- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
#56573440 #2051 üzenetére
Egyik kollégának megírtam privátban, ide is berakom (ezeket az m1 note-tal és az my4-gyel is tapasztaltam, tehát flyme-related bugs):
ahogy tapasztaltam ha levettem valamelyik hangerőt (csengő/média már nem emlékszem melyik) az levette az ébresztő hangját is (ez csak mx4-en tűnt fel)
a messengerben kis grafikai hiba volt
régóta nem tudják beletenni, h lehessen állítani mutassa -e a számod a másik félnek (lehet magyarázni, meg meg lehet oldani máshogy - kényelmetlen dolog, de inkább gáz, hogy ilyen alapvető funkciót nem tudnak berakni)
néha visszaállt gyári billentyűzetre az általam telepített google billentyűzetről ok nélkül
kurzort nem tudod akárhova rakni néhány programban, ha pl ki akarsz javítani egy elírást (bármilyen billentyűzettel)
na meg a hiváslistában konkrét időpontok baromi hasznosak lennének, úgy emlékszem csak annyit mutatott, hogy de/du.
egyébként alapvetően tetszett az m1 note, azért próbáltam be az mx4-et hogy az majd még jobb lesz, meg milyen vagányul néz ki, az viszont szörnyen rossz telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest