- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
Rickazoid #7141 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Új, vagy legalább 1.5 év garanciával rendelkező telefont akarok venni, de ahogy nézem, a szervizhálózat nem épp a legelterjedtebb.
Ez a Jack csatlakozó kilazulás elég kellemetlen eset, hisz legtöbbször csatlakoztatva lenne fülhallgató (szeretek zenét hallgatni ).
Kamera gomb festékének a lekopása nem fenyeget, mert nem használom a telefon kameráját...
Minőségi fém ház nem rossz, és úgy tudom hogy nem rugóval van megoldva, hanem csak simán tolni kell, nincsenek végállásba rögzítő cuccok. Nem hangzik rosszul, még átgondolom -
ViTToRe
aktív tag
Üdv,
Régebb óta nézegetem ezt a telefont, és lenne pár kérdésem. Olvasgattam a fórumokat, de a legtöbb hsz mind ROM-mal kapcsolatos már,....
Igazából egyszerű használatra kell: telefonálás - üzenetkezelés (email-msn-sms) - zenehallgatás és navigáció.
Nem akarok se főzött ROM-okat, se semmit, telepíteni, csak használni.
Érdeklődnék, hogy milyen "gyermekbetegségei" vannak a telefonnak ? Mire kell odafigyelnem ?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest