- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
Winner_hun #2054 üzenetére
értem, és köszi
-
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun #1843 üzenetére
Haggyábékén!!
-
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun #1839 üzenetére
Nem, de azok nem is "eredeti" oldalak voltak, hanem ha úgy tetszik velük kezdődött a dizájn váltás.
Meg egyébként is: Beszótá?
-
HXY
addikt
válasz
Winner_hun #1545 üzenetére
Igen.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Winner_hun #1500 üzenetére
Hogy csináltál ilyen 200 oldalas screenshotot?
Valami FF addon?
-
mexel
veterán
válasz
Winner_hun #1514 üzenetére
Előre is köszi!
Ha esetleg valaki át tudja alakítani operához, az majd remélem megteszi sokak örömére
Addig marad a logout -
mexel
veterán
válasz
Winner_hun #1512 üzenetére
A firefox-hoz való css-t közzé teszed? Vagy esetleg elküldöd?
-
mexel
veterán
válasz
Hú de klassz. Ebből lesz operához fogyasztható css laikusnak is? A HWSW-hez is kell használni, a PH-hoz is kellene
Tudok virtuális sört küldeni
-
Racecam
nagyúr
válasz
Az a baj, hogy az egész ügyködésed azt juttatja újra és újra eszembe, hogy jaj, csak a változást ne, inkább maradjon minden a régiben, nem akarok semmi újat, mert az csak rosszabb lehet, félek tőle. Nagyon sok ember gondolkodik így manapság sajnos, kevesen képesek befogadni a változásokat. Rengeteg példát tudnék felsorolni a nyitottság teljes hiányára kezdve pl. egy böngésző váltástól (hiába jobb szebb az új, egyszerűen sokan nem is akarnak időt hagyni maguknak az ilyenkor természetes átszokásra), egészen a különböző programok használatáig. De nyugodtan kitekinthetünk a kocka ablakon, mert az életben sincs ez sokszor sajnos másképp.
Te sem csináltál tulajdonképpen mást, csak visszahoztad a régit, mert így érzed magad "biztonságban". Tipikusan az az ember vagy és ezt nagyon komolyan nem bántásnak szánom, aki a befogadás, megismerés helyett, inkább a semmin ne változtassunk vonalat képviseled.
Azt kellene az emberek többségének megérteni, hogy a változás nem hoz feltétlenül rosszat, sőt. És sokszor elkerülhetetlen. Adjatok esélyt a változásoknak adjatok esélyt magatoknak és legyetek befogadóak, sokkal nyitottabb és teljesebb életet élhettek úgy, higgyetek egy "öregnek".
-
válasz
Jónak tűnik. Köszönjük előre is.
-
válasz
Winner_hun #1491 üzenetére
Átküldhetnéd...
Javascripttel (addGlobalStyle) én is kísérleteztem, de nem sikerült 100%-osra.
Hozzáteszem, nekem úgy is megfelel, ahogy van, csak szeretek kísérletezni.
A balra igazítást viszont muszáj voltam beletenni, mert így a böngésző mellé még elférnek az egyéb ablakok. -
Hunter2
addikt
válasz
Winner_hun #1133 üzenetére
Láttam de azért mégis csak fent lenne a helye nem?
Gorneck23
Nem.
Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest