Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Akinek igy nem tetszik, az buta...
Eddigi változtatásokon nem volt beleszólásunk, de most sikerült elérni hogy változtassanak rajta a kérésünkre, és akárki mit mond, szerintem jobb igy mint a régi...
-
B-L-A-C-K
titán
Na ezt mondtam én...
Igy már a véleményem:
Gratulálok, az új külsőhöz, és így tovább....
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy ha a bugyi kék betű színek, pl. feketék lennének, szerintem semmi gond nem lenne az egésszel, sőt jobb lenne mint a régi...
-
B-L-A-C-K
titán
Még 1 dolog, a privát üzeneteknél eltűnt kereső? (de lehet van csak én nem látom...) Több mint 1000 taggal váltottam üzenetet már, és ha kiakarok keresni egy nevet a kereső elég nagy segítség volt...
-
-
B-L-A-C-K
titán
Jó akkor ugy fogalmazok 5 szinkombinációt megszavaztatni, az nem nagy dolog szerintem...
-
B-L-A-C-K
titán
Persze, de nem mindenkitől kérdeznénk meg egyesével, hanem lenne vagy 5 fajta dizájn, és mindegyikre lehetne szavazni, és a legtöbb szavazatot kapott lépne érvénybe, szerintem az nem lenne hülyeség, és ennyi nyafogás sem, végül is mi használjuk a fórumot, itt meg valaki kitalálja és ez lesz kész...Mondjuk szerintem ez is jó csak a betű színeken kéne javítani kicsit...
-
B-L-A-C-K
titán
Máskor amúgy kéne csinálni egy felmérést, vagy megszavaztatni mi lenne a legjobb szín összealítás pl...Mert ez szerintem nem a legjobb....(tudjuk majd megszokjuk....
)
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem a régi jobban bejött, mondjuk lehet csak szoknom kell...
Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest