Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
#56573440 #2053 üzenetére
i-s rom? tudtommal nem lehet feltenni A/U telefonra.
MX4-en 4.2.8.2A alatt találkoztam azzal a buggal, ami miatt királyul fel se ébredtem. Eleve elég furcsa a flyme-hangerőkezelése.
A messenger grafikai hiba mindkét meizun jelen volt.
A gyári bill fagyasztása valóban megoldást jelenthet a random billentyűzetváltogatásra, de a kurzor elhelyezési hiba minden custom billentyűzettel is fennállt, azt nem oldotta meg semmi. De ha WP-ről jöttél, akkor érthető, hogy nem zavar, ott is megvan ez a kurzorbug, bár ott olyan formában, hogy szavakon belül nem lehet elhelyezni.
Igen, a tárcsázó app cseréje megoldást jelenthet, bevallom őszintén nekem ez eszembe se jutott, mert még egyik telefonomnál sem kellett meglépnem, meg egyébként is akkor már megborul a "flyme-stlye. "
De ha WP-ről jöttél, akkor így is nagyon nagy előrelépés az egész dolog, azt megértem.
Még ma is felforr az agyvizem, ha a lumia 735-re gondolok. Persze nem maga a telefon, hanem a rendszer miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 11, fekete, 128GB
- Samsung Galaxy A szériás készülékeket FELVÁSÁROLOK!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest