Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz South Velen #2052 üzenetére

"ahogy tapasztaltam ha levettem valamelyik hangerőt (csengő/média már nem emlékszem melyik) az levette az ébresztő hangját is (ez csak mx4-en tűnt fel)"

i-s romban nekem már 0.4 től biztos jó.

"a messengerben kis grafikai hiba volt"

vélhetően csak volt, nálam semmi hiba nem volt

"régóta nem tudják beletenni, h lehessen állítani mutassa -e a számod a másik félnek (lehet magyarázni, meg meg lehet oldani máshogy - kényelmetlen dolog, de inkább gáz, hogy ilyen alapvető funkciót nem tudnak berakni)"

nem bug hanem funkció hiány. ilyenből nekem is lenne pár az tény :) mondjuk én nem hívok soha senkit rejtett számról :P

"néha visszaállt gyári billentyűzetre az általam telepített google billentyűzetről ok nélkül
    kurzort nem tudod akárhova rakni néhány programban, ha pl ki akarsz javítani egy elírást (bármilyen billentyűzettel)"

ez ismert hiba, az i-s romban én nem tapasztalom, ott van más billes bug :D freezeled a gyárit és onnantól tökéletes. nekem meg az i-sben felcsúszik a bill szinte a kijelző tetejére :)

"na meg a hiváslistában konkrét időpontok baromi hasznosak lennének, úgy emlékszem csak annyit mutatott, hogy de/du."

egy androidos rendszernél ha a gyári tárcsázó vagy naptár app "cseréje" azért nem egy tragédia szerintem. és továbbra is funkció hiány, ami ellen csak 4 millió app van pont azért hogy legyen választási lehetőség, én wp-ről jöttem és az elsők között rántottam le egy tárcsázót, mert nem győzött meg. bug a billel van és az is egész jól és különösebb tudás nélkül megoldható, ellenben az enyémmel amit nem is ért senki :DDD funkció hiány van, és a nagyobb gond az os "zártsága", de bug nem igazán jött szembe rendszer szinten ;)

Új hozzászólás Aktív témák