Keresés

Aktív témák

• stevve

veterán

válasz Chaser #1870 üzenetére

jó-jó... nem kék. Kár érte. :(

"nyilván többen voltak azok akik máshogy gondolták"

Inkább azok voltak többen, akik rögtön szaladtak ide sírni, meg asztalt borogatni és a hangosabban síróknak engedtek.

A barna a pirossal szerintem nem mutat jól - ez valóban szubjektív.

Dízeles:
    Úgy tűnik... én is azt hittem, hogy csak egyszer cserélnek dizájnt, nem hónapokig lesz váltás a síró 3 évesek szájíze szerint. Persze a fejlesztők tudják, mit akarnak megengedni a népnek.

• stevve

veterán

válasz Chaser #1837 üzenetére

Pedig a kék még nézett ki valahogy... ez a pisors jobban beleolvad az alapszínbe. Nem tetszik. Sokkal zavaróbb, mint a kék volt. :(

Hová tette a szemét a nép? Ez egyáltalán nem esztétikus.

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Chaser #1744 üzenetére

azért nem lesz szavazás, mert:
    - mivel nem közkérdés a design, az eredményétől függetlenül döntenénk.
    - amennyiben az eredmények nincsenek összhangban az új arculattal, csak olajat öntünk a tűzre.
    - egy designváltás után általában annak sem tetszik az új, aki aztán 2 évvel később a következő váltásnál vadul követeli vissza a régit (tehát a most újat).

se nem reprezentatív egy ilyen szavazás, és az egyetlen dolog, amit elérhetünk vele, hogy méginkább összeugrasztjuk a két "oldalt". ehelyett inkább finomhangoljuk az újat és remélhetőleg nem fogalom nélkül fogjuk tenni mindezt.

• Surda

tag

válasz Chaser #1646 üzenetére

Jó a csajos hasonlat:)

Az előzőhöz még annyit hozzátennék, hogy nem elsősorban a külső miatt volt kellemes a fórum, hanem természetesen a közösség miatt, de a külső is nagyban befolyásolja az ember hangulatát, legalábbis az enyémet erősen. Hogy most ez az én személyiséghibám, vagy mi, azt nem tudom, de én így érzem, és látom, hogy mások is vannak így ezzel.

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Chaser #1538 üzenetére

no, azért a fórumon szerkezetileg szinte semmi sem változott. :) az egyetlen dolog, amit végre megcsináltunk, hogy az összes menüt és opciót egy helyre hoztuk a jobb oldalra, de aki szerint ez visszalépés, az biztos bármilyen gazságra képes.. :DDD

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Chaser #1535 üzenetére

nagyon-nagyon ki vagyunk ám centizve időben. privátban nem is lehet átküldeni egy cikket, más formátum (nem rios fórum formátum, hanem html) stb. ezért mondom, hogy még a legapróbb dolgok sem annyira egyszerűek sajnos... :(

• Racecam

nagyúr

válasz Chaser #1532 üzenetére

Tényleg felesleges ebbe belemenni, az valóban Winnernek szólt, de neki kifejezetten azért, mert mindenáron a régit szeretné vissza, ami ugyanúgy nem hibátlan. Én a helyében, ha már értek hozzá, színeztem volna magamnak valami olyat, ami a saját elképzelésem szerint való. Persze ez egyáltalán nem egyszerű nullától indulva, aki próbálta már, az tudja. Összehangolni úgy a színeket, hogy jól is nézzen ki, olvasható is legyen és mindenre jusson egy árnyalat, elég nehéz. Tehát neki inkább csak a konzervativizmusát "kritizáltam". :)

De a mondandóm többi része, szerintem ez elég világosan kiderül már egy általánosabb megfogalmazás volt és leginkább az új címlapot kritizáló megjegyzésekre vonatkozot, még ha ez talán nem is derült ki belőle. Ráadásul ellentétben az erre érkezett kritikákra itt sem mondtam, hogy az új feltétlenül jobb. Ellenkezőleg, azt kértem mindenkitől, hogy hagyjon magának időt, hogy ez kiderüljön. Egy új böngészőt sem egyszerű megszokni úgy, ha feltelepítem, elindítom és ha valamit nem, vagy nem ott találok ahol megszoktam, ez egy szar felkiáltással már törlöm is. Kell idő az átszokásra és ha már legalább annyira ismerem, mint a régit, na akkor fogom tudni eldönteni, hogy ez most ez jó, jobb nekem, vagy maradok a régi programomnál.

Lassan már tényleg unalmas, hogy ezt ismételgetem, de látom, hogy van benne igazság, a visszajelzések is ebben erősítenek meg. De most már tényleg befejezem. :)

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Chaser #1530 üzenetére

helyesírás javítás: a site-on ha ehhez jogod van, minden site minden anyagához jogod van. a rendszer azt sem tudja kezelni, ha te javítod, és közben más is belejavít, ergo simán felülírjátok egymás munkáját. stb. lényeg a lényeg, nem annyira egyszerű ez az egész, mint ahogy azt elsőre gondolnánk (mert tényleg semmi hiba sincs abban, hogy egy pár, írni tudó lelkes ember besegítene).

de köszönjük a felajánlást, ha valaha mozdulunk a "közösségi lektorálás" :) irányába, gondolni fogunk rád.

• Racecam

nagyúr

válasz Chaser #1530 üzenetére

Mondtam én, hogy nem így van? Írtam olyat valahol, hogy ez lehetetlen? :F Ráadásul én leginkább az új címlapról beszéltem.

Egy valamit kértem csak, hogy ne első blikkre mondjon bárki véleményt, hanem hagyjon időt a megszokásra. És most már komolyan mondom, megérdemelnétek, hogy én is úgy beszéljek veletek, olyan hangnemben, ahogy azt sokan megengeditek velem, velünk szemben, holott pl. Te sem vagy a haverom, ezért elvárom a minimális tiszteletet, amit én is megadok nektek. Felfogtad? :F

u.i.: De látom, kibújt a szög a zsákból, nem kaptál egyéni avatart, jó okkal és továbbra is a sértettség beszél belőled. :(

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Chaser #1499 üzenetére

figyelj, kérlek, hogy hidd el, hogy egy ekkora gépezet működtetése sokkal komplikáltabb annál, mint sem hogy csak így bele lehessen nyúlni. átolvasod őket? tényleg? hajnali 3-kor is akár? mert van, ami akkor készül el, és másnap már megy is ki online. nézd, 10-15 főállású ember dolgozik a ph-nál, hidd el, egy olyan méretű válságban, mint ami most van, a hirdetések ilyen mértékű visszaesése mellett örülünk, ha élünk.

az új design nem valami hülye hobbi miatt lett, muszáj volt változtatnunk. de látod az egészet a fórum oldaláról, azt is felhasználói oldalról. de van fogalmad a ct statokról? a régi felületeink hatékonyságáról? a bevételeink összetételének alakulásáról? a költségvetésünkről? egy cikk elkészülésének pontos menetéről?

iszonyú komplex dolog ilyen szinten működtetni egy céget. gondolj csak bele, hogy eközben ott a sanoma, aki mogyoróz minket a technettel (nem azért, mert az olyan jó, hanem azért, mert ő a sanoma). de ott az index tech rovat és az origo techbázis is. tudod, hogy milyen relációban állnak ezek a kiadók az ügynökségekkel? stb.

csak annyit fogadj el, hogy nem vagyunk tök hülyék, se naivak. 10 éve csináljuk, valamennyi csak ránk rakódott azért az internetes-médiás világból. elhiszem, hogy téged zavar ez vagy az. nem tökéletes semmi sem, mi aztán pláne nem. de per pillanat ennyi fér ki a csövön. ami pedig a designt illeti: panther, napos és az én helyesírásom is szar. hogy a rákba tudtunk volna mégis a helyesírással foglalkozni? de folytatom: ha erre koncentrálnám az erőforrásainkat, hogy a most - legyen - 75%-os helyesírást felvigyem 90%-ra, akkor nem tudnék annyit koncentrálni más dolgokra. az új design azért is kellett, mert a bitmarketnek is helyet kell csinálnunk. például. no meg itt vannak az új rovatok. körülbelül 100x fontosabb, hogy bővüljön a prohardver tartalma, ugyanis a hardveres világ is változik, bizony-bizony egy lcd/plazma ma "hot" topik, és ha ez nálunk kimarad, máris nem vagyunk olyan hűde frankók. ehhez viszont új ember kell... mi a fontosabb, a jobb helyesírás, vagy ez az irány?

ezek mind-mind csak egyszerű, kiragadott példák, tudnék írni bármennyit. a lényeg az, hogy szűkösek az erőforrásaink, nem tudunk mindent megoldani. hibák tehát voltak, vannak és lesznek. és bár a tökéletességre törekszünk, tudd, hogy a piac sok esetben még így sem honorálja a munkánkat. nagyon nem. olyan is van, aki nem tud megkülönböztetni egy hoc-os cikket egy ph-stól, neki egyre megy. totál nem akarom bántani a hoc-ot, és nem is ez a példa lényege, hanem az, hogy bizony a mai világban erősen kérdéses, hogy mennyire honorálják a tökéletességre való törekvést.

ettől függetlenül mi mindig törekedtünk rá. minden hiba ellenére. amiket viszont írsz, meglehetősen naiv dolgok, ráadásul csak és kizárólag a te szemszögödből, számodra problémás dolgokról szólnak.

a fórum most ilyen. megjegyzem, pár napja még másmilyen volt. érted, még ha most 2 évig ilyen maradna, akkor sem dől össze a világ. mint minden, ez az arculat sem örök. semmi sem örök. a szerelmed, a szüleid, semmi. talán abba lehetne hagyni lassan a drámát, egy nyomorult designváltás történt, se több, se kevesebb.

és ki mondta, hogy nem csinálunk egy barna színösszeállítást? (azt sem mondom, hogy csinálunk) tényleg akkora kérdések és problémakörök ezek, hogy még mindig erről kell beszélni, 1500 hsz után is?

esküszöm, hogy senkit sem szeretnék bántani, se lekezelő lenni, ha bármi így érthető a hsz-eimből, akkor rosszul fogalmaztam. de könyörögve kérek most már mindenkit: hagyjatok minket békében csinálni a dolgunkat, dolgozni. megteszünk, amit tudunk. amit meg nem, nos, azt tegyétek abba a kategóriába, mint amikor a barátnőtök hagymát evett és böfög egyet. zavaró, de attól még ugyanúgy imádjátok. már ha akarjátok.

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Chaser #1479 üzenetére

a helyesírást nem ugyanazok az emberek követik el, mint a designt, egyik sem a másik kárára létezik (vagy hibádzik).

• sbazsi

veterán

válasz Chaser #1473 üzenetére

én még a mobilomon is átírtam a könyvjelzőt logoutra. igaz ott többnyire megnézem, hogy nem jött-e válasz 1-1 kérdésemre.

+1 szavazat a régi design mellett. :))

• aboriginal74

tag

válasz Chaser #1077 üzenetére

Osztom, tetszik-tetszik, de egy ici-picit lehetne sötétebb árnyalatú minden BG.... :R

Aktív témák

Hirdetés