Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
zsoltzsolt #1227 üzenetére
XDAn láttam egy taskeres megoldást, elvilrg root se kell hozzá. Majd ha a kezemben lesz a telefon, teszek vele egy próbát.
-
prolad
addikt
Valahogy nem áll össze a dizájn, olyan mint valami prototípus, z2 play gyöketsen nem változott, mégis egységesebb és szebb az egész. Itt is egyedül az ujjlenyomatolvasó formájával nem tudtam korábban megbarátkozni, az még oké, hogy négyzet, de még kicsi is, nagyon nem illik oda. De ez legyen a legnagyobb baja.
-
prolad
addikt
válasz
ghiottone #1223 üzenetére
Mindegy, valahogy megoldom, olyan áron találtam, hogy annyiért nem lehet kihagyni. Veszek még mellé egy incipio offgridet, azzal meglesz a nagy akksi meg a vezeték nélküli töltés, a többi része meg rendben van a Znek. Amilyen csúnyácska szegény, még attól se kell félnem, hogy ellopják vagy iPhone-nak nézik
-
prolad
addikt
Sziasztok
Tervezek visszatérni a moto z-re, arra lennék kíváncsi, megkapta már azt a megoldást, hogy az ujjlenyomat olvasóval kiválthatóak a navi gombok? Ahogy nézem újabb motok tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest