- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a máosdjára cserélt Moto Z-m is gyári hibás. Minden kamera indításnál "a kamera elfoglalt" hibaüzenettel leáll az alkalmazás. Próbáltam recovery-ből nullázni, lefrissíteni minden progit és szoftvert rajta. Semmi nem segített. Így hát feleségemnek végül nem vállaltam be egy harmadikat... Ezek után félek, hogy az enyémmel mi baj lesz.
-
válasz
ghiottone #1334 üzenetére
Azt hiszem sikerült kiderítenem a lényeget. Amivel egészen biztosan működik az az USB PD töltők. Azaz Power Delivery. Ennek a csatlakozója minden esetben Type-C. Viszont sehol a világon nem találtam olyan töltőt, amin 2db ilyen csatlakozó van.
Az igényem úgy néz ki egyedüli és kielégíthetetlen.
-
Töltő témában leírnám a tapasztalatom...
Hátha valaki érdekel, vagy tud nekem újat mondani.
Gyárilag TurboPower töltő van a telefonhoz, ami a gyártói weboldal szerint a QC2.0 telefonokkal kompatibilis gyors töltésre. Tehát ezek szerint képes 5V/9V/12V feszültségre és és max 2A áram erősségre. Ennek ellenére a gyári töltő hátulján csak 5V van feltüntetve. Tehát nekem az volt a gyanúm, hogy ez egy QC2.0 töltő, ami limitálva van 5V-ra (ill ugye max 2A, ez így 10W)
Ki is próbáltam, hogy egy QC3.0 BlitzWolf adapterem mennyivel képest tölteni a Moto Z-t. Végig 5V/2A volt, tehát a telefon önmagában limitálja. Amúgy minden más QC támogatott telefonnal tud 5/9/12V@2A-t a BlitzWolf. De nem is írják sehol, hogy támogatná QC töltést a Moto Z, a töltőjével ellentétben.
A konklúzió számomra, hogy a TurboPower önmagában egy QC alapon működő limitált 5V/2A max töltés.
Amit viszont nem értek, hogy van több QC töltőm, de nem mindegyikkel képes tölteni 5V/2A azaz 10W teljesítménnyel a Moto-t.Tudom, hogy vannak külön szabványok pl a Samsung-nál, Huawei-nél. De a gyári töltő leírásábán mely szerint az QC2.0 kompatibilis arra enged következtetni, hogy ehhez a TurboPower-hez elegendő egy QC2.0 töltő. Hát marhára nem... Pedig én keresek egy olyan töltőt, ami dual QC3.0 csatlakozós és tölti a Moto Z-t.
Én ezt a Vinsic 36W adaptert vettem, de potyára: [link] A BlitzWolf töltője tökéletes hozzá, megy vele az 5V/2A csak nem dual QC3.0 csatis: [link]
Bocsi, hogy hosszú lett, hátha valaki végig olvassa...
-
Főoldal gyári launcherrel. Menj bal szélre és Google kereső jön elő egy csomó hülye hírrel.
ghiottone: megcsináltam már és még mindig ott van minden egyéb. Nálam valami bebuggolt, mert régen nem volt ott, csak valamelyik update óta ilyet. Ragaszkodok minden telefonnál a gyári launcherhez.
Más: Megvettem ExtremeDigital-ban a másik Moto Z-t feleségemnek. Sajnos benyaltam, mert nem működik a WiFi, csak keres és keres, de nem talál semmit. Viszont közben a weben miután megvettem az van hogy kifutott. Lehet utolsót vettem és cserét sem kapok...
Na majd kiderül...
-
Valki tudja hogyan lehet a kezdolap bal oldalan talalhato hircsatornat kikapcsolni? Frissites utan ujra elojott, pedig egyszer mar kiiktattam.
-
válasz
zsoltzsolt #1163 üzenetére
Egy vicc az Oreo terjedése...
-
válasz
zsoltzsolt #1150 üzenetére
Akkor egy Hasselblad moddal több cuccod van hozzá.
Én úgy voltam vele, hogy fényképezőm úgy is van és ritkán használom, ráadásul nem is olya hűha ez a fényképező mod hozzá ahogy elnéztem. Ill nem is olcsó kiegészítő.
Amire nagyon vágyok ez lenne: Edge Mod De sajnos nem lehet kapni sehol ilyet vagy ilyesmit. Nagyon hiányzik az értesítési LED. Az előlapi akkut meg erre használni azért durva. Megvakulok...proradeon: ugyan ez a két opció van ennél is.
-
válasz
zsoltzsolt #1146 üzenetére
Én kaptam a teló mellé JBL-t és vettem 10k-ért egy Incipio-t. Szerintem már elég korrekt árakon vannak. Alzán pl a fényképező hozzá már 50k körül van szintén bontott darab.
-
Sziasztok! Nagyon idegesit, hogy ha jon egy ertesites a telefon csak egyszer villan fel. Nem lehet beallitani, hogy pulzaljon valami a kijelzon? Nem veszem eszre igy ha valaki ir. Csak ha veletlen a kijelzo fele teved a kezem. Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 155.000ft!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest