- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Aktív témák
-
brd
nagyúr
A szemfájást/fejfájást mondjuk én sem értem, nekem sosem volt ilyenem ettől, egy kis háttérvilágítás valóban csodát tesz (de tudom, hogy van, akinek érzékenyebb a szeme, ezért kicsit túloztam korábban
), azonban a kékes hátterű fórum kellemetlen volt, ilyen egyszerű. Szerintem nem azzal van a baj, hogy modernizálunk, még azzal sem, ha ez a fórumot is érinti, de ha egy nagyon jól eltalált színösszeállítást megváltoztatnak, egy ilyen, nagy olvasottságú fórumon egy rosszabbra, azt nehezen tudom megérteni. Nem az a baj, hogy más, hanem hogy rosszabb, pl. a mobilarénás is más, mégis, még az is jobb, mint a kékes összeállítás, pedig ott fehér a középső hasábon kívüli rész. Nem volt baj a kékkel sem, pár percre jól is néz ki, de aki mondjuk legalább fél órán keresztül egyfolytában fórumozik, annak nem hiszem, hogy ne lenne kellemesebb a mostani, vagy akár/inkább a régi barnás összeállítás (nem szebb, hanem kellemesebb) hosszútávon.
-
brd
nagyúr
Szerinted. Szerintem pedig rosszul gondolod, és inkább az a mondvacsinált indok, hogy a kellemes megjelenésű fórumot leváltó rideg, hideg, és a szem számára kellemetlen megjelenést kritizálni merők (vagy csak a kellemesebb megjelenésre javaslatot tevők) a maradiak, és nem hajlandóak a változásra, kompromisszumra. Miért kell elszúrni a jót, csak azért mert változás kell? Nem lehet, hogy egyszerűen csak a színösszeállítás nem tetszik nekik?
Szerencse, hogy nem vagy az üzemeltetők között.
Az OFF-ban egyébként egyezik a véleményünk, kevésbé olvasható így, kicsit még lehetne sötétíteni a hátteret. -
törölt tag
-
-
napos2600
tag
-
littlelion21
addikt
A márkahűség is csak egy bizonyos szintig tartható fenn. Én pl. akkor is itt maradnék ha rózsaszín alapon lila betűk lennének, és a szakmai hírek között a hüvelygombáról is lenne cikk.
De az új "fogyasztók" belépését nagyban befolyásolja, gátolja, akik a folyamatos fejlődés és fenntarthatóság alappillérei.szerk: de ez már nagyon off
-
putti
aktív tag
Egyetértek a hozzászólásoddal, mivel ez egy ingyenes oldal ( lehet következő design-ig
) addig itt nincs szó vevőről.
Viszont a Megújult a Prohardver! hír kapcsán lett egy fórum nyitva, amiben az emberek ezt megbeszélik és mivel szabad véleménynyilvánítás van elmondhatják a véleményüket is, legyen ez pozitív vagy negatív vélemény. Én pl az oldal mostani kinézetével meg vagyok elégedve, de ha megkérdezed hogy mennyire látom át az oldalat azt tudom mondani hogy ebből a szempontből nagyon el lett cseszve. És ez nem bántás, egyszerűen így érzem.
-
littlelion21
addikt
Pontosan. Amíg monopol helyzetben/egyedül van a szereplő a piacon addig kis túlzással azt csinál amit akar. Ahogy felbukkannak versenytársak, onnantól is. Csak nem szerencsés.
Tudniillik a felhasználó szabadon dönt, hogy "hol költi el a pénzét" és a tapasztalat szerint ott fogja, ahol az igényeit jobban figyelembe veszik (aka. jobban kinyalják a s3ggét).
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest