- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
putti
aktív tag
Igen, csak szép emlék marad az oldal kinézete. De hát ez van. 7 éve csak prohardvert olvasok, mert a kedvenc oldalam volt mindíg is. Nem a megújulással van gondom, hanem azzal hogy készítve lett egy olyan oldal, amit nem lehet átlátni. Megnyitom az oldalt és csak annyi jön le belőle hogy ebből egy kicsi - abból egy kicsi, semminek nincs hovátartozása. Igazából nem is ez a legfőbb gond. A legfőbb gond a napi hírekkel van. Megnyitom az oldalat és a napi híreket olvasva a főoldalon színte majdnem eldugva a többi reklám és nemodaillő hülyeség között is csak 4 található. 4 hír a főoldalon, amiről azt sem lehet tudni mikor lett írva mert nincs dátumozva, nincs odaírva hogy melyik kategóriába tartozik, mert ugye 7-8 óra elteltével már nem lesz főoldalon, aztán lehet sorban a bal oldalon a kategóriákat végigklikkelgetni hogy hol van stb. Ha a nap főbb híreire kattintok azok között sem jelennek meg, szóval elég gáz. A régi design-ban nem volt ilyen gond. Ha pl 1 napig nem tudtam a gép elé ülni akkor sem volt gond, mert a hírek szép sorban voltak napokra és időpontra bontva. Most pedig ha nem nézegetem folytonosan az oldalat lehet nem látok egy olyan hírt ami nekem érdekes vagy fontos lenne számomra mert éppen lekerült a főoldalról és visszaesek abba a kerékbe hogy " akkor kattintgassuk végig a számítógép összes főbb hardverének a nevét a bal oldali sávban hátha ott bújik valahol, de igaz már elment vele több mint tíz perc és már nem is érdekel mert mire megkeresem megunom".
Szóval nem a desing-nal van gond, meg a színekkel, hanem azzal hogy én mint felhasználó kaptam egy olyan oldalt amit egyáltalán nem látok át. Számomra eléggé bántó a dolog hogy egy hardverhírekkel kapcsolatos főoldalát megnyitva mindent látok csak hardverhíreket nem, ill bocs 4-et eldugva.
Amúgy meg tök jó hogy firefoxot használok. mert ott lehet flashblokkert használni.Ami a régebbi design váltást illeti, már írtam hogy 7 éve tag vagyok itt és ezalatt többször is történt design váltás és ismét hangsúlyozom, hogy mindíg csak jobbak lettetek, csak ez az utolsó........
-
7
addikt
Abban egyetértek, hogy a fórumon belül pont jó a hozzászólások szélessége.
Azt mondják az okosok, hogy soronként körülbelül 60-70 normál méretű karakter az, ami kényelmesen követhető az emberi szem számára, mert viszonylag kényelmes tempóban lehet haladni, és a következő sorra ugrásnál is csak minimális az esélye, hogy eltévessze az ember a sort és utána kelljen keresgélni, hol is volt. -
hemaka
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
zavarna, ha a szöveg a széléig kiérne....
Most kiér? Mindkét oldalon ottvan egy sav az avatarodtól balra meg a szoveg utan jobbra, és ez utan kezdodik egy rohadtnagy uresseg..
itt van amirol beszelek <---link
-
hemaka
nagyúr
Ja mondjuk amikor én ide kerültem, akkor még így nézett ki.
-
-
Dany007
veterán
Ismertem mind a két régi verziót.
Az első az már tényleg túl régi volt, viszont a második, amiről legutóbb történt a váltás, na nekem az tetszett igazán. Persze, idétlen színek voltak, de maga az elrendezés, felépítés jó volt.
A mostaninál, az a bizonyos leugró menü, nemtom miben van írva, de katasztrófa. Egyrész naponta legalább 3x behal. 3x újra kell tölteni az oldalt, mire működik, másrészt meg lassú.
Amúgy meg az egész oldal egy iszonyatos katyvasz. A felső rész okés, tényleg átlátható. De aztán lejjebb teker az ember és már kezd is öklendezni. Egymás hegyén hátán a dolgok... nagyon nem tetszik.
Pont a te oldalad ( amin kicsit odébb lnikeltél valami utiinfo) ami hasonló szerkezetű, de az sokkal sokkal jobb. Sokkal szebb, átláthatóbb, mivel legörgetve a főbb menüpontok rendesen kivannak emelve. És szép az a kezdő kép is abban kis ablakban. Szóval pont jókor jött ez a példa, mert két hasonló szerkezetű oldal (ránézésre), mégis ég és föld különbség. -
eXodus
őstag
http://www.utisugo.hu/-t most látom először de a régebbi jobban tetszett...
Az újPH!hoz a régi tagok biztosan hozzászoknak idővel, de aki most téved ide előszőr? Inkább elmegy mert nem találja meg ami neki kell.
Javító szándékról annyit h korábban is írtak pár ötletet néhányan. Válasz nem lesz. Ennyi.
(Pl.: engem kifejezetten zavar a hírek elrendezése és a dátumozás hiánya -de ezt írták is előbb- és válasz is volt rá... ) -
BloodRay
veterán
Már nem kötekedésképp, de az általad linkelt fórumban nem a dizájn miatt ment a hiszti, hanem a funkcionális problémák miatt.
Speciel én is imádom az oldalt, de a ph! főoldal valami borzasztó lett és mondom ezt úgy, hogy a színeken már túl is tettem magam(sokáig nem időzök a prohardveren majd azt kész), de egyszerűen tényleg kaotikus. És mindezt hiába szokják meg a kitartó tagok ha egy új látogató elborzadva továbblép 5 perc után... Ennél még az általad emlegetett index főoldal is mérföldekkel logikusabbnak tűnik, pedig sosem jártam ott eddig. -
putti
aktív tag
Már hetedik éve vagyok prohardveren regisztrált tag és mindíg nagyon szerettem az oldalt. 7 év alatt többször is volt fejlesztés design váltás, de mindíg a jó irányba. Ami most történt az katasztrófa, legalábbis a részemről. Tudom lehet mondani ha nem tetszik ne olvassam, valszeg ha így marad nem is fogom, mert egyszerűen lehetetlen ebben a formában. Ha marad részemről már csak az apróhirdetésre fogom használni az oldalt, majd tájékozódok más oldalakon (mert van), de ez már legyen az én dolgom. Csak egyszerűen sajnálom a dolgot, nem pedig kikeltem magamból. Fejleszteni lehet és sok is benne a munka, csak nem mindegy hogy észszerűen vagy ész nélkül. Én most úgyérzem hogy észnélüki feljesztés volt és ez nálam az oldalt nagyon negatív irányba tolta el, de mint írtam, ez csak az én véleményem, nem flame, de ha valaki megkérdezi ezt tudom csak neki mondani.
Hogy az index annak idején mit csinált az egyrészt nem tartozik ide, másrészt meg nem érdekel.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory: Nikke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Star Trek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest