- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz
Simple Mind #1878 üzenetére
Inkább úgy mondanám,hogy nem veszek észre rajta olyan dolgot,ami miatt nekem kevesebb lenne.
De:
- kisebb felbontású kijelző
- proci kisebb tudású
- moto hangvezérlés más, magyar nyelvre beállított telón nem működik ( sosem használtam,csak kipróbáltam )
+ nagyobb akku
+ one button nav
Nekem teljesen jól funkcionál,igaz én leginkább a dual sim+sd miatt cseréltem. A Z-m single sim volt sajnos. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Simple Mind #1877 üzenetére
Holnap megy pm. Van ismerős, aki lehet megcsinálja.
-
Lovi24
senior tag
válasz
Simple Mind #1858 üzenetére
A Z2 play még mindig jó áron van az Alzán.
Esetleg német MM vagy Saturnból a Z2 force 279 euro. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Itthon TMX-be tudod küldeni, ott meg fogsz kapni egy csereutalványt. Ha eddig nem volt alkatrészük hozza, nem hiszem hogy most lesz.
-
válasz
"Magát a BT-t általában nem tudom bekapcsolni"
Nálam pontosan ugyanez volt a probléma. Alaplapcsere lett a vége, szerencsére garancia keretein belül.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Simple Mind #893 üzenetére
Nem lehet,hogy behalt a modul? Nálam S4-en volt ilyesmi. Nem kapcsolt be. Egy időre bevillant,aztán mintha nem történt volna semmi,újra elhalványult. Mármint a Bt ikonja. Én gariban cseréltettem,azóta jó.
-
válasz
Simple Mind #836 üzenetére
Kiegészíteném Ghiottone megoldását az alábbiakra:
Go to:
-SETTINGS
-APPS
-Tap 3 dots upper right corner
-Tap RESET APP PREFERENCESGo back to:
-SETTINGS
-STORAGE
-CACHED DATA hit OK to clear
-Turn phone off, then back on.Ez az eljárás működött valakinek hasonló probléma esetén, érdemes lehet megpróbálni mégegyszer.
-
válasz
Simple Mind #833 üzenetére
Hát eddig még nem olvastam rá más megoldást, csak a szervízt. Nem tudom, hogy a teljes rom újraflashelése működhet-e, erre sincs még pozitív példa.
-
Lovi24
senior tag
válasz
Simple Mind #833 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Simple Mind #759 üzenetére
Bluetooth probléma esetén - nézd meg ezt, hátha segít.
-
Uzi74
senior tag
válasz
Simple Mind #759 üzenetére
Nincs betelve´vagy majdnem betelve esetleg a háttértárad? Nekem akkor volt egy másik moto-val bluetooth gondom.
-
Simple Mind
csendes tag
válasz
Simple Mind #758 üzenetére
Még annyit, h én úgy emlékszem, a 4G probléma a pár hete megjelent "nagy" Android frissítés után, a BT pedig a minapi frissítést követően nem működik...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Simple Mind #755 üzenetére
Nálam - szerencsére- ezek nem jelentkeznek. Bár nálam folyamatosan be van kapcsolva a bt az órám miatt, de ha pl bekapcsolom a bt fülest simán, egyből átvált rá.
4g mindig jó volt szintén.
De gondolom rajtad ez most nem segít. Előttem szóló - artos - beadta végül szervizbe, lehet ez lesz a megoldás. -
artos
tag
válasz
Simple Mind #729 üzenetére
Állítólag a legújabb hír, osztrákoknál a szerviz, szoftver módosítással javította.
-
Simple Mind
csendes tag
válasz
Simple Mind #728 üzenetére
Ok. Most olvastam vissza, s látom, más is szenved ilyesmi problémával. Várható megoldás?
Köszönöm előre is a bíztató híreket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged