- Apple Watch
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1721 üzenetére
Pont ez a probléma nálam is. Van itthon három hátlap, egy JBL modul, Hasselblad modul, plusz egy Incipio is. Ezeket azért nem szeretném csak úgy a fiókban hagyni, szóval megvárom a Z3 család megjelenését, és biztosan beruházok az egyikre. Addig viszont további infóval tudok szolgálni. Már hívtak, pedig úgy volt hogy csak hétfőn. A kiskereskedelmi ára 165800ft volt, így olyan értékig választhatok. Már ki is néztem magamnak a Nokia 7 Plus-t, mikor lattam, hogy a HTC U11 pont belefér az összegbe, és kicsit gondolkodóba estem. Sosem volt még HTC-m, még csak kézben sem.
A JBL modot nálam is felhozták, de a kiscsaj rögtön mondta hogy az ajándék volt mellé, így nem kérik vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Apple Watch
- Gurulunk, WAZE?!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest