- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Aktív témák
-
pl. teljesen más (akár variálható) design, hangsúlyosabb tagolás.
Az alap téma picit a gamepod-ra fog hasonlítani, csak sötétebb lesz, és nem másolás lesz, természetesen.
De már gondolkodom OSX stíluson is.
A szükséges (minimális mennyiségű) plusz képek nálam lesznek tárolva, stabil helyen.
Természetesen, tartalmilag semmilyen nyírbálás nem lesz, sőt, a reklámok sem lesznek kevésbé látható helyen, mert nem az a célom, hogy kitoljak a stábbal, hanem, hogy akinek a mostani külső nem tetszik, az variálhasson. -
dqdb
nagyúr
Ehhh, nem véletlenül nem linkeltem itt be a scriptet a fórumlinkeket módosító user JS-tel ellentétben ... Ott nem nyúltam az oldal szerkezetéhez, míg itt a fél főoldal módosításra került (amúgy a Google Readerben szeretnék átszabni néhány dolgot, a dinamikus tartalom miatt oda kell a user JS rutin rendesen, amit most a PH-n szerzek meg).
Megkérnék mindenkit, hogy ne próbálja meg privátban elkérni a kódot tőlem, tisztelje meg ennyivel a házigazdák munkáját. Ha ők dolgoztak sokat a designváltással, akkor dolgozzon meg az is a saját változatért, aki azt teljesen át szeretné szabni. Ha valaki megpróbálja saját maga megoldani, de nem akar összejönni tökéletesre - mint eXodusnak - akkor szabadidőmtől függően szívesen segítek neki.
Elakadás alatt természetesen nem azt értem, amikor valaki egyetlen sornyi kód elkészítése nélkül felteszi a kérdést: mi az a user JS?
-
Enton
addikt
Fúúú! Erre a gonoszságra nem is gondoltam. Habár nálam az oldal ott kerülne a kukába ha bármi módon egybekelne ezzel a rózsaszín T betűvel.
(#1284) TomKiss:
Ez sem lehetetlen és eddig a leglogikusabb. Hisz az oldal alján a portáljaink alatt 6 oldal 6 különböző színű kis kockával jelölve.
Habár akkor már hatásosabb lenne a PH kiírás mellé is a színes kockákat rakni szép sorban, mint 6 egyforma sárga kockát.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest