- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
-
kovy79
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
Egyetértek, nem lehetne egy olyasmi "keretet" adni a széleinek, mint ahogy a rendes oldalnál is van egy kis vékony csík ahogy találkozik az oldal a szürke háttérrel? Így kicsit egybefolyik és olyan furcsa. Viszont ezt leszámítva jó lett
Illetve Chrome alatt a képfeltöltős rész nem 100-as:
Jobb oldali csúszkára gondolok. -
-
Winner_hun
félisten
Évek óta máshogy nézem a fórumot, egyedül a gamepod nincs átszínezve. Anno a logout miatt kezdtem el, mert a fehér alapon olvasás nekem eléggé fárasztotta a szemem. Aztán az egész lapcsaládot megcsináltam mert ha másik domain alól linkeltek akkor meg az a szín zavart.
Így számomra sokkal élvezhetőbb az oldal. Igaz még a régi PH-t is átszíneztem mert számomra túl sok volt a szín és a barnával nagyon jól össze sikerült hozni egy nem túl színvilágos, de még elfogadható oldalt. Az elején nagyon furcsa volt hogy hol vannak a színek de gyorsan hozzászoktam
-
Kansas
addikt
Ja, zavarnak a világos színek, most, hogy egy óra után a monitoron kívül máshova nézek, karikák táncolnak a szemeim előtt, pedig a munkahelyem által adott "monitorvédős"
szemüvegen át nézem...
És most vagy mondj olyan papírlapot, ami világít, vagy menj a sarokba térdepelni...
ugyanis pont amiatt, hogy nem világít, alacsonyabb a kontrastja, még ha fehér alapon fekete is...
Azért azt remélem, hogy a címlapon előbb-utóbb logikusabb helyekre kerülnek a cikkek... úgy értem, majd ha nem egy meglevőt kell muszájból átstruktúrálni, hanem már az új elrendezésbe lesz beilleszve az újabb tartalom
Az idő megtérül... már feleannyira sem bánt az új diziájn, mint egy órája, csak a szemem fáj még mindig...
-
Arpee78
senior tag
Korábban (kora reggel, tegnap este) világosabb volt a fórum szín, azóta vagy reszeltek rajt vagy én szokom.
A monitor fehér(és fekete) sokkal világosabb (és sötétebb) mint a papírlapon lévő, a kontraszt messze nem ugyanaz. Monitor kontrasztaránya ~1000 a papírlap meg néhány száz vagy kevesebb.
A túl nagy kontraszt fárasztó és kellemetlen, meg az alacsony is.
-
kovy79
őstag
Valóban, csak van egy bibi. Az a sok idióta (mint én) sok-sok év alatt kitapasztalta, milyen is fehér alapon újságot/könyvet olvasni/milyen a megfelelő megvilágítás. A monitoron háttérvilágítását is cserélgeted nekem, míg meg nem találom a megfelelő "erősséget"?? Azt még hozzátenném, hogy nem túl sok nyomtatott sajtót látsz, ami fehér + "nyomorult" citromsárga alapszíneket használ.
Hiába próbálja a sok ember védeni az új arculatot, el kellene fogadni a másik oldal véleményét is!! Ahogy látom nem kevéssel több az a bizonyos másik oldal.
Személy szerint a felhígult fórumozók miatt is egyre kevesebbet látogattam már a PH!-t, de ez csak tovább rontotta a megítélésemet. Baromi gusztustalan, "szemkifolyató" színek/színösszeállítások, felforgatott/logikátlan nyitólap...
Ez csak az én szerény véleményem, lehet nem számít, de ez van.....Mod: skin váltás valóban jó ötlet. Ha ezt az "izét" modernnek hívják, akkor a régi neve lehetne Retro.
Aktív témák
Hirdetés
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Fujifilm X
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest