- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Ne túlozzuk már el ennyire.. Egy tömeghasználatra idevágott olcsóbbfajta laptop előtt ülök, és semmi bajom a PH olvasásával, se a fórummal. Otthon is csak egy TN-es monitorom van, de az kalibrálva, azzal meg aztán tényleg nincs gondom. És megjegyzem, hogy az otthon készített honlapom színei teljesen másnak hatnak itt(magyarul szarul van beállítva ez a laptop), mégis olvasható a fórum.
Aláírom, hogy nagyon hanyagul kezelt, szar monitoron lehet gond, de akkor ott meg már nem csak a PH-val.. -
Racecam
nagyúr
Anélkül, hogy jobban belemennék, csak a tények: semmi klisé, semmi megbélyegzés nem volt benne. És ha már az értelmét keressük, mert tartalom nem volt benne, távolról sem az, hogy valami azért jobb, mert új. Ilyet sehol nem is állítottam. Ennél kicsit komolyabban is szerettem volna válaszolni, de visszanéztem az ez ügyben ide ebbe a topicba megejtett hozzászólásaidat és rájöttem, hogy teljesen felesleges pazarolni a szót.
Nem szeretnék személyeskedni ezért inkább kitöröltem. Írhatod a doktorit.
-
DriderG
tag
Nekem a PCWorld oldala ugrott be először, de inkább HWSW, csak sárga ami ott zöld. A kék szöveg (ami lehetne sötétszürke/barna) és a nagy fehér felíratok a fekete alapon (Olympus-os cikk) is ugyan olyanok. A cikkeknél a betű háttere lehetne világosabb, nem 100% fekete, hogy jobban látszódjon a kép mögötte, illetve ne hasson ilyen robosztusnak (persze ez lehet, hogy csak elsőre furcsa, pont egy fekete fényképezőgép esetén). Ugyanakkor a betű színe lehetne világosbarna, hogy kicsit elkülönüljön a fejléctől. A kék betűk mindenesetre nagyon elütnek, ezért lesz amolyan bulváros hatása (fent, a lapcsaládoknál még össze is olvadnak a sötétszürkével). Jobb és baloldalt, a szövegdobozok mögött lehetne egy világosszürke(esetleg fekete) háttérszín, hogy jobban elkülönüljön/átláthatóbb legyen az oldal. A felső menüsor gombjain a kijelölés lehetne lekerekített sarkú téglalapban, ami a címlaphoz tartozó kép keretének esetében is jobb lenne, letisztultabbá/stílusosabbá tenné a felületet.
Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fogyjunk le!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω stúdió fejhallgató
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest