- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
válasz
petipetya #2674 üzenetére
jól mondod, egyedül a fényerővel lehet variálni, maga a háttérvilágítás a megjelenített kép tartalmától függetlenül működik
2-3 napnál többet nem bír a készülék átlagos használatot feltételezve, bár ha ebbe beleveszünk napi 1 óra navigációt is, akkor talán 1.5 nap.
egyébként ha rajtam múlna, biztos, hogy olyan készüléket gyártanék, amin a kijelzőből elkülönítenék egy keskeny sávot (a teljes display 1/5 része), és bizonyos esetekben kizárólag csak azt működtetné a telefon ez elég lenne a hívó fél nevének a kijelzéséhez, egy üzenet elolvasásához, idő, jelerősség, dátum megtekintéséhez, naptárriasztások kijelzéséhez, stb. valamint garantáltan raknék fizikai gombokat hívásindításhoz/megszakításhoz, hogy emiatt se a kijelzőt kelljen használni, szerintem ezzel a rém egyszerű megoldással drámai növekedést lehetne elérni üzemidőben.
-
eami
veterán
válasz
petipetya #2657 üzenetére
ha jól emlékszem paypallal lehet fizetni, nem tartom kizártnak hogy a srác elfogad sima átutalást is de akkor két dolgot érdemes figyelembe venni:
- többe kerül neked mert külföldi átutalás
- több idő míg megjelenik a számláján így több idő míg megkapod a kódotjavaslom a paypal regisztrációt, mert nem tart sokáig ugynúgy megadhatod oda is a webkártya számod (így duplán biztonságos). Paypal általában garanciát/biztosítást vállal arra ha esetleg nem kapod meg azt amit kifizettél. Sok más egyéb helyen is jól jöhet még (pl allítólag android market is hamarosan kap paypalos kieget).
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
petipetya #2646 üzenetére
Nagyon lámer kérdés. Hogyan indítod ujra a launcherpro-t. Én feltelepítettem, egy ideig a kezdőképernyő gombnál választhattam hogy melyiket indítom, a sima gyárit v. a launcherpro-t, véletlenül bejelöltem hogy fixen a simát indítsa.Magát a launcherpro-t se a programok között, se a widgetek között nem találom.A telepített programok listájánál viszont hozza.
-
eami
veterán
válasz
petipetya #2646 üzenetére
én megvettem.... amúgy elég gyakran jön a frissítés marketen keresztül. Lehet árméretezni is, de őszintén szólva nem sok értelmét látom, ha egyszer megvan milyen méretre terveztek valamit...
OFF
szvsz elég ciki nem kiadni érte $3 azért ami a telefonod alapja, gondolom nem vágna földhöz ha már milestoneal tolod...
de nem akarok flamewart, csak nem bírtam nem megjegyezni
ON -
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #2558 üzenetére
Jól működik a GOT téma? Nekem rendszeresen lefagyasztotta a telefont, illetve egyszer csak újraindult, és nem indult el többé, illetve minden rendszerindulás után azonnal újraindult. Csak a téma leszedésével tudtam megoldani, ami kár, mert jobban tetszett, mint az eredeti. Nem is értem, miért nem csinálnak témákat a rendszerhez...
Amúgy ha türelmes vagy, egy Type Fresh nevű programmal tudsz egyedi betűtípusokat is beállítani a témától függetlenül. Maga a beállítás nem nehéz, a türelem azért kell, mert tapasztalataim szerint nem mindegyiket fogadja el, és amivel nem működik, attól nem fog bootolni, és akkor vagy fizikailag cseréled a fájlrendszerben az eredetire (ehhez lehet szkriptet írni, amit a GOT-féle OpenRecovery alatt végre tudsz hajtatni), vagy csinálsz egy factory resetet és akkor visszaáll minden. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2543 üzenetére
Kész, fent van a GOT, a téma és még amit jónak láttam, hála sheratan leírásának a frissítés menetéről.
Kérdés: a JIT-t feltette valaki? Nem lesz tőle instabil a rendszer? Mennyire gyorsítja érezhetően?
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #2537 üzenetére
A recovery menü nekem se megy néha, bekapcsoló + kamera gombra még reagál? Ha arra igen, és csak tovább nem jutsz, akkor próbálkozz a hangerő növelő + kamera gombbal sokszor, enyém ott szokott megakadni, néha tucatszor vagy többször is meg kell nyomnom őket, hogy belépjen, el szoktam szórakozni fél percig is néha, teljesen random, hogy mikor mennyi kell neki. Az okát nem tudom, de először rám is a frászt hozta.
Amúgy meg a szoftvertöltőt vagy hogy hívják el tudod érni a bekapcsoló gomb + D-Pad fel gomb párossal, oda belépve tudsz firmware-t cserélni. -
bwoay
nagyúr
válasz
petipetya #2516 üzenetére
aha, thx, m8! ezek vannak nekem is a gmailest leszámítva. nem is az a gond, hogy ezek nem működnek jól, hanem a missed reminder lenne az igazi, reméltem, hogy valakinek van vele tapasztalata, vagy esetleg tud ajánlani más alternatívát. kísérletezek tovább akkor vele, nekem az lenne ez igazi, mivel mellette megtarthatnám az alap üzenetjelző hangot, a figyelmeztetéshez beállíthatnék valami egész mást, hogy ne azt higgyem a figyelmeztetésre, hogy újabb üzenet jött.
-
eami
veterán
válasz
petipetya #2504 üzenetére
"A Spicában anno a hátlap és aksi eltávolítása után ott volt az indikátor matrica, de a Milestoneban nem látom, biztos eldugták valahová. Kár, mert így nem tudod megnézni, hogy történt-e beázás. "
Ha leveszed a hátlapot akkor a hátlap által takart terület bal felső sarkában ott a beázást jelző matrica (sim,microsd kátyától balra).
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #2517 üzenetére
Nálam az Android akku kijelzése mindig pontos volt eddig, amellett pedig BatteryTime Lite-ot használok, az bekapcsolás után néha 0%-ot mutat és villogtatja a LED-et, de pár perc után észbe kap és pontosan jelez. Illetve egyszer beragadt 100%-on és csak 60%-ot elérve váltott, de ilyen csak egyszer történt február óta, ez is kb. két hónapja. Nem lehet hogy az ilyen bugnál is csak várni kéne egy kicsit? Gondolom előbb-utóbb frissítenie kell az üzemidő kijelzését.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #2464 üzenetére
Rendeltetésszerű használat mellett az egy napot se bírná ki, sőt, még a 6 órát se, gondolok itt a 3G-re, szinkronizálásra, programokra a háttérben, telefonálásokra, stb. stb.
Visszafogott használat mellett, nagyjából ilyen nem túl gyakori nyomkodással és 3G kikapcsolásával elmehet 8 órát, nálam a zenehallgatás sosem eszik sokat, talán óránként, másfél óránként 10-15%-ot, ennél pontosabb adatot lehetetlen mondani, sok minden egyébtől is függ. Visszafogott használat mellett a tervezhető a reggelről töltőről levett Milestone-nal az, hogy estig kibírja. Persze a használat ezt erősen befolyásolja, én most költöztem és még nincs net, ezt kötöttem a gépemre, így 80% alá nem ment már napok óta a töltöttség, de ez ugye az USB töltés miatt van.. amikor viszont idefelé jöttem, másfél óra GPS és némi internet leszívta 20%-ra, 100-ról persze. -
bwoay
nagyúr
válasz
petipetya #2435 üzenetére
fene tudja, én képes vagyok elviselni, hogy van a piacon az általam használt készüléknél jóval erősebb, újabb, szebb... (Milestone-ra V8-ról váltottam
) viszont a gyártók elsősorban azokból élnek, akik nem
Fogalmam sincs, mit kellene tudnia egy újabb típusnak, a jelenlegi is bőven sok nekem. Talán 2 hét üzemidő?
-
Toobee
veterán
válasz
petipetya #2413 üzenetére
Minél kevesebb a feszültség, annál kevesebbet használ az akksiból.
Egyébként kedd reggel vettem le a töltőről a telefont és ma hajnalban 5 óra körül raktam fel, de még 15%-on volt a töltöttség. Wifizgettem főleg (400 mega adatforgalom), szinkronizálás csak naponta 4-5x pár percre volt bekapcsolva, meg a wifi se végig. Játszottam vele kb 25-30 percet (Assasin's Creed). Egyik nap nagyon unatkoztam a WC-n és kipróbáltam a TV-zős programot is 10 perc elejéig
Meg telefonáltam olyan 20 percet, pár SMS, meg 2 e-mail. Ha mindig kibír ennyit az nekem már bőven elég.
-
domedee
senior tag
válasz
petipetya #2381 üzenetére
Nekem ilyen van: micro usb - min usb adapter
1€ postával, mindennel együtt.
-
petipetya
nagyúr
-
Toobee
veterán
válasz
petipetya #2363 üzenetére
Én meg köszi a filekezelőt
Leszedtem a GOT-os ROM-ot is, de picit félek tőle, nem tudom mennyire lesz vele stabil a telefont, meg tetszik nagyon a proci húzás is, de attól is tartok kicsit, főleg az akkuidő miatt, nem tudom mi legyen, majd lehet valamikor megpróbálkozom vele. Max visszarakom a gyári programot. -
Phoenix0523
tag
-
Konflikt
addikt
válasz
petipetya #2260 üzenetére
ha olyat akarsz, ami igenyli az eros hw-t, esetleg a nagy kijelzot, es nem megy mas telefonon, csak 1-2-on, abbol nemsok van.
pl. rakd fel az Earth-ot. (google earth androidos valtozata). meg a motonav ilyen. meg akad meg nehany.az appok nagyresze ugyanugy fut amugy pl. egy spican, mint a milestone-on.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2203 üzenetére
Halkan hozzáteszem, hogy ezt a topicot végigolvastam már, így tudom, hogy lehet rajta rom-ot cserélni, illetve bb. 1 hónap múlva bele is megyek a rootolásba.
A Milestone előtt egy rootolt Spica-t használtam fél évig, a váltás oka fizikai qwerty volt, pedig alaposan körbenéztem a piacon, és bizony a HTC wild fire és a Samsung Wave is esélyes jelölt volt - de a qwertyt nem pótolhatja semmi. 3 postafiókom frissül online (éjjel-nappal), illetve egyéb helyeken is szeretek kommunikálni vele, és ehhez most nagyon jól jött a bill.
Az android rendszerrel is meg vagyok elégedve, mivel anno a Spica vásárlására is a google szinkronizáció miatt került sor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest