Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
South Velen
üzenetére
gyári i-s volt nekem mall-os rendelésből jött.
" Eleve elég furcsa a flyme-hangerőkezelése."
mondjuk én eleve külső programot használok ébresztésre is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"A gyári bill fagyasztása valóban megoldást jelenthet a random billentyűzetváltogatásra, de a kurzor elhelyezési hiba minden custom billentyűzettel is fennállt"
igen. a gyári fagyasztása minden fórum szerint pont megoldást kínál erre, lásd a "gyárilag" fagyasztott kollégánál is frankón megy.

hogy volt bug az jelentheti azt is hogy a program kezelt valamit gázul, vagy az os, vagy akármi. már nincs

"Igen, a tárcsázó app cseréje megoldást jelenthet, bevallom őszintén nekem ez eszembe se jutott, mert még egyik telefonomnál sem kellett meglépnem"
na ezek után nem fair hogy nekem szólsz be a wp miatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Még ma is felforr az agyvizem, ha a lumia 735-re gondolok"
620-at koptattam előtte és a mai napig imádom. korrekt kis rendszer volt a végére, a 10 viszont nem igazán jött át a jelenlegi irány nem tetszett, kellett új telefon, így lett note. csak a helyén kellett kezelni az eszközt és szerethető volt szerintem. de ez véleményes, a tény az az, hogy most kb egy max két bugot tudok az azért annyira nem sok, hugom htc-jével is több van. pedig az 2x többe fájt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- IFixIt iOpener Toolkit
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)