- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidion90
tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. VOltam bent mediamarktban, és csak azért tapasztalható volt elég meleg végig a telefon felületén, mert folyamatosan be van kapcsolva? (kijelzőbeégés is volt).
Típushibák jöttek elő nektek, ha vannak? Pl az oldalsó kijelzőkávánál a mediamarktban kicsit felválást is láttam, viszont nagyon tetszik a telefon.
Lg G6 és e között vacillálok, IPS AMOLED kijelző.
Akksiban nektek, akik használtok akksi hátlapot, egy napot bőven kibír? Ugye jól tudom, hogy tölthető ha rajta van a telefonon a MOD mindkettő egyszerre. Ez sok idő, ha igen? Köszönöm előre a segítséget)
-
gidion90
tag
válasz
zsoltzsolt #724 üzenetére
Ha meg szabad kérdezni, neked is akkor moto z dual simed van? Én most tervezem a vásárlást a dual sim miatt, de félek, hogy így akkor jobban merül az amúgy is soványka akksi. Neked mi a tapasztalatod SOT terén, vagy sima standby módban, ha két kártya van benne? 3 óra SOT van benne? vagy ha hozzá sem nyúlunk akkor is merül óránként 5-6-10%-ot is akár? Köszönöm előre
-
gidion90
tag
Sziasztok! Esetleg akinek van incipio hátlapja, tudna róla mesélni pár sorban,hogy mennyivel tudja megtoldani a kijelzőidőt a moto z-nek? Illetve ha rajta van a telefonon és pl 10%on raktam rá a hátlapot, akkor képes tölteni úgy is, hogy közben netezem, stb, vagy hagyni kell had töltse az akksi hátlap? Volt gondom olyan telefonommal, ami gyorsabban merült, min töltött kábelen, mikor közben neteztem
Dual simesen van BT20? Köszönöm előre a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- League of Legends
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest