- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Aktív témák
-
válasz
Racecam #1826 üzenetére
Igazat kell adnom neked. Sajnos csak annyit érnek el ezzel a dologgal, hogy most a kék rajongói fognak itt sírni! Az első csiszolások után be kellett volna vezetni a diktatúrát!
Mindemellett maximális tiszteletem azoknak, akik próbálják megtalálni a középutat, és a visszajelzések alapján módosítani!Mellesleg nekem is a szívemhez nőtt az a kékes kombináció...
-
-
kovy79
őstag
válasz
Racecam #1710 üzenetére
Természetesen igazad/igazatok van! Nálam is kivágta volna a biztosítékot, mint HG.
Ám van pár előzménye, amiért elszakadt nálam a cérna, mint "mezei user-nél".
Az említett baromi, ismétlem baromi normális hangvételű postra igenis fellengzős hangvételű válaszod érkezett. Mi az, hogy "gyanítom"? Hogy jön ahhoz bárki is, hogy egy intelligens kommentre valaki "gyanítgatással" egybekötött, cinikus választ írjon?? Ráadásul nem az első hasonló, fellengzős válasz egy normális kritikára!
Ám ne lovagoljunk ezen, részemről tele a t***m ezzel, több kommentet meg nincs időm felhozni (pedig 600 környékén is volt pár), meg csak magamat húzom fel...Parci: igen, elismerem bunkóságomat. A másik, megfelelő (HG-k által szintén nem látogatott és soha nem lereagált) topikban leírtam, miszerint tényleg sokat javult az állapot a kezdetekhez képest. Bár ott is jól elbeszélgetnek egymással a user-ek...
Dizájn, színek: pedig hidd el, jómagam (és az én olvasatom szerint még pár száz) ember véleménye az, hogy valóban stílusérzék nélküli ember csinálta a színösszeállításokat. Esetleg te is "gyanítod", hogy mi csak rosszat akarunk és "hótbunkók" vagyunk? Legyen...
"számold össze userek szerint, hogy hány pozitív és hány negatív reakció érkezett ebbe a topikba"
Ezt ugye nem gondolod komolyan? Én nem ebből élek, nem kell magamat áltatnom. Elég csak olvasni, ha pedig a felhasználók szerinti súlyozott véleményeket nézzük, akkor még inkább szomorú a kép...Chaser:
Az szavazásos ötlet jó, de mindketten tudjuk, hogy az emberfia nem "sz*rik oda, ahonnan eszik!
Valamint esetleg mégis demokrácia lesz és mindenki szavazhat és oda fordul a kocka, ahol "jó" neki... -
Chaser
legenda
válasz
Racecam #1710 üzenetére
Én is csatlakoztam hozzá, észre se vettem, de már nem olvasom a híreket, nem látom át, keresni kell, eddig pár másodperc alatt minden megvolt. Erre a tartalom ugyanaz marad dologra írtam fentebb egy példát
Hírt már csak akkor olvasok, ha "re" látom és éppen érdekel is, de legalább kevesebbet vagyok itt, másutt meg többet.
kovy79: Ilyet ne mondj, mert üldözési mániát béklyóznak rád
Valaki szóvá tette hogy bántja a szemét és télapó kis híján lefóbiásozta
Én is egy fóbiás, üldözési mániában szenvedő, ki tudja még milyen rejtett szindrómákkal élő ember vagyok, akarom mondani pingvin
Parci: Én nem akarlak sarokba állítani, de játszhatnánk egy kicsit. 2 gomb, 1 szavazat..."vissza a régit"..."éljen az új", mondjuk 500 napos reg lenne a szavazás feltétele meg ugyanennyi hsz. Bejelentkezéskot felugrana egy kis ablak, és a szavazás mindenki számára látható lenne, nem csak az eredménye, hanem hogy ki melyikre szavazott, ha 1 hétig működne akkor lehetne valami statisztikát tudni "hivatalosan".
szerk: dqdb: A végén mindenkiből akinek a régi stílus jött be web developer lesz
Új szlogen...a ph fejlődésre ösztönöz...nem is rossz
-
kovy79
őstag
válasz
Racecam #1708 üzenetére
Ezt pont te mondod, aki a ... stílusban kommentálja a kritikákat?
Nem, ez nem személyeskedés, de tanulhatnátok egy kis jómodort.
A normális hangnemű kritikákra gyalázatosan tudsz/tudtok mostanság reagálni ( #1642 a sort most folytathatnám, de időm nincs rá).
Nem tetszik, hogy valaki baromi normális kritikát fogalmazott meg?
Kb 1-1,5 éve (lehet esetleg párhuzamot is vonni a házigazdák számának hirtelen megugrásával) igen érdekes, pökhendi stílus ütötte fel a fejét néhány házigazdánál és moderátornál is. Csak a tisztánlátás kedvéért: ez sem személyeskedés! Tények, amit páran osztunk.
Valóban, az utolsó, általad lereagált komment olyan lett, amilyen, de van ám egy magyarázat: ok-okozat. Szerintem az itt eltöltött "pár" napom alatt nem igazán voltak hasonlatos megnyilvánulásaim, ám egyre kevesebb lesz bármilyen is... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Racecam #1642 üzenetére
még az elején volt 1-2 sértő beszólásom, (szerintem Parcinak) mára lehiggadtam, bocs...
de a véleményem nem változott. egy dolog, amivel megbarátkoztam, a fórum színezete. az egyre jobban bejön.
a főodal kritikán aluli kaotikáját már jó sokan szídták, de azért részemről még egy szavazat, hogy borzalom...
hogy a híreknél dátumok visszajöttek, az legalább jó. de az sem tetszik, gogy hírek egymás mellé kerülnek. és ha jól látom, közben egy tagozódás meg is szakítja a folytonosságot. deminek?
én minden nap kb. a hírek felét egész biztosan elolvastam. váltás óta kb. össz max 10-et....
a főoldalra ránézve elmegy a kedvem, és továmegyek az utolsó hsz-aimhoz, és az apróba. azt hittem, hogy én vagyok egyedül hülye, de látom, hogy más is van így vele.
nem tudom, hogy mértétek-e a híreknél a kattintások számát, (logoutnál ugye a szerző ezt látja, gondolom itt is így van). érdemes lenne összehasonlítani. egy hetes viszonylatban az összes hírre való összes kattintást közvetlenül a váltás előtt és után.tipikusan az a hiba lett elkövetve, mint a lapok legtöbbjénél. a készítő kizárólag a logikát vette alapul, és nem próbált meg a felhasználó fejével gonolkozni, látni. fél évig nevelgette a gyermekét, talán túl sokáig, annyira, hogy a végén már a hibái ellenére is elfogultan beleszeretett. és azt is gyanítom, hogy a fejlesztés, szerkesztés során folyamatosan ugyanazon emberek véleménye lett megkérdezve, akik folyamatában átélték így az egészet, megszokták a változásokat, és így megint csak nem tudták jól véleményezni azokat a negatívumokat, amiket mi talán azért igen, mert rögtön, váratlanul a késztermékekkel találkoztunk.
azaz: az indítás előtt kellett volna találni legalább 10 olyan ph usert, aki tárgyilagos, nem részrehajló véleményt monott volna, mint itt is egy-két örökös tapsikoló. feltételezem, ez elmaradt. és ahol állítólag több, mint 200.000 regisztrált tag van, (reklámfelület kiajánlásból veszem), ott azért tán ezt is meg lehetett volna tenni....
és a kritikát is jobban viselni, mint helyenként, ebben a topicban tettétek néha, mégha sokszor nyers is volt...még apróság: keresőből jutottam topicba. keresem, hol van a témaindító írás link. feladtam. később megint. aztán teljesen máskor kiszúrtam, hogy van, csak máshol...
szerk:
mint említettem, bankok szoktak hasonló, nem bamba ügyfélszemlélet-centrikus nézetű nyitóoldalt csinálni, ahol az összes akciójuk ott van, meg minden más.... de ott legalább néha szokott lenni oldaltérkép. talán lehetne itt is, valami ilyesmi.... -
kovy79
őstag
válasz
Racecam #1642 üzenetére
Hagy már te is ezt a demagóg szöveget! Egyszerűen képtelen vagy felfogni, h valakinek nem tetszik valami és a hányinger kerülgeti miatta??? Drágább lesz holnaptól miatta a kenyér??? Ész kell hozzá? Én is teleaggathatnám a hsz-emet lenéző/bunkó smiley-kal, h flegmábbnak tűnjek...
Tartalom a lényeg? Vegyél egy bugyirózsaszín cípőt (szigorúan olyat, amilyen most is van neked "normális" színben) és abban rohangálj az utcán! Ja, hogy esetleg nem tetszik? Kit érdekel..... -
virkir
veterán
válasz
Racecam #1642 üzenetére
Hasonlóan gondolkodtam mint Chaser de egy utolsó szösszenetet azért még megengedek magamnak.
Tudod valahogy úgy sikerült ez a dizájn váltás minta az őshonos Magyar autótuning.
Adott egy meglehetősen letisztult kissé konzervatív de azért stílusos külső aminek nekiállnak flexxel meg laposvésővel az ifjú titánok, hogy mi akkor most megmutatjuk mit is tudunk igazából.
Egy a baj hogy fogalmuk sincs a színek, formák összhangjáról és a végeredmény egy igencsak vitatható egyéni "ízlés" alapján kialakuló forma.
Lesz azon az "autón" vakolt kilincs, kamu légbeömlő több helyen, hatalmas spoiler stb. amikkel nem is lenne baj ha a megfelelő stílusban a megfelelő helyen alkalmazzák őket de nem ott és akkor amikor a legtöbb esetben történik.
Adnak a végén az egésznek egy elfuserált színösszeállítást majd hátradőlnek és elégedetten bontják a hideg söröket miközben egymás vállát veregetik, hogy milyen szép lett az Ő művük.
Csak az a baj, hogy rajtuk kívül igen kevesek azok akik hajlandóak lennének magukénak tudni azt a "szépséget".
Tudod ha egy oldal váza 16 színből áll össze (ha jól számoltam) amik ráadásul a melegtől a hidegig átfednek mindent azt nem igazán lehet egységesnek nevezni lásd a rikító lila pacnit a sárga és vörös fejléc alatt.
Száz szónak is egy a vége akár mennyire bizonygatjátok csak alulmúlni sikerült a régi oldal arculatát és nagyon nem mindegy milyen vázra van ráhúzva a tartalom.
Gondolom azt nem tudjátok megnézni, hogy a tagok közül mennyien felejtették el a főoldalt és lépnek be aloldalak fórumaiból és hanyagolják a PH-t, pedig érdekes lenne. -
Chaser
legenda
válasz
Racecam #1642 üzenetére
Már ne haragudj meg, már úgy voltam nem szólok ehhez a témához hozzá, eléggé megosztja a társaságot a téma amúgyis. De olyat mondani, hogy a kinézet egy váz, a tartalom ugyanaz....Lehet hogy így van... Középsulis koromban volt egy igazán fullos csaj, derékig érő gyönyörű hajjal, sokan szerették volna maguk mellett tudni, köztük én is
Valahogy úgy jött össze, hogy nem mozgolódtunk 1más környékén, aztán valami buliban láttam egy hasonló arcú leányzót, valamennyit ittam is igaz, táncikált serényen előttem, de nem törődtem vele, ennek a csajnak rövid tüsi haja volt...na pár óra múlva azért felismertem, a csaj levágattta a haját
Hiába volt ugyanolyan kedves, meg amellett szép, én többet rá se néztem, meg sokan mások se, ennyit erről.
Valaki írt egy találót a kékítésre, hideg. És tényleg az. De ami tényleg odab@sz, a fekete privát értesítése, az hogy idegen még mindig a váltás már nem is érdekel, előbb-utóbb megtalálom amit keresek, de lassan kezd olyan hangulata lenni a színezésnek mint egy temetés
Én ugyan elolvasom most is a hírt ami érdekel, meg éjfél után is fenn lógok
, de sokkal-sokkal jobb volt a régi ph nekem -is-
Tudom, húzzak a fenébe vagy fórumozzak logout alól....
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Racecam #1587 üzenetére
Igaz, blogoutnál, ha nem publikálom rögtön, gondolom akkor is látom, hogy hogy néz ki, ha jól sejtem - még soha nem próbáltam ki
Ha címlapos írásnál nem pipálom ki a publikáció (elkészült) gombot, de leokézom, az írást akkor ott is úgy fog működni, hogy én látom, hogy milyen is a cikk, de más nem? -
mexel
veterán
válasz
Racecam #1537 üzenetére
Persze, csak azért mondom, hogy az ilyenekkel inkább ne foglalkozzatok, lehet hogy 12 éves éretlen, vagy igazi bunkó aki ilyet ír, rájuk kell hagyni. A regisztráció pár perc és könnyü egy nick mögé bújva így beszélni. Magatokat dühítitek csak fel az ilyen embereken, és az ember ilyenkor paranoiássá válik, és minden negatív kritika már csak bosszantóan és nem építően hat. Persze, ebgem is idegesítene, de már rájöttem hogy nem szabad ezzel foglalkozni. Ennyit tudnak, rájuk úgysem hatnak az észérvek
Na további jó munkát mindenkinek, nem folyok ebbe jobban bele, én csak nézgelődő vagyok
-
Chaser
legenda
válasz
Racecam #1531 üzenetére
"Te sem csináltál tulajdonképpen mást, csak visszahoztad a régit, mert így érzed magad "biztonságban". Tipikusan az az ember vagy és ezt nagyon komolyan nem bántásnak szánom, aki a befogadás, megismerés helyett, inkább a semmin ne változtassunk vonalat képviseled."
A többit hadd ne idézzem, visszaolvasol és látod mit írtál Winner_hun-nak. Valaki akinek nem teszik a szín sémája, változtat és ebből te messzemenő következtetéseket vonsz le. Te tipikusan az az ember vagy -és ezt nem bántásnak szánom
-, aki csak a maga szemszögéből nézi a dolgokat. Régen nem így volt...
Nem tudom hol beszéltem veled tiszteletlenül, majd megosztod velem ha úgy gondolod. Avataromról csak annyit, ha nekem nem járt nagyon sok embernek szintén nem járna, akinek van....a következetesség elvét követve, te úgy látszik mást követsz. Én ettől függetlenül amiben tudok segítek, írni úgy ahogy tudok, rajtam nem múlik. Nem az avatarért fórumoztam eddig se, nem 600 nap reg-gel szaladtam avatart kérni mint sokan és elhiheted ha akarom másik nickkel lenne avatarom, ha ezzel nem is
De valahogy túlélem hogy chaser pingvin marad, amúgy is az maradt volna kis változtatással
Félreértés ne essék, nem azért segítenék hogy abból a ph profitáljon, csak az olvasók miatt, hatalmas sérelmemet félretéve. Most ha nagyon kötsög lennék azt mondanám, örüljetek neki, hogy nem lett avatarom, én meg annak örülök, hogy valamennyire tudok írni és nem érdekel mi van a nevem alá írva, akkor is elmondom amit gondolok, még ha az esetenként kellemetlenségekkel is jár...Mivel nem vagyok -annyira
- kötsög, így csak azt mondom, ha valamivel jobbá tudom tenni a fórumot a továbbiakban akkor megteszem, van itt sok jó arc akiért érdemes. A motiváció ugyan más, de szerintem a célunk ugyanaz
-
Chaser
legenda
válasz
Racecam #1506 üzenetére
Neked meg az összeesküvöselméletek gyártása helyett azt kellene megérteni, hogy sokunknak fáj ettől a színöszeállítástól a szeme? Kápise'?
Parci : Nagyon röviden: én mikor felajánlottam hogy segítek átolvasni a cikkeket, még választ se kaptam az illetőtől. Nyilván mindet nem tudnám átnézni, egy részét igen. Még az is előfordulhat, hogy én is hibázok, de több szem többet lát -legalábbis amíg ki nem folyik- alapon gondoltam, én segítek, hogy jobb legyen a fórum, én aki annyira szar ember vagyok hogy egy rohadt avatart nem kaphattam. Ha én fel tudom ezt ajánlani nyilván lettek volna többen is, tudod egy bolond százat csinál
Nem kellett, hát jó, legyen új design régi formában.
Designváltásról: értem, hogy kellett változtatni, még mindig azt mondom az legyen a legkisebb gond hogy megszokott dolgok más helyre kerültek, most jobb vagy rosszabb helyre lényegtelen, meg lehet szokni. A zavaró színeket viszont nem lehet megszokni. Valaki csinálna rá kis kaput, és Racecam már majdhogynem fóbiásnak neveziNa itt a baj, lehet sokunknak nem a legjobb a szemünk, de sok embernek a másik oldalon meg csőlátása van. Elég nagy cégnél dolgozom én is, ha a fórum belső életével nem is vagyok tisztában, azért sejtem miről beszélsz. Napi szinten találkozok a cégnél olyan fejlesztéssel ami muszáj, holott -szerintem- lennének fontosabb dolgok is. Ha fejleszteni akartok hajrá, innen úgyse szólhat bele senki. Részemről annyi, hogy még mindig szívesen segítenék a cikkek átnézésében, nem nagy dolog, de az összkép hatásához fontos. Még mindig nem tudták elvenni a kedvem a fórumtól, ennyivel hozzá tudok járulni, hogy esetleg jobb legyen. Beszéltem
Winner_hun: Siess, mindjárt este van
-
FF23
senior tag
válasz
Racecam #1506 üzenetére
Ezt a sok sületlenséget
Doktorit lehetne írni a kliséidről, a megbélyegzéseidről, meg a mosópor reklám szintű, tartalom nélküli "azért jobb mert új"-ról.De mindez hogy kapcsolódik ahhoz, hogy sokan jelezték, hogy megfájdul a szemük? Elhiszem, hogy nem mindenkinek, de sokunknak mégis. Van ilyen.
Ha nem így lenne, a kutyát nem érdekelné, hogy összekevertétek a hivatkozásokat, és újraszíneztétek a kifestőtöket. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Racecam #1482 üzenetére
A többi portál is meg fog újúlni? (A Gamepod-ra nagyon ráférne egy kis dizájnváltás, de mégjobban a rendezettség. Talán itt nagyobb jelentőséget kaphatnának a friss hírek, mert abból nagyon sok van Gamepodon, és nem a kiemeltnek, vagy lehetne egymás mellett.) Ha igen, mikorra várható?
Ill. a hsz írás, adatlap mikor kapja meg az új dizájnt?
-
-
DroneZ
aktív tag
válasz
Racecam #1297 üzenetére
félre ne értsétek, senki munkáját nem becsülöm le, nem nézem se többre se kevesebbre, mivel tudom én ilyet nem tudnék készíteni. nem mondom, és nem intézem el az egészet annyival, hogy szar. mert nem az!
biztosan megvan ennek az új design-nak is a logikája csak én még nem jöttem rá. ellenben én azt a véleményt osztom -ahogy a videojátékoknál is- egy, már bevált recepten ne változtassunk. a régi oldal számomra sokkalta áttekinthetőbb volt, itt mintha kicsit össze-vissza lennének a dolgok. hangsúlyozom még egyszer, hogy senki munkáját nem becsülöm le!!! sőt... de nézzünk szembe a ténnyel, -csak a kommenteket figyelve- hogy ami eddig jól, megszokottan és zökkenőmentesen működött azt hagyjuk úgy ahogy van. a nép sem panaszkodott az ellen, hogy elavult, csúnya, rendetlen lett volna az előző design. viszont most, hogy átalakult azért van aki már hangot is ad nemtetszésének.
egy pékség sem fog hirtelen változtatni egy sikerrecepten, ahogy a Coca-cola sem, a Pepsi sem és az összes többi sem, mert tudják, ez emberek azt az ízt szeretik amit eddig megszoktak és gondoljunk csak bele kinek jutott eszébe az az ötlet, hogy "ejj ezen a kólán/sütin már változtatni kéne mert uncsi"?
természetesen azzal is egyet értek, hogy a korral, a divattal haladni kell és nem csak hogy kell, kénytelenek vagyunk. ezzel szemben, mint a fent említett példa is kiemeli vannak kivételek. számomra a prohardver! is egy effajta kivétel.
-
Findzs
addikt
válasz
Racecam #1262 üzenetére
hát persze hogy elülnek a hullámok
mert nem lesz kinek mondani, meg nem lesz miért mondani de attól még nem fogjuk szeretnia gamestar is átalakult vagy 1-2 éve azelőtt naponta eltöltöttem ott is 1-2 órát de a design váltás óta havonta 1-2 perc az is addig míg a fórumot megkeresem és belépek
itt sem lesz másként sajnos, bár elmondtam már korábban is titeket ez úgyse érdekel 1 emberrel több vagy kevesebb ember olvassa a híreket nem oszt nem szororz
csak én pl: 11 éve dolgozom számtech boltban és sokszor a hírekből értesültem új hardverekről olvastam a tesztjüket amiket utána bátran ajánlottam másoknak is megvételre
és a tesztjeiteket olvasásraezentúl legfeljebb nem a ti híreiteket, tesztjeiteket fogom olvasni és ajánlani hanem más oldalakét ahol valószínűleg más nagykerek szponzorálják az adott oldalt
a fórumokat továbbra is olvasni fogom de a főoldalt kerülöm
egyszer minden jónak vége lesz, a prohardvernek is, és ez most következett be (számomra) -
Yany
addikt
válasz
Racecam #1237 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Azonban a Logout-ot én mindig egy ajándéknak tartottam tőletek. A prohardver pedig magyarország egyik (ha nem a!) legnívósabb hardveres szájtja. Amit a címlap kaoutikájával kapcsolatban mondanak és mutatnak 100%-ig egyetértek. Tipográfiai szempontból borzasztó, hogy kétdimenzióban kell figyelni, hogy melyik hír hol van, mit olvastam utoljára és hogy milyen sorrendben jönnek. Nagyon nagy mértékben egyszerűesíteném listaszerűvé a felsorolást ezt a megjelenés divatszerűségének rovására, de ha ez (és érthetően) nem megoldható, egy ilyen körülménybe legalább a hírek percpontos dátuma lenne a mimimum. Így mélységes és őszinte tisztelettel kérnélek titeket arra, hogy legalább gondoljátok át a hírek címlapon történő megjelenítésének egyszerűsítését és reagáljatok érdemben erre a kérdésre.
Nagyon köszönöm.
-
-
Bubu79
addikt
"Vissza a régit"
A középre igazítás nagyon süti, a keresőt cseppet keresgélnem kellett és a [RE]: valami topikoknál a Témaindító írás: linkjét is böngészgettem egy darabig, de végül meglett.
A színeket nem mondom, mert tudom, hogy már a könyökötökön jön ki és unjátok, plusz még dolgoztok is rajta - nekem a régi jobban bejött.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Eh.
Ez jó.
Mert amúgy gyűjtve vannak az ilyen júzerek?
Kérdés: Majd szép lassan az összes többi lapra is úgymond "rá lesz húzva" ez a kinézet?
A fórumos komment box az ilyen marad amilyen, tehát ilyen barna? Mert mondjuk így meg nem nagyon megy az oldalhoz.
De ez csak kíváncsiskodás.
-
törölt tag
csak felmerult bennem h ez a vilagos dizajn kenyesebb lehet a beallitasokra. olyan ez, mint hogy az emberek nagy resze ugy hallgat zenet h magasak fel, melyek fel aztan deduborooooog, decsilingeeeeeel
szoval nem azt halljak, amit a zeneszek meg a hangmernok szerettek volna.
-
rszp
aktív tag
A kinézete olyan mint egy bóvli reklám oldalnak.
Ha megnézed most olyan az oldal mintha valami muszájból hirtelen összedobott oldal lenne. Dizájn nincs. Ez nem biztos, hogy hátrány de a váltás megkövetelné a jobb/szebb kinézetet. A színek miatt nem jó az átláthatóság, a régi klasszissal jobb volt. A fórum oldalán nem vagyok kiváncsi teszt linkekre egyéb felesleges dologra. Ne ez vigye el az oldal negyedét.
-
Pubszon
veterán
Ne is bosszantsd magad rajta, jó lett, reklámok meg had legyenek mivel abból tartsa fent az oldal magát.
Akit zavar a reklám az blokkolja, de nem muszáj mert nincs túlzásba víve.
Itt is leírtam.
Engem csak ez a LINK színe nem hagy nyugodni, olyan minth ha OFF lenne. -
mexel
veterán
Fentebb válaszoltam közben úgy tűnik. Valószínűleg nem olvastad végig amit írtam, mert ott meg is védtem a fejlesztőt is. Nem a munkája a rossz, hanem szerencsétlen kihívás egy működő dolgot modernizálni, főleg olyan helyen ahol nagyon sok embert érint (de nem írom le mégegyszer). A fejlesztés jó, ha indokolt. Azt is láttam hogy itt legalább nyitottak az érintettek a változásra, ennek örülünk. (volt olyan oldal ahol nem így volt) Ahogy látom a színvilágon kívül más nagy gondja senkinek sincs, a többi újítás inkább csak változás. Aki megszokta a régit annak fura, de majd megszokjuk ha működik. Peace
-
Pubszon
veterán
Nekem tetszik, csak még szokatlan.
Az lenne a jó, ha a lapcsalád többi része is ugyan így nézne ki, csak a jelenlegi színösszeállításuk maradna meg.
Illetve ami sztem egy kicsit zavaró, az a fórumba a linkek színe, könnyen összetéveszthető a szöveg színével.
Sztem az jó lenne, ha az maradna bordó. -
-
B-L-A-C-K
titán
Persze, de nem mindenkitől kérdeznénk meg egyesével, hanem lenne vagy 5 fajta dizájn, és mindegyikre lehetne szavazni, és a legtöbb szavazatot kapott lépne érvénybe, szerintem az nem lenne hülyeség, és ennyi nyafogás sem, végül is mi használjuk a fórumot, itt meg valaki kitalálja és ez lesz kész...Mondjuk szerintem ez is jó csak a betű színeken kéne javítani kicsit...
-
moha21
veterán
"A változás sokakból kihoz egy kis parát és az élet minden területére igaz ez."
Ebben teljesen igazad van és mennyire igaz ez leszek az élő példa, hiába lehetne logouról írni annyira megszoktam p-betűt beütöm böngészőbe és leugrik a PH, hogy lusta vagyok.
De bőven lehetne sorolni játékokat is amikkel ugyanígy van az ember vagy ahogy mondtad akármit. -
tildy
nagyúr
A fórum színvilága alapból jó, de hidd el, a sok halványkék a szürkében egy rakáson bántja a szemet. Legalább sötétszürke lenne, vagy fekete , vagy valami erősebb szín.Főleg a fórumhsz-ok fejlécében durván rosszul olvasható.
De részemről max csak ennyi építő jellegű negatív kritika.Parci : Szuper
Csak ügyesen.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest