- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Aktív témák
-
napos2600
tag
-
napos2600
tag
lesz még itt designváltó gombocska/beállításocska...
-
napos2600
tag
Dizájn, színek: pedig hidd el, jómagam (és az én olvasatom szerint még pár száz) ember véleménye az, hogy valóban stílusérzék nélküli ember csinálta a színösszeállításokat.
"számold össze userek szerint, hogy hány pozitív és hány negatív reakció érkezett ebbe a topikba"
Ezt ugye nem gondolod komolyan?na most akkor összeszámoltad vagy nem? vagy az "olvasatod szerint" az pontosan hány darabot jelent?
-
napos2600
tag
így ahogy az úr mondja!
ha egyben viszsgáljuk az oldalt, akkor rá kell arra is jönni, hogy minél több tartalom látszódjon és akár már elsőre és egy képernyőn, tehát az alsó kettő cikk kis hátrányt is szenved pont az olvasás miatt, de még mindig a pozitív irányba mozdul el a mérleg. amúgy tényleg megszokás kérdése! -
napos2600
tag
holnap után óta gondolkozunk azon is, hogy bevezetjük a bannerek tervezésénél (is) a fórumozók bevonását.
első tervezett kérdésünk: melyik oldalról kússzon be az új amd helikopter képe?
lehetséges válaszok:
1. igen.
2. jobbról.
3. sárga!
4. szerintem 468.
5. ne hirdessen az amd, nem szeretem!
6. ne hirdessen a helikopter, nem szeretem! -
napos2600
tag
csak mesélek, semmi komoly: hosszú évek során, mióüta már lapos kijelzőket bámulok volt dolgom egy pár (10+) kijelzővel. mindegyik egy kicsit más volt, de egyben hasonlítottak egymásra - még a mostani 24"-os dell is -, hogy a gyári beállítás kibaszta a szemem. napfényben is rossz volt ránézni 2másodpercnél hosszabb ideig és ez nem vicc. szemüvegem nincs, jónak mondható a látásom, de ez annak is köszönhető, hogy sötét szobában hamar abbahagytam a monitorbámulást, mert nagyon fárasztó tud lenni a szemnek, mindig van valami világítás, leginkább a monitor mögött valami szórt fény. ja és persze a rendszeres szemnedvesítés, nevezzük pislogásnak.
jótanács csak, széljegyzet.(akik ebben a fórumban írtak azoknak köszönöm, akik jót írtak azoknak kétszer!
)
-
napos2600
tag
nekem nagyon tetszik!
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest