- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
proradeon #1105 üzenetére
Benoe77 fórumtárs részletezte a flashelés menetét,ha visszaolvasol.
Bluetooth problémával szervízhez kell fordulni. Nem az első eset,hibás lehet a modul.
NFC ügyében nem tudok nyilatkozni,sosem használtam még.
GG-vel én személy szerint úgy vagyok,hogy marketing. Én is nagyon vigyáztam rá,de van rajta nagyon pici karc. Persze lehet akármilyen védőüveg,a zsebpiszok is megkarcolhatja. Legtöbbször meg ugye ott tartja nap közben az ember.
Ezektől eltekintve nekem nagyon nagy csalódás ez a telefon. Pozitív értelemben. Pedig nekem tényleg nagy igényeim vannak,ha elektronikai eszközről van szó.
Ha a reflash sem segít,én visszavinném cseréltetni vagy ilyesmi. Bár nem tudom honnan származik a készüléked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest