Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 1 VII Japán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szabcsizz
üzenetére
Igen, jobb híján az lesz. Ahogy olvasom, a gyári rom újra telepítéséhez nem kell kinyitni a bootloader-t, ami azért pozitívum.
Ugyanakkor azóta tapasztaltam más problémákat is:
- A Bluetooth nem működik (nem mintha nagyon hiányozna).
- A kamerát védő üveg (vagy inkább műanyag) 1 nap alatt összekarcolódott, pedig rettentően vigyázok a telefonra. (Jobb híján vágtam rá egy fólia darabot. Aztán majd rendelek rá üveg fóliát.)
- A kijelző GG4 üvege sem egy nagy szám. Már most van rajta 2 vékony hajszálkarc.
- Az nfc fizetés trükkös az otp simple appal. Mindig csak másodjára sikerül a fizetés. Egyelőre még nem tudom, hogy ez a telefon, vagy a simple app hibája.Összességében egyelőre csalódott vagyok. A Moto X 2014-emhez képest ez jelentős minőségbeli visszalépés.
Majd holnap írok, hogy segített-e a reflash.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest