem elvileg holnap érkezik meg egy ilyen teló.
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Üdv urak.
Vettem az asszonykámnak egy Motorola Moto G (2014) XT1068-at.
Szép meg jó de van pár problémám WP-slévén
1. Csengőhang. Hogyan kell beállítani egyéni csengőhangot?
2. Magyar nyelv hiánya. Nem égető annyira de látom az asszonykámon, hogy kissé zavarjaNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
contaxg
veterán
válasz PpenoO #11306 üzenetére
Ucsónak UPS volt és normál szállítással. Nem hívtak..
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
embe
nagyúr
válasz PpenoO #11306 üzenetére
Valóban abban igazad van, hogy módosítottam a szállítást, de rögtön utána.
Nekem a lakhely szerint az express szállításra 1-2 napot ajánlott be, míg az angol amazon nem is ajánlotta fel ezt a lehetőséget. Ők írták - ők vállalták. 42 órán keresztül tartott a feldolgozása a rendelésnek... Engem ez zavart,mert írták hogy kapok emailt a feladásról, de semmi nem jött.De a happy end: most jött pár perce az email a nyomkövetési számmal,mert sikerült feladniuk.
Ja közben írtam 2 panasz/érdeklődő levelet. Innentől kezdve lehet itt lesz akkor 2 nap alatt, főleg hogy szombat munkanap.A DHL rád csörög előtte?
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
Azért számol fel extra költséget az expressz szállításnál az Amazon mert DHL-el küldi a rendelt terméket nem pedig sima postai úton.
Ami a szállítási időt érinti, Magyarországra 1-4 nap alatt kell megérkeznie a küldeménynek:
Amikor a DHL futár átveszi a megrendelésedet az Amazontól, egy úgynevezett nyomkövetési kódot fogsz kapni, amivel a DHL oldalán nyomon követheted a csomagodat.
Tudtommal először sima postai kézbesítéssel rendelted meg a telefont és utána módosítottad a szállítási feltételeket. Ez is közrejátszhat, hogy nem 1-2 nap a szállítási idő, hanem több. Nekem a Moto X-em nem teljes két nap alatt érkezett meg, igaz én nem módosítgattam a rendelésemet. Mindenesetre négy munkanap elteltéig szerintem nem jogos részedről a felár visszaigénylése. Ha nagyon asztalborítnékodhat van, csetelj velük, vagy hívd fel őket.
Szvsz légy türelemmel, a telefonod időben megfog érkezni.
-
embe
nagyúr
válasz contaxg #11304 üzenetére
Akkor miért számol fel több ezer forintot a 2 napos kézbesítésre? Miért vállalja be ezt a szállítást? Remélem van rá lehetőség, hogy az "extra gyors" szállítás felárat valahogy visszaigényeljem!
Gondolom ha elindul a csomag, akkor küldenek egy emailt....na ilyen még nem jött.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Néha napokig szöszölnek, mire elindul a csomag. Jó eséllyel nem is a Spanyoloktól fog jönni.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
embe
nagyúr
válasz ghiottone #11301 üzenetére
A spanyol Amazonnál rendeltem meg 14.-én, 23:44 órakor. Express 2 napos szállítást kértem, felkínálta a szállítási címem szerint. Ezért természetesen felárat kértek, így összesen 206 euró.
Eltelt 1 nap miután levonták a vételárat.A Google fordító szerint ezt dobja amikor a csomagkövetére megyek:
"A benyújtási folyamat
Szállítási határidő: péntek 17 október 2014 előtt 21:00
Beérkezés sorrendjében - október 14, 2014 23:44
Mi a feldolgozott a benyújtás ebben az időben. Küldünk Önnek egy e-mailt, ha elküldték. Akkor is megszünteti, ha meggondolod magad."Nagyon nem úgy néz ki, hogy ez holnap estére ideérne...
Korábban még azt is írta, hogy ""Elkezdtük előkészítése a beadványt. Bár a folyamat hosszabb időt vehet igénybe, a szállítás időpontját nem érinti. Küldünk Önnek egy e-mailt, ha a rendelés már szállított. " Email még nem jött. Kétlem, hogy holnapra ide érne.Első rendelésem, de nem biztos hogy lesz több. A kérdés az lesz, hogy ha reklamálok majd, akkor hogy állnak hozzá. Mert fogok. ha nem jön meg időben, akkor az express felárat visszakérem.
Vagy ez normális ez a szöveg a csomagkövetés menüpont alatt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Temu
- Lightyear - befektetési app
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest