Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ViTToRe #7142 üzenetére

hogy ne vegyuk el a kedvedet, korantsem ilyen veszes mindenkinel. egy kezemen meg tudom szamolni hogy a 8 honap alatt hanyszor indult magatol ujra. nekem gyari 2.1 u1 volt rajta aztan mikor megjelent a 2.2 azota meg az. stabil, nekem nem szakadozik (igaz mobilnetet nem hasznalok) a wifi-vel szorakoztatott neha hogy rajta volt de nem forgalmazott. de mar egy ideje ezt se csinalja. persze van egy csomo hulyesege, meg erdemes rootolni is hogy tudd allitgatni a rendszer parametereket. de en nem teszek ra modokat, nem jatszom. a home gomb az a mi xar, valamiert nem hozza be a home kepernyot elsore, ez mondjuk idegesito. meg az is hogy az elolapjan nincsnek hw gombok, de hat ahany telo annyifele hulyeseg.

• Rickazoid

addikt

válasz ViTToRe #7140 üzenetére

Nos ilyen használat mellett két dologra lehet számítani szoftveres oldalról és egyre a hardver részéről. A szoftveresből egyik az Éclair utolsó előtti verzióját érinti, hajlamos lehet leesni a hálózatról. Ismétlem, csak lehet, általában stabilnak mondható, ritka hiba, legtöbben nem találkoztak ilyesmivel, én anno igen. A korábbi verziók meg főleg, de azokkal nem találkozhatsz már. Egy frissítés viszont megoldotta, azt hiszem az volt az utolsó Éclair frissítés. A Froyo-t érintő hiba pedig a DSI hiba, ami random újraindulást eredményez. Ennél viszont az előfordulás a gyakori.
    Szóval attól függően, hogy milyen ROM van a telefonodon, ezekre lehet számítani. Összegezve: legfrissebb Éclair stabil, korábbiakkal akadhatnak gondok, Froyo újraindulhat bármikor.
    A hardveres probléma pedig iszonyú, lejön a kameragombról a festék. :) Egyszóval marhajól összerakott telefon, leesik a földre és maximum előcsúszik a billentyűzet pár millimétert, semmi baja nem lesz. A minőség, a fém ház és a karcálló kijelző sokat számít. Viszont mégsem tökéletes a kép, a jack csatlakozó kilazulhat, amitől recsegni kezd a headset. Ez szériahiba, de javítható. Ha érdekel, beírod az itteni keresőbe, hogy "jack javítás", és máris megtalálod, hogy miről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák