- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
zsoltzsolt #1227 üzenetére
XDAn láttam egy taskeres megoldást, elvilrg root se kell hozzá. Majd ha a kezemben lesz a telefon, teszek vele egy próbát.
-
prolad
addikt
Valahogy nem áll össze a dizájn, olyan mint valami prototípus, z2 play gyöketsen nem változott, mégis egységesebb és szebb az egész. Itt is egyedül az ujjlenyomatolvasó formájával nem tudtam korábban megbarátkozni, az még oké, hogy négyzet, de még kicsi is, nagyon nem illik oda. De ez legyen a legnagyobb baja.
-
prolad
addikt
válasz
ghiottone #1223 üzenetére
Mindegy, valahogy megoldom, olyan áron találtam, hogy annyiért nem lehet kihagyni. Veszek még mellé egy incipio offgridet, azzal meglesz a nagy akksi meg a vezeték nélküli töltés, a többi része meg rendben van a Znek. Amilyen csúnyácska szegény, még attól se kell félnem, hogy ellopják vagy iPhone-nak nézik
-
prolad
addikt
Sziasztok
Tervezek visszatérni a moto z-re, arra lennék kíváncsi, megkapta már azt a megoldást, hogy az ujjlenyomat olvasóval kiválthatóak a navi gombok? Ahogy nézem újabb motok tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged