- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
artos
tag
-
ghiottone
nagyúr
Igaz nem Z-vel, de nekem ilyen U-green töltőm van, amivel Z2 playt és X4-et is töltünk (bár azok QC3-asak) és minden gond nélkül megy TurboPower. Az irodában egy másik u-green van, ami szintén tudja a Turbo Powert. Lehet neked ezt a dual usb-st kellene kipróbálni.
-
ati888
senior tag
Ez a wifi hiba ezek szerint elég gyakori probléma. Én is visszaküldtem Németországba múlt hét szerdán, tegnap szóltak, hogy készen van és átadták a GLS-nek. Remélem rendben lesz. Kicsit paráztam a német szervíz miatt, de úgy látszik még jobban is járok vele
.
Kíváncsi lennék magyar tapasztalatokra a szervizeléssel kapcsolatban.
Ati
-
zsoltzsolt
addikt
Most nézem az Incipio oldalát
Itt ezt írják:
dimensions
152.7 x 73.5 x 6.2mm
weight
79 g, 85 g (wireless charging version)
battery size
2220 mAhNo, most az enyém 84 g, rátettem egy Nokia dt 900-ra, de nem vettem észre, hogy történne valami.
A súlyon kívül hogyan tudnám megállpaítani, hogy tudja-e a wireless töltést?Itt meg szó sincs wireless funkcióról
-
Egyébként ennek az Incipio akkunak hány működési opciója van?
Nem rég jelent meg a Turbo Power mod, aminek két működése is van:
- vagy külső akksiként működik, és tölti a belső akksit (mint egy power bank).
- vagy a telefon egy akkumulátorként kezeli a belső és a külső akkut.Számomra az utóbbi működési elv lenne az optimális. De nem tudom, hogy az Incipio esetében is van-e ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest