- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidion90
tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. VOltam bent mediamarktban, és csak azért tapasztalható volt elég meleg végig a telefon felületén, mert folyamatosan be van kapcsolva? (kijelzőbeégés is volt).
Típushibák jöttek elő nektek, ha vannak? Pl az oldalsó kijelzőkávánál a mediamarktban kicsit felválást is láttam, viszont nagyon tetszik a telefon.
Lg G6 és e között vacillálok, IPS AMOLED kijelző.
Akksiban nektek, akik használtok akksi hátlapot, egy napot bőven kibír? Ugye jól tudom, hogy tölthető ha rajta van a telefonon a MOD mindkettő egyszerre. Ez sok idő, ha igen? Köszönöm előre a segítséget)
-
gidion90
tag
válasz
zsoltzsolt #724 üzenetére
Ha meg szabad kérdezni, neked is akkor moto z dual simed van? Én most tervezem a vásárlást a dual sim miatt, de félek, hogy így akkor jobban merül az amúgy is soványka akksi. Neked mi a tapasztalatod SOT terén, vagy sima standby módban, ha két kártya van benne? 3 óra SOT van benne? vagy ha hozzá sem nyúlunk akkor is merül óránként 5-6-10%-ot is akár? Köszönöm előre
-
gidion90
tag
Sziasztok! Esetleg akinek van incipio hátlapja, tudna róla mesélni pár sorban,hogy mennyivel tudja megtoldani a kijelzőidőt a moto z-nek? Illetve ha rajta van a telefonon és pl 10%on raktam rá a hátlapot, akkor képes tölteni úgy is, hogy közben netezem, stb, vagy hagyni kell had töltse az akksi hátlap? Volt gondom olyan telefonommal, ami gyorsabban merült, min töltött kábelen, mikor közben neteztem
Dual simesen van BT20? Köszönöm előre a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest