- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1949 üzenetére
10 éves korom óta. Legelőször 13 évesen kaptak el jogsi nélkül. Mondtam a rendőrnek, h pedig még személyim sincs
Szal 25 éve járok acél lovon, jelenleg egy Honda Varadero a paripám. 2004 óta csakahonda! -
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1943 üzenetére
Milyen motort?
Te is motoros vagy?
-
janaman01
addikt
válasz
Egy bökkenő van hogy ugye egy gomb van rajta, és még ugye azt is át kellene barkácsolni egy customban, nem lenne elég egy sima portolás
-
törölt tag
válasz
eretnek
te képes lennél wp-t ios-re cserélni kinézem belőled... ezért tart itt az ország
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1941 üzenetére
na igen , végülis...de most hogy jobban belegondolok, ezen a telefonon nem tudnék mást elképzelni mint a flyme ot, vagy még egy iOS-t
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1933 üzenetére
+1..ha lesz jól müködő lali, akkor engem sem érdekel túlzottan az M...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1862 üzenetére
köszi ! na neeee is fesd az ördögöt a falra
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1812 üzenetére
Neked válaszolok, mert maximálisan egyetértek a véleményeddel, de minden érdeklődőnek szánom:
Egyre töb minden bent van a téma összefoglalójában és a jövőben várhatóan bővülni is fog. A hívószám alapértelmezett kijelzésének nincs köze a telefonhoz, szolgáltatói oldalon dől el, ahogy Blackrulz is linkelte az előbb: [link]
11 év vodafone után váltottam telekom előfizetésre és a hívószám elküldése az új szolgáltatónál is egyből működött. Mint ahogy már előttem említették, a hívószám tiltása, majd újra engedélyezése megoldja a problémát. (privát előfizetés esetében)
Kínai alkalmazásokat gond nélkül el lehet távolítani pl az U romból egy perc alatt, vagy esetleg felteszed az A-t.
Ez a készülék ár/érték arányban véleményem szerint az egyik legjobb jelenleg.
Nálam -és fórumtársak többségénél- probléma nélkül működik hónapok óta. A xiaomiforsale megírta, hogy sajnos hiánycikk a gép egy ideje, sz'al nem bunkóságból nem küldik a megrendelőknek. Mondjuk megértem, hogy az ember várja nagyon. Gondolom válaszukban ők is csak a kínai partner által mondottakat tudják tolmácsolni.
Akinek a hangerővel van esetleg gondja: tárcsázóba beüti az engineer mode kódot: *#*#3646633#*#* és ott a Hardware testing fülön az audio menü alatt ki tudja választani, hogy melyik mode hangerejét szeretné növelni (max 160-as érték) Csak saját felelősségre! miután az eredeti értékeket felírta, hogy azok esetleg visszaállíthatók legyenek!
A 4.2.0.5U rom alapértelmezett audio értékeit -amennyiben valakinek szüksége lesz rá- elmentettem AllTheBest közreműködésével, amit ezúton is köszönök neki!
A FlyMe OS egy -véleményem és tapasztalatom szerint- átgondolt rendszer, tartalmaz sok jó dolgot az alap androiddal ellentétben.
Ez a telefon szerintem elég jól össze van rakva, de senkinek sem kényszer a megvétele. Hibátlan készülék és Brand meg nincs!
Meg tudom érteni, hogy hónapok után már fárasztó ugyanazokra a kérdésekre válaszolni egy végtelen ciklusban, azért is gondoltam, hogy leírok pár dolgot
.
Mindannyian köszönettel tartozunk AllTheBest-nek az eddigi összefoglalóért is!Szóval akinek bejön a gép, az csapjon le rá (források az összefoglalóban vannak), akinek meg nem, az nézzen másikat.[
Nem szoktam regényt írni, de gondoltam jobb tisztázni, hogy ne térjenek már vissza a sokszor ismételt dolgok.
-
zzola
titán
válasz
AllTheBest #1809 üzenetére
Köszi! Azért találtam furcsaságokat:
"Sajnos Flyme OS-ben nem lehet beállítani, hogy kiírja a számunk, ha hívunk valakit." -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1755 üzenetére
bontatlant tuti nem , mert irták hogy az összeset felbontják és ellenörzik mielőtt elküldik....
mondjuk bárhonnan rendeltem , minideal, alis chigon stb, mindig bontott ban jött, igy utólag belegondolva, gondolom leellenörzik hogy bekapcsol e stb...tök mindegy már csak müködjön...gondolom nem küldenek xart mert a paypal vita él nincs lezárva, ha van eszük hiába küldenek hibásat nincsenek előbbre... -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1726 üzenetére
Most vettem észre , jó hogy frissitgeted, köszi sztem a többiek nevében is
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1739 üzenetére
mint mondtam nem ellene akartam beszélni.
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1736 üzenetére
mert a xiaomiforsale nem ?
nem ellene akarok beszélni, mert pl a k3 lenovo jó árba van..
csak innen én is meg tudom rendelni .. ha kináról lenne szó akkor bevállalnám mert onnan még én se rendeltem . Apropó k3 note esetlegesen még szóba jöhet.. -
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1734 üzenetére
lampard kollegánál sajna 1 darab volt ha meg van még neki.
Meg mondom őszintén én nem szívesen fizetném ki a többletet ha már énis meg tudom innen venni kp-ra magyar forintal..
szóval remélem 1-2 héten belül sikerül a g2 eladni, és addigra meg hátha pont lesz készlet. pár hetet tudok várni még esetleg.
azé a ping digital 84 ezres ára se kutya... -
interstart
tag
válasz
AllTheBest #1698 üzenetére
Ne is mondd, én 1,5 napig néztem a zöld sávot, hogy In-stock, csak pont akkor nem volt rá pénzem és nem is akartam kérni mástól...mondom úgyis lesz még raktáron. Erre mire meglett egy hét múlva a pénz...azóta sz...ok ezzel
Pedig igen elgondolkodtam rajta, hogy utánvéttel berendelem és majd ha megjön, addig a postán parkoltatom pár napot, utána meg vígan megyek érte. Hát nem...
-
AllTheBest
őstag
válasz
AllTheBest #1684 üzenetére
Az akksi 60% akart lenni...
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1680 üzenetére
nyugi. én is g2ről jövök amugy. ahoz képest hogy viszonyul?
amugy nem szükség miatt akarok romolni.pont ezért is akarom ezt a telőt még. -
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1576 üzenetére
Nekem nem lényeg hogy hányas android. Inkább az hogy az esetleg új flyme ficsőrök legyenek majd. Nyilván nem 2 évig várható ez el. Na csak paszolnam el a g2 tudnám rendelni.
-
törölt tag
válasz
AllTheBest #1568 üzenetére
az messze baba. átlag bő két napot bír nálam a tepsi, elég sokat nyomkodva folyamat wifi vagy mobilnet mellett. tegnap reggel vettem le és még 52% van benne. játszani mondjuk nem játszok, de exchange folyamat esik be, fb chat fixen megy, zenelejátszó is elég sokat... nincs kímélve, de szerintem filmezve is elzakatolna egy napot
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1560 üzenetére
Simán tegyem kosárba ha úgy van ?
-
LewSmith
csendes tag
válasz
AllTheBest #1502 üzenetére
Hozzászoktam már nagyon a kártyás vásárlásokhoz és elszoktam a kp-tól.
A sziaomi pedig megbízhatónak tűnt a fórum hozzászólások alapján. -
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #1436 üzenetére
MHL képes a teló?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1436 üzenetére
óóóó az enyémnek nem kell annyi..ez már akkor is melegszik ha elkezdek vele videózni mondjuk 5-10 percet..már süt az eleje illetve a hátulja a kamera résznél
de kösz a tippet , megjátszom
..nehogymá leszivassanak ezzel a telóval mást is...( akárkit is)
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1425 üzenetére
hát szerintem erre a legkisebb az esély a kis ferdeszemüekkel való tapasztalataim alapján de ha igy lesz megbeszéljük
ma is egyszer csak belassult mint állat...hivás nem inditható stb...restartolni kellett...néha fogja magát és eldobja a tudatát...ja és semmit nem futtatok..se face se instagram..egyedül az időkép és a gmail fut...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1423 üzenetére
a vitában is "leirtam" nekik hogy nem kell a xaros telefonjuk...én visszaküldöm nekik ( dugják fel) és pénz meg vissza... ha meg nem tudunk megegyezni akkor majd a paypal dönt...ezen nincs mit vakarózni napokig, a videókón jól látható hibás a készülék, ezek meg vakaróznak már napok óta...hogy igy meg úgy...haggyuk má...
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1393 üzenetére
csak vicceltem
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1391 üzenetére
Ezeknek a hibás telefonoknak akkor van egy közös nevezőjük...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1389 üzenetére
köszönöm,
egyébként lehet azért is "húztam " le mert pl a képeket kinagyitva mikor ugye húztam el jobbra balra, úgy adta be mintha mintha a téglákat egymásra pakolgattad volna, eltolva a képrészleteket, és utána simult ki...sokszor megakadt görgetéskor főleg mikor sok szines tartalom volt bárhol bármilyen alkalmazásban...meg hát tudjátok a gondjaimat...és igy utólag belegondolva, nagy valószinüséggel kaptam egy hibás darabot, amit sajnos levéleményeztem, és hangot is adtam neki...de lehet ,egy úgymond hibátlan darabbal semmi gondom nem lett volna...
kérdés mit reagál a honorbuy....aki kézbekapja ezt a telót azt mondja hülye vagyok mert ennek semmi baja..de használat közben jönnek elő a bizony mélyen rejlő "hardverhibák" egy biztos ezzel a telóval valami nagyon nem kóser...kezdve a kijelző tetején lévő "sárgásodással,fehér alapon..stb stb...
-
hunaqua
addikt
válasz
AllTheBest #1370 üzenetére
Szerintem a XIAOMI szintet nem fogják elérni.Az és a LENOVO teljesen más szegmens már.Egyébként nem baj az,hogy valaki kevés,de nagyon jó minőségi terméket gyárt.Az előző kettő gyártó viszont a világ harmadik helyére hajt.
-
hunaqua
addikt
válasz
AllTheBest #1368 üzenetére
...miért,a XIAOMI az milyen név?
..vagy HUAWEI
..vagy SAMSUNG,...ja az ismert dzsunka márka -
erik88
aktív tag
válasz
AllTheBest #1337 üzenetére
17 ezerért is van fönnt komplett lcd+digitizer.
Valakinek nincs eladó tokja?valami fémre gondoltam
vagy valaki nem tud olyan helyet ahol tudnék venni magyar raktárrol? Csak mert nem akarok varni az ebayes rendelesre
-
hunaqua
addikt
válasz
AllTheBest #1323 üzenetére
Aki "cégre" veszi,akkor jó ár.Ez a számla tartalmazza legálisan az Áfa-t.
+ 2év Magyar garancia!
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1323 üzenetére
Jogos.
Azt hittem, hogy eddig mindenkit csak az bántott, hogy miért nincs raktáron? Itt meg van. -
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1295 üzenetére
... a következő kérdéshez :-) igen, out of stock, de attól még kosárba tehető és mikor beérkezik hozzájuk, akkor küldik is.
Nemtom mért neked válaszoltam :-)
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1275 üzenetére
elküldtem nekik az összeset, egy kis szösszenettel miszerint ha ez sem elég akkor majd a paypal dönt...
csak azt nem tudom , hogy kijelző hiba vagy gpu , avyg mi lehet szerintetek ? -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1271 üzenetére
de még véd a paypal....remélem az nem hülye...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1269 üzenetére
de mindegyik film ?
a hd s filmeket is jobban megnéztem, ott meg felül ad be egy egy pillanatra ilyen "csikokat" sőőt ha sötét videüt csinálok a saját kamerájával, tehát veszem a nagy sötétséget, abban is vannak ilyen pixelesedések visszajátszáskor..
hopp elkaptam a jobb alsó sarkot is....nah ha ez nem elég nekik akkor pay pall azt mehetnek a picsbe remélem sikerült , most nézem vissza
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1250 üzenetére
hu azóta itt nyomkodom de az istennek nem kapja el...pedig elég sürün felvillan.....áhhh....
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1186 üzenetére
tegnap má idegemben majdnem szétkaptam, de nem csavarhúzóval hanem a fenyő asztal sarkával...a párom fogott vissza
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1171 üzenetére
Átálitottam , de úgy is kaka....nekem honorbuy mégcsak nem is válaszol
-
erik88
aktív tag
válasz
AllTheBest #1125 üzenetére
Köszönöm szépen
akkor tehát jó a a telefon
a másik kérdésem: Kamera milyen ?
ja meg, hogy akku időre mennyire veszélyes ? -
eladogeppc
veterán
válasz
AllTheBest #1118 üzenetére
Akkor rakjam át Blog módba ? Ott hogy találnak akkor rá ?
Elvileg itt már olvashatjátok. Szerintem még jócskán van mit fejlődnöm.
Meizu M1 Note vs Lenovo K3 Note
SZERK: Mehet vélemény majd a Blogba, aki gondolja hogy megosztja velem a véleményét....
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1107 üzenetére
szintén zenész. szerencsére az enyémmel sincs ilyen gond
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1105 üzenetére
Igen, igazad lehet. Olyasmit beszélhet, amennyire sikerült kivennem, hogy a szoftver hiába mutatja azt, hogy ráfókuszált a kamera a tárgyra, az mégis kinagyítva mosódott lesz. Ez nem mindig a firmware miatt van. Akkor forgat az óramutató járásával megegyezően a kamera modulon és úgy mindjárt éles lesz a nagyított kép is. Ezt az orosz felirat angolra fordításából és a videón látottakból legóztam össze
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #1060 üzenetére
Nem kell oda félóra, elég 1-2 perc pl a Badland játékkal.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1058 üzenetére
Mondjuk egy beach buggy racing fél óra után? Nem mintha nagy játékos lennék én is....
-
eladogeppc
veterán
válasz
AllTheBest #1049 üzenetére
Ahogy gondoljátok, részemről rendben van.
Nekem volt mind a kettő, de a vélemény mindig szubjektív dolog.
Egyébként egy normál fényképezőgéppel lefotózva nem kapunk racionális képet a kijelzőről.
Én egy normál A4-es papír mellé raktam a telefont, és ahhoz viszonyítottam a fehérséget.S4 Minivel összehasonlítva totál hamis képet kapunk, ugyanis az S4 mini kijelzője olyan kékes mint atom.
Hozzáteszem, hogy az összes Samoled-el való összehasonlítás hibás, ugyanis nem tudnak fehéret normálisan kikeverni. Még az új S6-os sem. Mindegyik Samoled túlszaturált, hamis színeket vonultat fel.
Sajnos az elektronika nem fogja tudni normálisan eldönteni melyik fehér a fehér. -
namilegyen
tag
válasz
AllTheBest #1026 üzenetére
Köszönöm . Nagyon jól néz ki. Rendelek egyet gyorsan valahonnan
s3 lte meg megy a jófogásra
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1024 üzenetére
Kivárom a paypalos védelem 40.napját..addig nyúzom..és ha nem lesz roszabb , nem fog érdekelni....mire visszaküldöm , akkor az isten se tudja csinálnak e valamit neki stb....meg mire vosszakapom.. ( ha addig több baja nem lesz....
)
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1020 üzenetére
Most megnéztem majd kigúvadt a szeme( má foltokat látok) véletlenszerűen, villan fel fekete háttérnél fehéren, szürkés háttérnél fehéren, pirosan felválltva. De má majd kifolyik a szemem.....hát érdekes lesz gariztatni...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1018 üzenetére
ok.megpróbálom..az a baj ugye hogy a videón alig látszik , mert egy egy pillanatra villan fel...ezt a képet is videóból vágtam ki, de úgy kellet akcióznom hogy pont ott állitsam meg..tehát ha elküldöm nekik a videót gari ügyben semmit nem fognak látni belőle....neeee már....a jiayu gariztatása is nehézkesen megy..most meg ez is ...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1016 üzenetére
ez a dead pixel progi vagy mi ? nem javit rajta? vagy ez most más?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1008 üzenetére
ohh köszi , még szoknom kell a flyme ot
csak ne akaszkodjanak már rám,akit nem akarok, mert hamar lesziják a netem
-
robi1979
aktív tag
válasz
AllTheBest #1004 üzenetére
Nem erről van szó és hálás vagyok nektek az eddigiekért is hogy megosztottátok, leírtátok, ez sokaknak segítség, köztük nekem is. Nem az a típus vagyok aki havonta/kéthavonta cserélgeti a telefonját, tényleg 1-2 évig szeretnék egy megbízható és jó telefont. Jelenleg egy Motorola xt912 razor maxx-ot használok, ez most lesz 2 éves de megérett a csrére. A meizu m1 tényleg tetszik, nem véletlenül olvasgatom nap mint nap a topicot. Abból amit leírtatok azt érzem hogy ez a készülék jelenleg full kompromisszum számomra. Méret: 5,5" ahogyan nevezitek, tepsi, ennek ellenére tényleg tetszik. Jön a nyár, rövid nadrágos szezon, elgondolkodtam hogy hová rakom. Mondjuk az is igaz hogy a munkám miatt keveset járok rövidnadrágban. Melegedés: valaki írta hogy annyira felmelegszik a készülék hogy szinte süt. Nem tudom hogy kiderült e hogy tényleg egy beragadó app okozta e? Kijelző/pixelhiba.... És a mérlegem másik oldalán ott a Xiaomi Mi3, amit ugye a felső kategóriába szántak és jelenleg a két készülék között 20-25.000ft a különbség. Ezért nagy dilemma számomra mert nyilván húzom a számat a +20-25.000ft ért mert nem tudom hogy összeszerelési minőségben, hardverben megéri e a plussz különbözetet maga a tudat hogy az Mi3 a felső kategóriába készült+64gb+NFC+MIUI ROM és a kisebb minőségi szórás és kevesebb a meghibásodás. Lehet azért érzem ezt mert minden tesztben majdnem maxra pontozzák az Mi3-at. De abból amit leírtatok azt érzem hogy a Meizu m1-nél nagy a szórás, ahogyan valaki fogalmazott, ahány Meizu, annyi féle. Viszont az Mi3 egy közel 1,5éves konstrukció, itt viszont egy baráti, segítőkész csapat tevődött össze, aminek örülök mert az Mi3 topicban 2 hete feltett kérdésemre a mai napig nem érkezett válasz...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #999 üzenetére
értem köszi, akkor tuti nem egy cég csinálja a sima, illetve az üvegfóliát
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #996 üzenetére
A sima fólia mennyire passzentos ? Csak mert az üveg mintha 5,3" ra tervezték volna
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #988 üzenetére
Jogos, tessék villogtatni azt a kijelzőt tartósan
Am tök jó, hogy ilyen lelkes és segítőkész csapat gyűlt itt össze! Nagy pacsi mindenkinek!
-
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #979 üzenetére
már fut a teszt köszi
-
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #977 üzenetére
megpróbálom,köszi.
Ha nem tűnne el,ezt vajon cserélik gariba szerinted?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #925 üzenetére
végülis azt is meg a procit is, szerintem
rasky: oké majd megbámulom
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #923 üzenetére
ja jó
már próbáltam 4K s videót, ha az akkunál kiegyenlitett ben van, akkor szaggatja, ha nagy teljesitményüben, akkor viszi...valamit a procin állitgat ...jó lenne tudni mennyire veszi vissza mondjuk energiatakarékosban.. -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #921 üzenetére
egész jó
látom a második simet nem használod, az A s romban nincs kártyakijelzés ha nincs benne kártya...ha gondolod tedd fel az A s romot, nincs benne kina cucc, a root újra kell engedélyezni, de semmi mást nem xar el..én má ide oda cserélgettem..( nem birok a véremmel, csak kihasználom azt a kis lehetőséget is hogy romoljak )
purpledonkey: ha már egy kinai mobil jol müködik az előtt meg kell bizony hajolni mostanság
( régebben más volt a helyzet)
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #916 üzenetére
Mert? ? Az enyém is működik gond nélkül.
Elvileg az a dolga, szobrot ezért nem fogok neki emelni. -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #918 üzenetére
én is rendeltem hozzá ilyen szilikonos tokot, kék kerettel vagy mivel
majd csinálok képet, te is nyomhatnál egyet lássuk milyen..esetleg segit a többieknek a választásban .
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #916 üzenetére
hát vaze...szégyelheted is magad
nem tudom lehet placebo, de lehet az U s rom hangosabb....(mármint a média stb nem maga a rom kiabál
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #914 üzenetére
hát ez hihetetlen..ahány meizu annyi szokás ?
szerk : restart és jó.....
-
hunaqua
addikt
válasz
AllTheBest #897 üzenetére
Nem kell hamisat venni!A Lenovo-nál nem úgy hamisítanak mint a Xiaomi-nál.Ott ráírják valamire,hogy Lenovo,és adnak valami új számot neki.A Xiaomi nagyobb gáz,mert ott copy 1:1.
janaman01
Nem a Note volt,a sima K3.
-
hunaqua
addikt
válasz
AllTheBest #894 üzenetére
,,,na nekem ez a gond a Flyme-al,ill. nincs különösebb gond csak hozzá van "kötve" a telefon.A Vibe -ot utálom én is,nem is azt használom a Lenovo cuccokon.
janaman01
Ez sem igaz teljesen,volt 2 napig egy K3 (olcsó 120-130usd.-) dobtam rá egy CM Rom-ot,és nagyon jó kis telefon lett belőle.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #894 üzenetére
talán ezt annyiban cáfolnám, hogy régebben "csak" jó telefonokat gyártottak, mára már elkurvultak ők is...és igen vannak jó telóik de azok 400 dollár környékén indulnak
...viszont a vibe ui stb nekem se jön be...
-
hunaqua
addikt
válasz
AllTheBest #887 üzenetére
Azért a Lenovo is jó cucc.
(nagy brand,nagyon sok típust gyárt különböző kategóriában)
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #887 üzenetére
Az oppo color os e se kutya...olyan is volt a jiayun...sőt szerinzem az lesz a favorit rá
...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #885 üzenetére
Én már egy jó ideje csak kinait használok, mostanában viszont óvatosan kell választani!
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #883 üzenetére
nálam is ilyesmi, de pl a flyme ugye...nem látom hogy mennyi az annyi az akku nál mert nem fér ki....ha átállitom kicsire a betüméretet és angolra a nyelvet még akkor sem..csak 6h......tehát már nálam is volt 6 óra valamennyi
viszont levett fényerővel jiayu s3 ( meizunál ez kb 60% os fényerő) 7 óra 30 perc a rekord 2 simmel, és állandó wifivel : -
törölt tag
válasz
AllTheBest #878 üzenetére
az alulról húzható sávra gondoltam
azon láttam hogy a futó programokat ha elhúzod akkor oda lehet tenni mindenféle funkciókat. az nem él nálam
-
RGida85
tag
válasz
AllTheBest #867 üzenetére
Megvan. A CPU-Z azt írja 26,46 GB
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #867 üzenetére
ööö olayan 26, valamennyi
-
robi1979
aktív tag
válasz
AllTheBest #852 üzenetére
Kezdjétek már a vásárlás szekcióval mert én kb 2 hete várok a xiaomiforsale-re hogy legyen náluk raktáron. Először a 32gb-st pályáztam meg de az még mindig nem rakható kosárba, illetve most már bele nyugodtam a 16gb-sbe, de az még mindig out of stock fehérben. Azt meg várhatom hogy kizöldüljön az in stock... Megrendelni meg kifizetni így nem merem, mert nem tudom így mikor küldik kb mert addig meg lehet beérkezik hozzájuk a 32gb-s fehér is....
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #833 üzenetére
Uhh durva sztori....a képet is megnéztem...hát ...no comment
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #827 üzenetére
Nekem A...hmm ez furi egyfeszt engem találnak meg ilyen gondok
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #824 üzenetére
Na backi....ez nem jó hir, melyik rom van fent neked?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #822 üzenetére
És a teló hangszóraja?
Fülesen nekem is egyenletes, megnéztem mérnökiben de egyenketesen van elosztva a media mindenhol...hmm furi...az nvram ban meg még nem merem lecserélni az audió részt -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #820 üzenetére
Benne vagyok
Lehet ujabb hiba?
Nézzétek már meg ti is...hallgatok zenét vagy youtube ot elkezdem levenni a hangot a gomb al...ugye halad a folyamatjelző lefelé 3s a közepéhez érve hopp hangosabb lesz , majd halkitom tovább és egyre halkabb...visszafelé ugyanaz , hangositom...majd a közepénél megint hangosabb,
Kiváncsi vagyoknalatok milyen
Le kell irni az összefoglalót, van ennek egy próba topkha is, majd szópni egy modinak hogs rakja bele
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #818 üzenetére
Nagyon jó ötlet, magam is foglalkozom a témával. Olvasom a Meizu és a Meizufan fórumokat is rendszeresen, hogy minél több infó legyen. Azt valamikor neki kéne állni összegyűjteni a linkeket a gyakran felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Ezen kívül nem ártana összefoglalni, hogy milyen romok vannak, mik a különbségek köztük, stb.. Mintának meg jók a már meglévő összefoglalók más készülékekről.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #813 üzenetére
mondjuk arra én is kiváncsi leszek , a loli már ki tudja akázni a 64 bit lehetőségeit a 4.4 még nem...
purpledonkey: lassan a végére érek
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #810 üzenetére
Akkor akár kezet is foghatunk
Nekem 3GS-ből van kb 3 db a telefonos fiókban, azokat szerelgettem én is eleget. Még az ebay-es készletem is megvan hozzájuk. -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #808 üzenetére
Há mondom én h Te leszel az én emberem ha lesz valami
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #806 üzenetére
nem is tudom honnan lehet olyan kis "hozzávaló csavarhúzót" vagy mit beszerezni
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #795 üzenetére
Én már rootoltam flyme accounton belül...muszáj volt pár appot fagyasztani, illetve pár app is kérte, amit használok...root meg visszaállítható
(#796) janaman01: a color temperature állítható a menüben, ha zavar.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #795 üzenetére
sufni tunning
az oroszoknál is problémáztak az úgynevezett "sárgás" meleg..szinhőmérséklet miatt, és az egyik csinált egy összehasonlitást egy LG g2 vel, miszerint a fényerő jobb a meizunál, a szinhőmérséklet közel azonos, illetve egy kicsit melegebb az lg g2 nél, tehát az lg sek ezért nem veszik észre amiről én vakeráltam
meizu m1 note
LG G2
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #793 üzenetére
sokat szidom szegény telefont
( és meg kell jegyezni jó kis társaság vagytok , már máshol rég nekemestek volna)
De be kell látni tényleg jó képeket, videókat lő...volt már egy jó pár kinai a kezemben, de ez eddig a legjobb e téren, mostmár megbarátkoztam a telóval .... -
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #790 üzenetére
Az lett volna a fehér mellett a második opció nekem is. Élőben még nem láttam, de képek alapján nem rossz.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #790 üzenetére
ja nekem is kék van, semmi gond a szinével
-
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #754 üzenetére
A regebbi mp3 lejatszoi is magas minoseget nyujtottak,szerencsere ezek szerint a telefonok is. Hetvegen egy MX3-at fogok nyustolni,megnezem az milyen.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #754 üzenetére
jó az összeszerelés, de ha véletlenül szét akarnád kapni akkor itt egy kis segédlet
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #752 üzenetére
remélem az enyémet jól megragasztották
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #750 üzenetére
talán igy ( lehet csak annak mutatja aki be van regisztrálva az orosz oldalra?
persze szerintem toljad a képeket
meg kell jegyezni szép képeket csinál!
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #696 üzenetére
szerencsére nem lett igazad!
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #735 üzenetére
kezdek már én is megbékélni vele...egy dolog zavar ..a media kihangositás stb hangereje....illetve minősége...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #732 üzenetére
bármikor jó lesz akár kép akár videó....szivesen venném! kiváncsi lennék egy másikra is nagyon...ahogy látom elég nagy a szórás ...melegedés kijelző stb...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #730 üzenetére
hmm....és ha leveszed csutkára a fényerőt, akkor milyen...mert nálam ha leveszem, akkor szinte semmit nem látok rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest