Hirdetés
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hét évig frissül az új iQOO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL-27
tag
válasz
gidion90
üzenetére
Szia!
Bőven megéri a telefon. Nálam típushibák nincsenek...jószerivel semmi hibát nem találtam. Játszani nem szoktam rajta, melegedni max az utolsó 15-20% töltöttségnél szokott. Kijelzőbeégés 1 év használat után nincs, az összeszerelés tökéletes.
Korábban egyszer fordult elő, hogy a "Ne zavarj" funkció önálló életet élt, de akkor egy újraindítás segített - azóta sincs semmi gondom vele.
Egy napot simán visz a telefon a saját aksijával is (felhasználó függő), viszont egy saját márkás Moto Turbopower Pack kiváló kiegészítő.Itt most jó árban van: [link]
-
Lovi24
senior tag
válasz
gidion90
üzenetére
Szia!
Én egy kicsit csalódtam benne. Többet vártam tartalékban. Kb 50-55%-ot tölt a telón.
A súlya nem gáz együtt sem,habár én csak arra az időre szoktam felrakni,amíg feltölti a készüléket.
Mindenesetre azért jobb ezzel együtt használni a telót,mint egy kábeles powerbankkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Linux kezdőknek
- Küszöbön az androidos PC-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest